Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Automobile electrice

maxente

Postări Recomandate

Era o discutie cum ca motoarele electrice sint cam la fel de grele ca si cele termice.

Uite cteva care sint chiar usoare: 

Link spre comentariu
1 hour ago, sesebe said:

Era o discutie cum ca motoarele electrice sint cam la fel de grele ca si cele termice.

Sunt pe dracu grele. Astea de la tesla au sub 50kg greutate.

munro-associates-tesla-model-3-motor-cos

Editat de maxente
Link spre comentariu
5 hours ago, Ion_Bumbu said:

schimbind electroliticul...

:(

Scuze! m`a luat tastatura pe repede inainte! ELECTROLITUL!

Link spre comentariu
Acum 1 oră, adrian_pic a spus:

Ptiu drace! Sa vezi ce-l spurca brunegrii pe Elon Musk ca n-au ce incasa din vanzarea unui motor din asta. 

Are cupru. Nu e de lepadat.

Link spre comentariu
On 5/7/2019 at 7:20 AM, franzm said:

Poftim aici cupru.

:aplauze

Am gasit si la noi stirea:

https://www.zf.ro/auto/premiera-globala-germania-a-inaugurat-ehighway-prima-autostrada-electrica-pentru-camioane-18120452

Ce bine este ca nomikos are dreptate cand a spus: Noroc ca progresul nu sta la mila unora.

Stiind ca prin Germania s-au aciuat multi brunegri urmaresc cu interes evolutia cuprului de la autustrada electrificata. 

Stiind ca prin Germania s-au aciuat multi brunegri urmaresc cu interes evolutia cuprului de la autustrada electrificata. 

Stiu ca in Germania mai exista trenuri speciale care transporta tirurile. Nu-s multe (Elvetia paraca este in top pentru ca ei nu fabrica camioane) dar exista si mi se pare mult mai viabila. Totusi la voi in Germania se aloca foarte putini bani pentru dezvoltarea retelei feroviare. vazusem un clasament, Germania 63, Austria 103 si Elvetia 306. Multi nemti se plang ca nu se sprijina dezvoltarea retelei feroviare din cauza intereselor in domeniul auto. 

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu
1 oră în urmă, adrian_pic a spus:

:aplauze

Am gasit si la noi stirea:

https://www.zf.ro/auto/premiera-globala-germania-a-inaugurat-ehighway-prima-autostrada-electrica-pentru-camioane-18120452

Ce bine este ca nomikos are dreptate cand a spus: Noroc ca progresul nu sta la mila unora.

Stiu ca in Germania mai exista trenuri speciale care transporta tirurile. Nu-s multe (Elvetia paraca este in top pentru ca ei nu fabrica camioane) dar exista si mi se pare mult mai viabila. Totusi la voi in Germania se aloca foarte putini bani pentru dezvoltarea retelei feroviare. vazusem un clasament, Germania 63, Austria 103 si Elvetia 306. Multi nemti se plang ca nu se sprijina dezvoltarea retelei feroviare din cauza intereselor in domeniul auto. 

Care progres? Se incearca o improvizatie (carpeala sau tiganie).

Sistemul functioneaza pe calea ferata si tot acolo se va ajunge cu transportul de marfuri. Distributia se va face cu masini.

Inafara de asta arata ca dracu catenarele alea de-a lungul autostrazilor

Editat de daniels
Link spre comentariu
1 oră în urmă, adrian_pic a spus:

Dupa ce si Porsche a fost amendat pt gainarii si n-a comentat nimic, incep sa ma intreb daca nu cumva au invatat si nemtii sa fure ...

Link spre comentariu

Nemții știu să fure, dar o fac ,,cu stil,, și își cer scuze politicos dacă-s prinși.Noi furăm pe față, ne mândrim public cu furăciunile, dar ne dăm loviți dacă suntem prinși în fapt......

Editat de validae
Link spre comentariu

Pai is tot VW si aia...

Ma rog, toti vor masini sport dar sa consume putin, le`au pus Diesele dar trebuie si putere, le`au dat!

Ca ies noxe...asta e, ies si de la altii, deci noi de ce sa nu facem?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări