Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Automobile electrice

maxente

Postări Recomandate

Vizitator
1 oră în urmă, doru3160 a spus:

Dupa ce si Porsche a fost amendat pt gainarii si n-a comentat nimic, incep sa ma intreb daca nu cumva au invatat si nemtii sa fure ...

S-a cam dus de mult corectitudinea germana și japoneza nemții fura la greu și la japonezi s-a văzut cât de corecți sunt de cand cu Fukushima! 

Link spre comentariu

Toti cei " mari " sant fatzarnici . Depinde cu cine stau de vorba , egalitatea nu e pentru catzei . Se intampla ( en - gros ) si astazi ( acum , incepe la 12 , ca ora ... ) , noi santem beneficiari consacrati ... , si dati exemplu negativ perpetuu .

Link spre comentariu

Da, se incadreaza si ei in curentul actual de "downsizing", de la 5l V8 la 4,8l V8!

:85

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu
Vizitator

Nu am văzut în nici o alta tara manie ca la americani sa conducă asa magaoaie, ce le-o trebui ditamai masina când ar putea sa conducă și una mai mică apoi sa se vaite ca e poluare pe planeta, când se știe ei alături de,,Chineji,, sunt cei mai mari poluatori! 

Link spre comentariu

E simplu, pentru ca pot!

Mai nou cu schimbarile de clima, prietenul meu din Chicago are doar 4x4, si are dreptate!

Link spre comentariu

Masinile mai mici sant mai scumpe ... , si de saraci cumpara d' astea mari . Mai ales pulimea de pe la ei ( cam 150 milioane ) au toti camionete ... , de prin 1940 . 

Editat de gauss
Link spre comentariu

In US n-am discutat insa in Canada, fata de acum 20-25ani cand au emigrat majoritatea prietenilor mei, pretul la combustibili a crescut substantial si odata cu asta s-a schimbat si viziunea asupra motoarelor imense... :) 

Link spre comentariu

La americani cam bate pasu' pe loc ... , daca se scumpeste semnificativ , se sare la beregata . Am mai scris mai devreme in topic . De altfel , profitul si rezervele de hidrocarburi sant suficiente . Nu schimbi ceva ce functioneaza , decat la clovnii de europeni . Astia franco - germani , de soi nou ... , iubitori de becuri economice , fludor fara plumb , aspiratoare mai mici de 1500W , mititei fara bicarbonat , pantofi rupti in talpa , neveste in loc de bunici , si alte cuceriri ale civilizatiei . Masinile mari , carburantul ieftin , dreptul de a purta arme de foc , si altele ... , sant imaginile de cosmar ( pentru altii ) cu care se trezeste americanu' la nastere . Si tot cu ele dispare ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
12 minutes ago, gauss said:

au toti camionete ... , de prin 1940 . 

Am mers vreo 14 ani doar cu pick-upuri 4x4, mai mici dect la americani insa si in ziua de azi le duc dorul, sint extraordinar de utile daca ai

o casa, ceva de transportat. Stiu americanii ceva!

Acuma daca am ceva mare de dus...pun remorca la Patrol si ies cu un ansamblu de 8,5m lungime!

Basca mersul cu remorca pe drumurile noastre pline de gropi e o alta fericire.

Link spre comentariu

Stiu americanii ceva! " ... Sigur stiu ... , America nu e numai Washington si New - York . Sant multe comunitati mici , rurale , unde distantele sant mari si omul gospodar ( la americani e un cult sa  - ti faci tu ce poti ) , si pun in bena saci cu ciment , galeti de vopsea , cherestea , rulouri de plasa si sarma ghimpata , butoaie cu motorina , baxuri de alimente , mobila si alte cele . Cand ai tractor , combina , alte utilaje ... , parca o camioneta nu face nota discordanta . 

Editat de gauss
Link spre comentariu
Acum 44 minute, maresaldeflota a spus:

...ce le-o trebui ditamai masina când ar putea sa conducă și una mai mică apoi sa se vaite ca e poluare pe planeta

Ei nu se vaita, ei doar se incretesc la altii ca polueaza. Ce fac ei, nu se pune.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări