Vizitator Postat Mai 9, 2019 Partajează Postat Mai 9, 2019 1 oră în urmă, doru3160 a spus: Dupa ce si Porsche a fost amendat pt gainarii si n-a comentat nimic, incep sa ma intreb daca nu cumva au invatat si nemtii sa fure ... S-a cam dus de mult corectitudinea germana și japoneza nemții fura la greu și la japonezi s-a văzut cât de corecți sunt de cand cu Fukushima! Link spre comentariu
gauss Postat Mai 9, 2019 Partajează Postat Mai 9, 2019 Toti cei " mari " sant fatzarnici . Depinde cu cine stau de vorba , egalitatea nu e pentru catzei . Se intampla ( en - gros ) si astazi ( acum , incepe la 12 , ca ora ... ) , noi santem beneficiari consacrati ... , si dati exemplu negativ perpetuu . Link spre comentariu
gauss Postat Mai 9, 2019 Partajează Postat Mai 9, 2019 (editat) Peste ocean , nu e lumea obsedata de iletric ... , de ochii lumii promit si ceva hibrizi , produsi in 2 buc . Una pentru presa ( si testeri ) , alta pentru muzeul firmei , sau cadou pentru tandemul Merkel - Macro(u) : https://news.yahoo.com/2021-ford-f-150-spied-202000098.html?.tsrc=daily_mail&uh_test=1_06 Editat Mai 9, 2019 de gauss Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Mai 9, 2019 Partajează Postat Mai 9, 2019 (editat) Da, se incadreaza si ei in curentul actual de "downsizing", de la 5l V8 la 4,8l V8! Editat Mai 9, 2019 de Ion_Bumbu 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 9, 2019 Partajează Postat Mai 9, 2019 Nu am văzut în nici o alta tara manie ca la americani sa conducă asa magaoaie, ce le-o trebui ditamai masina când ar putea sa conducă și una mai mică apoi sa se vaite ca e poluare pe planeta, când se știe ei alături de,,Chineji,, sunt cei mai mari poluatori! Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Mai 9, 2019 Partajează Postat Mai 9, 2019 E simplu, pentru ca pot! Mai nou cu schimbarile de clima, prietenul meu din Chicago are doar 4x4, si are dreptate! Link spre comentariu
gauss Postat Mai 9, 2019 Partajează Postat Mai 9, 2019 (editat) Masinile mai mici sant mai scumpe ... , si de saraci cumpara d' astea mari . Mai ales pulimea de pe la ei ( cam 150 milioane ) au toti camionete ... , de prin 1940 . Editat Mai 9, 2019 de gauss Link spre comentariu
informer Postat Mai 9, 2019 Partajează Postat Mai 9, 2019 In US n-am discutat insa in Canada, fata de acum 20-25ani cand au emigrat majoritatea prietenilor mei, pretul la combustibili a crescut substantial si odata cu asta s-a schimbat si viziunea asupra motoarelor imense... Link spre comentariu
gauss Postat Mai 9, 2019 Partajează Postat Mai 9, 2019 (editat) La americani cam bate pasu' pe loc ... , daca se scumpeste semnificativ , se sare la beregata . Am mai scris mai devreme in topic . De altfel , profitul si rezervele de hidrocarburi sant suficiente . Nu schimbi ceva ce functioneaza , decat la clovnii de europeni . Astia franco - germani , de soi nou ... , iubitori de becuri economice , fludor fara plumb , aspiratoare mai mici de 1500W , mititei fara bicarbonat , pantofi rupti in talpa , neveste in loc de bunici , si alte cuceriri ale civilizatiei . Masinile mari , carburantul ieftin , dreptul de a purta arme de foc , si altele ... , sant imaginile de cosmar ( pentru altii ) cu care se trezeste americanu' la nastere . Si tot cu ele dispare ... Editat Mai 9, 2019 de gauss 7 Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Mai 9, 2019 Partajează Postat Mai 9, 2019 12 minutes ago, gauss said: au toti camionete ... , de prin 1940 . Am mers vreo 14 ani doar cu pick-upuri 4x4, mai mici dect la americani insa si in ziua de azi le duc dorul, sint extraordinar de utile daca ai o casa, ceva de transportat. Stiu americanii ceva! Acuma daca am ceva mare de dus...pun remorca la Patrol si ies cu un ansamblu de 8,5m lungime! Basca mersul cu remorca pe drumurile noastre pline de gropi e o alta fericire. 2 Link spre comentariu
gauss Postat Mai 9, 2019 Partajează Postat Mai 9, 2019 (editat) " Stiu americanii ceva! " ... Sigur stiu ... , America nu e numai Washington si New - York . Sant multe comunitati mici , rurale , unde distantele sant mari si omul gospodar ( la americani e un cult sa - ti faci tu ce poti ) , si pun in bena saci cu ciment , galeti de vopsea , cherestea , rulouri de plasa si sarma ghimpata , butoaie cu motorina , baxuri de alimente , mobila si alte cele . Cand ai tractor , combina , alte utilaje ... , parca o camioneta nu face nota discordanta . Editat Mai 9, 2019 de gauss 1 Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 9, 2019 Partajează Postat Mai 9, 2019 Acum 44 minute, maresaldeflota a spus: ...ce le-o trebui ditamai masina când ar putea sa conducă și una mai mică apoi sa se vaite ca e poluare pe planeta Ei nu se vaita, ei doar se incretesc la altii ca polueaza. Ce fac ei, nu se pune. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 9, 2019 Partajează Postat Mai 9, 2019 Apropo de Deutscheland și electrice, indiferent ca fura sau nu tot înaintea noastră îs Link spre comentariu
maxente Postat Mai 9, 2019 Autor Partajează Postat Mai 9, 2019 http://www.cnbc.com/amp/2019/05/09/volkswagens-new-electric-idpoint3-car-passes-10000-orders-in-24-hours.html?amp_js_v=0.1#referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com&_tf=From %1%24s&share=https%3A%2F%2Fwww.cnbc.com%2F2019%2F05%2F09%2Fvolkswagens-new-electric-idpoint3-car-passes-10000-orders-in-24-hours.html Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Mai 9, 2019 Partajează Postat Mai 9, 2019 De, mere daca`s bine spalati pe cap, bine de tot, sa ajunga si la creer! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum