Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema apex ax20

muz1ca

Postări Recomandate

la 3.36A e normal sa se incinga si finalii si transformatorul. tensiunea de 1,11V se mentine indiferent de cum reglezi semireglabilul? tensiunea corecta pe care trebuie sa o gasesti pe rezistenta de 0.33R ar fi de aproximativ 20mV

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• muz1ca

13

• vijelie02

6

• matzah

1

• cristi7521

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

am rezolvat problema am schimbar rezistenta de 1k5 cu 2k2 si am vazut ca mai scade si am pus 2k7 si acum am 19-20mV si am schimbat si semireglabilul ca parca ala mergea prea usor:D Multumesc de ajutor

Link spre comentariu

N-aveti pentru ce. Acum cu cei 20mV regasiti pe rezistenta 0.33R cum stati cu incalzirea finalilor si a transformatorului?
montati cate un radiator pe MJE340 si MJE350. tranzistorul BD139 incercati sa-l montati pe mijlocul radiatorului. pozitia actuala nu este indicata. pcb-ul asa a fost prevazut.

Editat de vijelie02
Link spre comentariu

am pus radiatoarele pe mj-uri si bd-ul o sa il mut. Dupa reglare de bias a scazut temperarura sunt calduti in schimb transformatorul se incalzeste bine in sarcina o sa il schimb cu unu mai mare. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări