Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema apex ax20

muz1ca

Postări Recomandate

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• muz1ca

13

• vijelie02

6

• matzah

1

• cristi7521

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Pai ceva pare sa lipseasca. Cu riscul de a gresi, "protectia" citeste defapt caderea de tensiune pe R32. Cand se ajunge la o valoare prestabilita pe terminalul PRO vei avea o tensiune cu care sa comanzi... nu stiu ce (habar la ce vine acest pin conectat, nu apare pe schema). Vezi ca nenea Apex mai are si surse de alimentare pentru aceste ampuri, e posibil ca acolo sa ai un pin corespondent pentru PRO. Omu' face niste protectii ciudatele, gen nu m-ar mira daca taie alimentarea ampului cu totul pentru 2-3 secunde daca ai semnal pe PRO. 

Link spre comentariu

Sal mai am o problema cu ii ajustez biasul ? Am pus intrarea in scurt am pus multimetu pe mV si pe rezistenta de 0R68 imi arata 0 mV.Si mai am ceva de precizat sigurul tranzistor care se incalzeste putin este mj350 q1koumg.jpg

Link spre comentariu

Sal mai am o problema cu ii ajustez biasul ? Am pus intrarea in scurt am pus multimetu pe mV si pe rezistenta de 0R68 imi arata 0 mV.Si mai am ceva de precizat sigurul tranzistor care se incalzeste putin este mj350 q1koumg.jpg

??

Link spre comentariu

Cu ce tensiune ati alimentat amplificatorul? reglati semireglabilul la un capat si masurati tensiunea C-E la DB139, apoi reglati semireglabilul la celalalt capat si masurati din nou tensiunea C-E.

Link spre comentariu

da imi arata 0 volti ca nu facea bn contact gnd-ul acuma dupa ce am rezolvat asta pe C-E imi arata 4.5volti si finali se incing foarte tare si biasul imi arata 2.5 volti si nu se regleza deloc.

Link spre comentariu

eu intreb ceva tu raspunzi ce vrei, in poza eu vad ca finalii nu sunt prinsi de radiator. doar unul singur are surub. asta e un motiv sa se incinga foarte tare. in situatia de acum ce tensiune ai pe rezistenta de 0.33R?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări