Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Automobile electrice

maxente

Postări Recomandate

Acum 38 minute, gauss a spus:

Eu mai am un pic si adun banii de iletrica ! In momentul actual , am ( aproape sigur ) pentru porbagaj . Ala demontabil , de deasupra ...

Tot e bine! Ca daca reparatia la o usa zgariata costa cateva mii de dolari, un portbagaj cred ca costa cat doua Loganuri...

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Dan85 a spus:

E cam puturos in trafic. 

Avind optunea aia...chiar nu conteaza.

E mai agil decit multe alte hoituri cu blazon.

Link spre comentariu

Dacă avea o variantă benzinară de 2.0 si (eventual) cutie automată cu convertizor de cuplu, (nu alte porcarii), imi luam si eu Duster :rade:.

Sunt convins că producerea unei variante "de varf" cu motor mai puternic (chiar in serie limitată, pentru testarea pieții) ar un real succes. 

Editat de +_Florin_+
Link spre comentariu
Acum 2 ore, +_Florin_+ a spus:

Dacă avea o variantă benzinară de 2.0 si (eventual) cutie automată cu convertizor de cuplu, (nu alte porcarii), imi luam si eu Duster :rade:.

Sunt convins că producerea unei variante "de varf" cu motor mai puternic (chiar in serie limitată, pentru testarea pieții) ar un real succes. 

Daca era ''dastăru'' ala asa cum spui, nu il mai gaseai la ''bani putini'' :rade:

Link spre comentariu
Acum 23 minute, maxente a spus:

Daca era ''dastăru'' ala asa cum spui, nu il mai gaseai la ''bani putini'' :rade:

Sunt conștient că ar fi (ca preț) peste variantele clasice existente, dar oricum mai ieftin față de un echivalent vestic sau japonez.

O opțiune demnă de luat in seamă pentru cei care nu sunt mari bogătași dar au oarece pretenții la mașini. Majoritatea celor in cauză cumpără (de regulă) second--uri occidentale, la preț de Duster sau Logan nou, din gama existentă. Chiar dacă varianta updatată Duster ar fi ceva mai scumpă, mulți s-ar băga la un leasing, încântați de ideea că vor avea mașină nouă cu performanțe decente.

Link spre comentariu

Știu pe citiva de aici de pe forum care nu s-ar baga la un Duster de-ar fi de 10 ori mai bun în aceeași bani.

Ideea este ca-i făcut în România dar în schimb tot aia cumpăra marfa ieftina din ciaina și o lauda ca-i topul topului. 

Editat de sesebe
Link spre comentariu

Alta e problema, dupa parerea mea, cu dusteru si restu facute de francezi, nu sunt bine antifonate, iti vâjâie creierii in cap la viteza mai mare. La distante mai mici nu ar fi problema mare, dar daca te apuci sa faci distante mari sunt obositoare. De aia lumea prefera masina second cu multi km la bord nemtesti gen mercedes, bmw, etc

Editat de maxente
Link spre comentariu

Chestia asta zic ca v-a ajuta foarte mult la raspandirea "electricelor" la noi, alaturi de aducerea autobuzelor electrice pentru STB:

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/vot-in-senat-autoritatile-publice-obligate-sa-achizitioneze-minimum-10-masini-electrice-si-hibride-1154672

Dar mai e mult pana...departe:

Citat

Norvegia atinge un nou record, în privința mașinilor electrice: aproape jumătate dintre maşinile noi vândute în primul semestru din 2019 în țara scandinavă au fost vehicule pur electrice. Presa internațională transmite că statul nordic se pregăteşte să renunţe până în 2025 la vânzarea maşinilor pe benzină şi motorină.

Link spre comentariu

Baga aici taxe auto ca in norvegia, interdictii ca in norvegia si vezi ce se intampla.

Realitate, regiile de transport in comun sunt praf, infrastructura e arhiplina, omul cu ce mai ajunge la serviciu? Marfa cu ce se mai transporta?

Hipstereala e una, nu zice nimeni sa nu te dai eco hipster daca ai bani, dar cand blochezi infrastructura care deja e in pioneze asta deja e fault rau la buget.

Romanu abia are bani de logan sau de un cazan de minim 10 ani si tu o tot dai pe eco hipsterisme ce incep de la 20k.

Nici la hibride nu se inghesuie lumea ca unu bun de 10 ani sare de 9mii e, cele cu probleme cer bani si nu e cine sa le repare. Nici reprezentantele nu s tocmai competente sa repare orice.

Dar lasa, se da din pix o ordonanta si vedem ce iese.

Iar unii plang ca e naspa conducerea, dar doar oglinda cetatenilor.

Editat de Sharky
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări