Vizitator Mihai Creteanu Postat Februarie 19, 2019 Partajează Postat Februarie 19, 2019 am un cuptor care functioneaza dar are un uruit (zgomot) si miroase rau a ars la magnetron (acolo unde am desfacut capacelul) .ce credeti ca s-a intamplat?e pe duca magnetronul? Link spre comentariu
validae Postat Februarie 19, 2019 Partajează Postat Februarie 19, 2019 Vedeți dacă este afumat vreun izolator de trecere sau vreo lamelă de contact de la filamente.Am avut un caz în care străpungea izolația la una din bornele de filament. Mâncarea o încălzește, sau nu mai încălzește deloc ? Vedeți și starea foliei de mică din incinta cuptorului, să nu fie stropită cu grăsime arsă.... Link spre comentariu
Vizitator Mihai Creteanu Postat Februarie 20, 2019 Partajează Postat Februarie 20, 2019 Da...m-am uitat acolo inauntru si se vede ceva negru ca o arsura.cred ca aia miroase.Ce e de facut in cazul acesta?mufa aia e capsata si are si bobinele alea legate acolo. mica ar fi asta? arata ok.e noua.nu e murdara. Link spre comentariu
Vizitator Mihai Creteanu Postat Februarie 20, 2019 Partajează Postat Februarie 20, 2019 da.incalzeste. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 20, 2019 Partajează Postat Februarie 20, 2019 În principiu se poate recupera, dar asta înseamnă demontarea magnetronului și eliminarea prin găurire (cu grijă) cu un burghiu a acelei zone arse, apoi umplerea spațiului gol cu silicon universal transparent sau cu bară de polietilenă.Eu aș opta totuși spre silicon fiindcă rezistă la temperatură mai bine.... Link spre comentariu
Vizitator Mihai Creteanu Postat Februarie 21, 2019 Partajează Postat Februarie 21, 2019 ok...multumesc Link spre comentariu
validae Postat Februarie 21, 2019 Partajează Postat Februarie 21, 2019 Ideea e să nu-l lași să descarce mereu, fiindcă la un moment dat îți va arde fie siguranța, fie dioda..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum