Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Legend EE-T32 dump

Vizitator

Postări Recomandate

Salut!

Am incercat vre-o doua dumpuri de la alte tv-uri si nu se pupa la telecomanda iar domnul client e foarte pretentios vrea sa mearga si telecomanda originala, daca are cineva un dump salvat exact pentru acest tv, dau si eu altele la schimb

Legend EE-T32

Main: TP.S506.PB801

Panel: LSC320AN07

Flash SPI: 25Q32

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

O sa le probez si pe acestea dar foarte rar se intampla sa se potriveasca telecomanda de la un tv chinezesc la altul chiar daca are aceiasi placa....un sasiu chinezesc destul de imputit, ca nu merge rescris flashul nici cu clestele nici prin VGA cu RT-ul

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Acum 2 ore, Costica LCD a spus:

O sa le probez si pe acestea dar foarte rar se intampla sa se potriveasca telecomanda de la un tv chinezesc la altul chiar daca are aceiasi placa....un sasiu chinezesc destul de imputit, ca nu merge rescris flashul nici cu clestele nici prin VGA cu RT-ul

si pe mine m-a chinuit ,nu a mers nici cu unele  doar data jos,daca nu ma insel parca stiu ca 2 picioare ale spi sant comune pe cablaj cred ca de acolo e buba de nu vrea citire direct de pe placa

Link spre comentariu
5 hours ago, iuliantv said:

La softul asta de Vortex pe care mi l-ai dat stii cumva ce cod de Bravo(MFY) ar merge?, e model Vortex ledv-32e9d, am cautat sa gasesc un cod cu telecomanda TELEIDENT01 si nu am gasit nimic, ar mai ramine sa dau serch cu programul de la Longer, dar mie ca ma apuca dimineata pina scaneaza toate codurile...am mai scanat astazi o data pentru un soft de Utok U32HD5 si dupa 4 ore nu a gasit niciun cod(tv-ul nu sa oprit), daca gaseam cod de telecomanda pentru Utok U32HD5 nu mai deschide-am acest topic...poate stie cineva vreun cod pentru unul din aceste doua tv-uri Vortex ledv-32e9d sau Utok U32HD5. Multumesc

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

1060 10

Acum 29 minute, Costica LCD a spus:

La softul asta de Vortex pe care mi l-ai dat stii cumva ce cod de Bravo(MFY) ar merge?, e model Vortex ledv-32e9d, am cautat sa gasesc un cod cu telecomanda TELEIDENT01 si nu am gasit nimic, ar mai ramine sa dau serch cu programul de la Longer, dar mie ca ma apuca dimineata pina scaneaza toate codurile...am mai scanat astazi o data pentru un soft de Utok U32HD5 si dupa 4 ore nu a gasit niciun cod(tv-ul nu sa oprit), daca gaseam cod de telecomanda pentru Utok U32HD5 nu mai deschide-am acest topic...poate stie cineva vreun cod pentru unul din aceste doua tv-uri Vortex ledv-32e9d sau Utok U32HD5. Multumesc

1060.1070 nu mai stiu exact nu am avut nici unul cu display intreg ,parca cel txt starlight a mers care mi se pare ca e tot una cu mfy 1070

STARLIGHT 32DM6500 longer.txt

Vortex LEDV-28CK600 logher.txt

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Acum 3 minute, bobo a spus:

Pt utok 32hd6 merge 1267.

Mai incercati 1135 si 1215 tot pt utok.

Acum 3 minute, bobo a spus:

parca 1267 i-mi suna cunoscut pt vortex s506

Link spre comentariu
14 minutes ago, bobo said:

Astea banuiesc ca sunt coduri pentru MFY, asa e?, i-am dat scanare din program, daca nu gaseste nimic, rescriu flashul cu softul Utok U32HD5 si probez codurile care mi le-ai dat...totusi ma gindesc daca ar fi existat cod pentru telecomanda programabila Longer, MFY...etc la acest tv Utok U32HD5 , oare nu ar fi trebuit sa fie in baza de coduri a programului si sa-l fi gasit la scanare???

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Nu am mai stat sa pierd timp pentru acest gunoi de tv, pentru ca aveam altele mai importante de facut, i-am pus softul original(sigla cu restart) si l-am dat clientului inapoi cum a fost....,multumesc la toti colegi care au incercat sa ma ajute.....

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...
La 18.02.2019 la 15:49, Costica LCD a spus:

Salut!

Am incercat vre-o doua dumpuri de la alte tv-uri si nu se pupa la telecomanda iar domnul client e foarte pretentios vrea sa mearga si telecomanda originala, daca are cineva un dump salvat exact pentru acest tv, dau si eu altele la schimb

Legend EE-T32

Main: TP.S506.PB801

Panel: LSC320AN07

Flash SPI: 25Q32

Buna seara  doresc si accest soft  ma puteti ajuta !

Buna seara  doresc si accest soft  ma puteti ajuta !

doresc si eu un soft de un tv  

Model LEGEND  tv EE-T32
Panel-HK315LEDM-JHU3H   JLTY315AO82U3I828HJ02220  PT320AT0-1 -200102031010
Placa ssb  TP.MS3663S.PB818

multumesc

b7ecf3b7-8fb8-44a0-8e4d-f90ec102d957.jpg

c5b44c21-f033-488f-8534-dc5108842b5c.jpg

d52c826c-be83-496d-a20e-0d0bba4dd7b3.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări