Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Automobile electrice

maxente

Postări Recomandate

Vizitator viobio
Acum 13 minute, maxente a spus:

Hai sa fim seriosi, golf E e o gluma proasta in materie de masini electrice, la fel cum e si i3 de la bmw si alte jucarii leaf sau zoe. Singuru producator ''serios'' de electrice e doar tesla, adica poti face macar un 400km cu o incarcare.

70000 euro pentru 400km, asta da fiță. 

Link spre comentariu
Acum 1 oră, Sharky a spus:

Procentul ala de 10 20 la suta salveaza planeta bre!

Asta in caz ca nu o faci dauna totala inainte de 100-150k...sau alte stricaciuni majore si hop alta baterie, alta amortizare. Naspa.

Dar merita! Dormi mai bine noaptea stiind ca masina ta a generat mai putina poluare, intr un ocean de 1 9 te de i!

Cat de curand balenele nu vor mai crapa din cauza ca mananca pungi de plastic, ci pentru ca se vor umple de baterii LI-ION

Link spre comentariu

Nu s pt drum lung. Oricum putin circuli tu atata.

Pt frecat in oras, iar pt roma exista avion.

Dar nu e electric, hmm naspa.

Am si uitat de d si i rosu. Miezu boss.

Link spre comentariu
Acum 7 minute, fluffy37 a spus:

Cat de curand balenele nu vor mai crapa din cauza ca mananca pungi de plastic, ci pentru ca se vor umple de baterii LI-ION

Vor crapa în burta japonezilor mari amatori de balene.... 

Link spre comentariu
1 oră în urmă, d2134 a spus:

Si dupa ce faci aia 400km ce mai faci? stai cu ea la incarcat! De la Bucuresti la Roma faci cam cit a facut Badea Cartan... asta da, masina serioasa!

Nu exista, inca, masina electrica serioasa, toate sunt niste jucarii scumpe.

Pai ma nene, tu iti iei electrica sa stai cu stres daca vrei sa faci europa cu ea ? :rade:

Electricele astea de acum sunt doar pentru oras.

Asta e marea problema cu ele acum ca au autonomie mica. Om vedea ce o fi in viitor.

1 oră în urmă, Faust2018 a spus:

70000 euro pentru 400km, asta da fiță. 

Deh, bateriile alea nu sunt ieftine, deocamdata. 

Stii cum e, daca ai bani pentru o electrica de 70 de mii, sigur ai bani sa iti mai iei si un cazan fumigen, in caz ca ramai cu bateriile descarcate :rade:

Link spre comentariu
Citat
Acum 2 ore, maxente a spus:

Pai ma nene, tu iti iei electrica sa stai cu stres daca vrei sa faci europa cu ea ? :rade:

Stai linistit ca nu imi iau! Am trecut de virsta jucariilor.

Link spre comentariu

Aaaa, nici nu imi faceam griji ca ai sa iti iei :rade:

Iti dai seama ca aia care isi iau electrice nu intra pe forumu asta aici la gargara, isi vad linistit de vietile lor. Aici e doar loc de dat cu capu'

Link spre comentariu
Acum 49 minute, Faust2018 a spus:

Deci....... nici un postangiu nu are electrică, dar hibride..... aveți? 

Clar nu are nimeni asa ceva aici. Daca vrei pareri despre asa ceva cauta in alta parte.

Mi se pare ca sunt unii posesori de tesla la noi in tara care au un grup pe whatsapp, acolo sigur vei afla pareri despre electrice.

Nu stiu care e grupul ala ca ti l-as spune. Poate afli pe undceva ''pe net''

Link spre comentariu

Soacra are un auris hibrid nou echipare catre top.

A mers si a semnat cand noi eram in concediu. Si ca orice vanzator profesionist a prostit o sa ia sice nu merita. Are inclusiv jante de 18. Pt ce nu stiu.

Teste inca nu. Abia ce are o saptamana cu ea.

Dar la 27k... Nu e ieftina. Doar ca in timp scoate investitia, bineinteles de nu crapa ceva la ea.

Avantaj de masina noua, dezavantaj ca e o masina main stream deci e cam urata.

Eu cu nevasta ne gandeam la un hibrid sh la 50k. Strict oras. Doar ca nu merita inca.

Si cum am fost noi plecati in concediu, am dus passatu socrului, ca e al lui. Probleme multe, ambreaj, distributia avea deja 150k(se face la 80 teoretic) gume praf, curgea din caseta ulei (asta a pus capac) plus multe altele.

Dar ce face un om gospodar? Cum sa dea bunatate de masina la gunoi?

Ambreaj nou, distr, brate, gume noi, frane noi,

Pompa noua, caseta noua.

A bagat cam dublu cat valoarea de piata, masina e 99 ajm, tdi ul cu litere albe dotari ioc si e break.

Am crezut ca fac avc, cand am vazut cati bani o spart in el si eu deja cam stiam ce sa cumpar.

Acu, na. Nu poti sa iti bati joc de banu omului.

Asa ca am schimbat telescoapele ca erau cele originale de 400k.

Si amanam achizitia inca un an doi, mai repede doar de pica ceva ocazie, dar stiti si voi, ocazii nu exista, eventual cumparatoru e o ocazie pt vanzator, invers rar.

Si legat de cazane, masina are tot original pe ea, inclusiv ambreaju era cel original.

Acu crapa la 400k. Si telescoapele nu erau barca, dar nici noi. Se putea circula mult si bine asa.

A fost adusa in 2003 tot in romania a rulat.

Luata de dincolo cu 170k nereali.

Sa imi spui ce logan merge la fel de bine, ca in 2003, ma rog 2005 la banii astia doar logan luai nou! Si acu ar fi fost tot copt, ruginit, telescoape decorative si cu acelasi interior si insonozizare de cacao.

Dar e nou bre!

Editat de Sharky
Link spre comentariu
Vizitator viobio
1 oră în urmă, maxente a spus:

Clar nu are nimeni asa ceva aici. Daca vrei pareri despre asa ceva cauta in alta parte.

Mi se pare ca sunt unii posesori de tesla la noi in tara care au un grup pe whatsapp, acolo sigur vei afla pareri despre electrice.

Nu stiu care e grupul ala ca ti l-as spune. Poate afli pe undceva ''pe net''

Disperatul ăla de George Buhnici o arde pe hipstereală cu Tesla , ăla se pricepe la orice , mașini, telefoane ,incinte , pastile anticoncepționale , varză murată , nu pot să il suport , numai că sunt destui botaniști care pu botul la prostiile lui .

Găsești stive de aberații cu el , omul este influencer marketing , cum se zice acum .

Editat de viobio
Link spre comentariu
Acum 3 minute, Sharky a spus:

Soacra are un auris hibrid nou echipare catre top.

A mers si a semnat cand noi eram in concediu. Si ca orice vanzator profesionist a prostit o sa ia sice nu merita. Are inclusiv jante de 18. Pt ce nu stiu.

Ginerica, soacra stie ce si scris? :85 (teste ai sa faci .... la anu si la multi ani!!!)

Acum 1 minut, Faust2018 a spus:

Disperatul ăla de George Buhnici o arde pe hipstereală cu Tesla , ăla se pricepe la orice , mașini, telefoane ,incinte , pastile anticoncepționale , varză murată , nu pot să il suport , numai că sunt destui botaniști care pu botul la prostiile lui .

Daca din asta isi scoate banu' ce vrei sa faca? (doar nu vrei sa se duca sa traga in plug :rade:)

multi inca ignora:

lead_large.jpg

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 9 minute, adrian_pic a spus:

Ginerica, soacra stie ce si scris? :85 (teste ai sa faci .... la anu si la multi ani!!!)

Daca din asta isi scoate banu' ce vrei sa faca? (doar nu vrei sa se duca sa traga in plug :rade:)

multi inca ignora:

lead_large.jpg

Am rămas dator .....

Are o " baterie " de 62l , se încarcă cu CO95 , nu am avut bani de electrică :57

IMG_20190712_194311.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări