Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Flash led

Vizitator catalin_gym

Postări Recomandate

Vizitator catalin_gym

salutare.Am nevoie si eu de o schema electronica ptr a face 4 leduri sa faca flas sa zicem la jumatate de secunda.Micul aparat il montez pe masina,ledurile punandu-le langa pozitii (stiu ca e cam ilegal,dar nu ma intereseaza,mai intai politia sa le dea amenda celor ce circula cu masini aduse de afara neinmatriculate si fara asigurare).ca leduri am sa folosesc de culoare albastra ..acte 2 pe fiecare parte. Va multumescRespect

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• niq_ro

3

• yo9hrb

2

• Abram Burel

1

• sho_gun

1

Top autori în acest subiect

fa un mic efort si cumpara-ti piesel si asambleaza montajul si o sa constati ca functioneaza de munune si la tensiunea de pe masina :partyman:

ca sa nu zici ca nu-s explicit, ia si ceteste la http://www.niqro.lx.ro/LED.htm o sa vezi o schema care difera putin de cea de care zici tu ca nu e buna care se alimenteaza intre 6 si 15V de e ok....

Link spre comentariu
Vizitator catalin_gym

Nu stiu ce este mai ilegal.Sa ai pe masina niste flash led sau sa circuli cu masina neinmatriculata si fara asigurare???Daca tot e lege sa fie ptr toata lumea...nu doar ptr oamenii de rand.Asa ca...eu am cerut o schema,consecintele le voi suporta eu,nu cel ce ma va ajuta

Link spre comentariu
Vizitator catalin_gym

Abram Burel dac tot vrei sa zici ca eu sunt ilegal si nu ar trebuii sa ma ajute nimeni in legatura cu pb mea,i-a spune...nu ai circulat nici o data peste limita de viteza 40,60???Vreau un singur lucru...sa imi atraga atentia cineva care poate jura cu mana pe inima ca nu a incalcat in viata lui nici o regula...Deja se pare ca se ajunge la un alt subiect.STOP

Link spre comentariu

bai nea Catalin, ia ciocu' mic... dupa ce ca esti "afon" mai esti si tare in gura, tastatura... fa tu montajul ala si dupa aia mai vedem cand te dam in gat lu' Garcea... :partyman:PS: lasand gluma la o parte, daca mai citesc un comentariu de-al tau nelalocul lui, postul asta ajunge la COSUL DE GUNOI iar tu ie BAN... asa ca astept realizari, nu vorbarie

Link spre comentariu
Vizitator catalin_gym

DUpa ce ca voi puneti paie pe foc..vi tu sa ma inveti cum sa vb.Uitate mai intai la limbajul tau.Nu sunt primu user nemultumit care pleaca dupa forumul vostru....Cat despre ban.Poti sa-l dai...pe mine pe forumul asta nu ma mai prinzi.Se pare ca voi...aici daca aveti mai multa experienta luati lumea peste picior..cat despre posturile mele..nu a fost nici o gluma.App...va-ti luat de mine ca incalc legea.Ce e cu cuvantul asta...Garcea??Cam atata.Mai sunt inscris pe inca 2 forumuri,ar trebui sa mai intrati pe acolo...sa invatati sa va purtati si voi,meseriasii. :smt006 .Daca continuati asa o sa mai aveti utilizatori...cand o zbura porcu.Daca ati avea o afacere si ati face lafel.....sigur ati 2 da a doua zi falimentPa Pa

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări