Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Automobile electrice

maxente

Postări Recomandate

Vizitator viobio
Acum 10 minute, maresaldeflota a spus:

Snobism de doi lei, topic romanesc, degeaba ai bani daca nu ai și putina.... :hello... 

Vaporene , tu cu cine te cerți ? Cu Buhnici , cu mine sau cu Dan85 ? Că ești greu de priceput .Ce zici de o electrică ? Trotinetă electrică .

Link spre comentariu

Nu ma cert bade de din buncăr cu nimeni, ce nu e clar, raspunsara-ti amandoi deodată, va simțiți cu musca pe căciulă cumva!?  Era vorba de electrice ce nu ați priceput? 

:85 Iar ați luat-o pe aratura.... 

Cat despre trotinete, mai bine nu, ma enervează la culme au o viteza, și cei ce le închiriază o nesimțire, cred ca nu e zi în care sa nu între vreunu în mine pe trotuar. 

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Cre' ca ți-ai ratat cariera, erai bun de posta, la câte citari mi-ai dat de-alungul zilei erai bun de adus citații de la trebunal :)

Daca tu crezi ca din munca cinstita în tara asta faci ceva, înseamnă că te minti singur, unii nu au plătit nici o taxa da au încasat o gramada de bani dealungul timpului, deabia acum au băgat un amarat de,, taxator,, de taxe, probabil frica... cinestie! 

Eu am. toată stima pentru cei care au făcut ceva pe cont propriu de la zero fără ajutor de la tati cu averi moștenite sau de la mami ca era nustiu cine pe vremea lu Ceașcă, și acum îl blamează! 

Asa ca ciocu mic! 

Și ca să fiu ontopic , ca vad ca o că'tați cu lumanarea de la o vreme, astea sunt pe placu meu! 

1a69281472e254e4cb055d44f64a586a.jpg

Link spre comentariu

Pai șterge-te, pute, nu simți!? :secret

Pana la urma te-am blocat și pe tine și gata ca vad ca nu o scot la cap cu tine, dacă ți-ai vede de treaba ta nu as avea nimic cu tine da tu nuuuu batman batman.... :wretreAdio... 

Link spre comentariu
1 oră în urmă, maresaldeflota a spus:

..............................

Și ca să fiu ontopic , ca vad ca o că'tați cu lumanarea de la o vreme, astea sunt pe placu meu! 

1a69281472e254e4cb055d44f64a586a.jpg

Doamneeee ! ...  e non euro !!! ... să nu mai postezi așa ceva, că fac infarct hipsterii ! 

Tu nu te gândești că de câte ori bagi piciorul in accelerație cade o bucată de ghețar de la Pol și temperatura medie planetară crește cu un grad? :57... 

Link spre comentariu
Acum 3 ore, Faust2018 a spus:

Disperatul ăla de George Buhnici o arde pe hipstereală cu Tesla , ăla se pricepe la orice , mașini, telefoane ,incinte , pastile anticoncepționale , varză murată , nu pot să il suport , numai că sunt destui botaniști care pu botul la prostiile lui .

Găsești stive de aberații cu el , omul este influencer marketing , cum se zice acum .

Baaaaa, pai bravo mai nea' Vio, pe ala l-ai gasit sa ii auzi parerile ? :57

Pai papagalul ala o sa zica orice sa castige si el un ban cinstit ''pe net'' sa nu moara de foame.

Eu vorbeam de oameni care nu are interese comerciale, si care detin electrizante cum detinem noi niste cazane afumate, adica nu hipsterei de trei lei.

Si apropo de tezlă, am citit zilele astea ca americanii vor sa faca angajari de personal sa creasca productia ca nu mai fac fata cu comenzile. Oare peste hotare toti bășinoșii astia care fac comenzi de electrizante tesla sa fie hipsteri prosti cu bani multi ?

Link spre comentariu

Binenteles ca-s hipsteri ca doar numai ei sint destul de fraieri sa cumpere electrice.

Ce bine ar fi daca v-ati vedea peste citiva ani, nu multi, postarile voastre de cazangii din acest forum.

Ii tot dati cu hipsteri in sus si hipsteri in jos (apropo nici nu cred ca stiti exact ce inseamna hipster) ca numai ei sint cu electricile dar adevarul este ca va este lene sa va ginditi si la altceva inafara de fumingenele cu care poluati in fiecare zi.

Link spre comentariu

eu personal am inceput sa ma gandesc la natura. pentru ca pare ca nu mai rezista mult. cel putin pare. dar cat timp bateriile sunt atat de slab evoluate, n-am ce face cu o masina electrica, maxim sa umblu cu frica-n san cum pateam cu drona in aer, fie ca crapa o celula si-apoi raman fara masina pana o schimba, sau ma lasa de tot acumulatorul si ma costa cat calul troian cu tot cu potcoave.

Link spre comentariu
Acum 6 minute, Aw Genetix a spus:

eu personal am inceput sa ma gandesc la natura.

Toti oamenii de pe planeta asta ar trebui sa se gandeasca la natura pana nu e cam tarziu. Dupa parerea mea, de simplu om, a inceput sa fie cam tarziu. Uita-te ce vijelii apar pe aici pe unde nu prea au fost deloc, uita-te ce e prin Grecia ce prapad a facut vijelia. La mine in oras a fost acum o luna si ceva o vijelie care nu a durat 10 minute. Era orasul ca dupa razboi. Asa ceva eu nu am auzit sa fi fost in zona noastra.

Omul se da mare jmecher pe pamantu asta pana se dezlantuie natura 5 minute, si apoi ramane cu degetu in gura daca mai apuca.

Link spre comentariu

Polueaza aia care stau intr o casa mai mare decat le trebuie, sau prea departe de locu de munjca sau oras si fac naveta cu masina.

Nu de mine care ma dau cu masina in weekend sau de unu care umbla cu o masina de 6 7 la suta in oras.

Tu cu ce mergi la serviciu? Eu cu troilebusu 3.

E electric si nu are nici baterii. Ia sa vedem...

Ca tare ma tem ca te dai eco dar o arzi la greu pe motorina.

Hipstereala asta e un eufemism pt sectanti.

Mai bine zi ne cand vine revolutia electrica, cand ajungem 50 50 la raport?

Hai hai, nu te sfii..

Sf elon se da mare ca face si drege, ne face pe toti electrici, daaaar, nu e chiar asa.

Editat de Sharky
Link spre comentariu

Eu  m-am referit la tot ce face omul pe pamant la toata activitatea lui. Ne-am inmultit si ardem tot, iar natura nu ne iarta.

De ceva vreme nu mai poluez atmosfera cu tigaia mea ruginita ca nu mai vrea pompa de injectie sa livreze motorina catre injectoare si de maine cred ca imi iau bicicleta ca tot e frumos afara. Oricum, orasul in care stau eu e atat de mic incat il ocolesti cu pișatul :rade:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări