Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Automobile electrice

maxente

Postări Recomandate

Unu la mana, nu tu si nici prietenii tai nu stabiliti moda. Acu e la moda, nu vad vreo problema in asta.

Barba, ca si parul sau ca altele se paote ingriji/aranja. Tu te tunzi zero, la fel si prietenii tai? Sau stie frizeul ce model sa iti faca?

Hipstereala nu are treaba cu vreo moda, are treaba cu un model de comportament, l-ai descris bine mai devreme.

Ce ai cu moda nu stiu, dar oricum, aici tu esti hipsterul cu atitudinea asta.

Fiecare e liber sa se imbrace cum se simte bine, iar majoritatea care ii blamezi au un aspect ingrijit zic eu. Stilul si-l alege fiecare.

DAca pt tine lumea ideala e confomitatea absoluta, toti in uniforme si frizuri standard, ce sa zic, altora le place sa isi mai foloseasca imaginatia.

Dar ma rog, probabil semne ale batranetii, poate ar fi cazul sa constientizezi ca lumea se mai schimba, ce era valabil o data nu mai e acum.

Iar poponareala nu e o virtute, virtute e ca accepti pe altii ca sunt diferiti, nu le faci reclama asa cum le faci tu acum.

Editat de Sharky
Link spre comentariu
Acum 41 minute, Sharky a spus:

Unu la mana, nu tu si nici prietenii tai nu stabiliti moda. Acu e la moda, nu vad vreo problema in asta.

Barba, ca si parul sau ca altele se paote ingriji/aranja. Tu te tunzi zero, la fel si prietenii tai? Sau stie frizeul ce model sa iti faca?

Hipstereala nu are treaba cu vreo moda, are treaba cu un model de comportament, l-ai descris bine mai devreme.

Ce ai cu moda nu stiu, dar oricum, aici tu esti hipsterul cu atitudinea asta.

Fiecare e liber sa se imbrace cum se simte bine, iar majoritatea care ii blamezi au un aspect ingrijit zic eu. Stilul si-l alege fiecare.

DAca pt tine lumea ideala e confomitatea absoluta, toti in uniforme si frizuri standard, ce sa zic, altora le place sa isi mai foloseasca imaginatia.

Dar ma rog, probabil semne ale batranetii, poate ar fi cazul sa constientizezi ca lumea se mai schimba, ce era valabil o data nu mai e acum.

Iar poponareala nu e o virtute, virtute e ca accepti pe altii ca sunt diferiti, nu le faci reclama asa cum le faci tu acum.

Cu mine discuti ? ...

Link spre comentariu

Mda, e un punct de vedere, dar cand te uiti la cifre, parca altii fac afaceri in schimb asta un fel de reality show.

Comparatie e exagerata pt exemplificare.

Link spre comentariu
La 12.06.2019 la 10:25, Sharky a spus:

Barba e la moda, n-are treaba cu comportamentul.

Iar hipstereala nu e o chestie noua acu esti bombardat mai des de catre media.

Da, barba n-are treaba cu comportamentul, doar cu lipsa banilor de frizer!
Hipstereala si LGBT-ismul sunt mode propagate de catre media.
Hipster (subcultură contemporană)

https://ro.wikipedia.org/wiki/Hipster_(subcultură_contemporană)

Editat de alcon
Link spre comentariu
Acum 2 ore, daniels a spus:

pana una alta, am vazut una la incarcat in parcare la un supermarket in Bacau.Locurile de incarcare cred ca au un an.

WP-20190614-001.jpg

Wireless nu merge incarcatul asta? Parca vad ca in viitorul apropiat o sa ne rupem gaturile de cablurile imprastiate pe jos.

Lasand gluma la o parte...incarcarea in acel supermarket era gratis sau cu parale?

Link spre comentariu

Aia e treaba, ca orice ar face omul pe pamantu asta se lasa cu dezastru.

Sa vedem cat ne-o mai suporta pamantu asta.

Editat de maxente
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări