Sharky Postat Mai 2, 2019 Partajează Postat Mai 2, 2019 Ce tesla? Ca la 50k iti iei un model 3 nou. Mai taie din pret la rulaju ala. Vb aici de o masina scumpa, nu ceva pt toti parlitzii. Daca esti pe buget redus iei un zoe. Un leaf, nu rachete. Chestia e ca tot felul de oameni au luat model 3 la 45 60k si acu spera sa le dea tot cu atat. Scad ei pretu dupa ce stau un an cu ele. Aia e clar. Acu fabrica produce 4 5mii pe saptamana, deci cererea se acopera incet incet. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 3, 2019 Partajează Postat Mai 3, 2019 8 hours ago, +_Florin_+ said: Cine se înghesuie? Eu n-am auzit de inghesuială mare. Nici macar in țările cu apă caldă. Câte Tesla se cumpără și cate clasice ? ... procentual vorbind. Și documentat, dacă se poate ... https://www.weforum.org/agenda/2019/04/norway-electric-car-market-vehicle-sales/ Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 3, 2019 Partajează Postat Mai 3, 2019 https://www.zf.ro/companii/romania-o-tara-care-si-a-pierdut-independenta-energetica-importurile-de-energie-cele-mai-mari-din-ultimii-10-ani-18108565 Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 3, 2019 Partajează Postat Mai 3, 2019 Acum 2 ore, nomikos a spus: https://www.weforum.org/agenda/2019/04/norway-electric-car-market-vehicle-sales/ Vezi avantajele oferite de norvegia pt electrice. Idem si olanda. Masinile sunt cumparate pt acele avantaje. Le am enumerat deja. Scoti avantajele si lumea deja se pune pe ganduri. Link spre comentariu
daniels Postat Mai 3, 2019 Partajează Postat Mai 3, 2019 Cine isi ia masina de dragul procentelor se cheama spirit de turma. Eu nu as pleca la Bucuresti cu o masina care are autonomie de 250km. Comparati mere cu pere. In cat timp traversezi Olanda de la un capat la altul de exemplu? 1 Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 3, 2019 Partajează Postat Mai 3, 2019 (editat) Lasa domne povestile. Cand te scuteste de mii de euro impozit, ai incarcari mocca la indemana si parcari gratis tu mai stai pe ganduri? Asta e comparatia mere cu pere. Asta e avantajul legislativ. De asta lumea le prefera. Daca ar fi mers pe pacura dar cu avantajele astea tot le ar fi luat. Editat Mai 3, 2019 de Sharky Link spre comentariu
maxente Postat Mai 3, 2019 Autor Partajează Postat Mai 3, 2019 2 hours ago, daniels said: Eu nu as pleca la Bucuresti cu o masina care are autonomie de 250km. Comparati mere cu pere. In cat timp traversezi Olanda de la un capat la altul de exemplu? Cand o sa fie o gramada de statii de incarcare intre Bacau si Bucuresti, eu iti garantez ca si daca ai avea autonomie de 150km la electrica, nici nu te-ar mai interesa, stiind ca o poti incarca de o mie de ori pana la Bucurecti. Zicea @franzm mai sus cu infrastructura, desi eu as pune ca infrastructura poate fi facuta si in paralel cu aparitia in forta a electricelor, nu neaparat inainte. Link spre comentariu
daniels Postat Mai 3, 2019 Partajează Postat Mai 3, 2019 Sa zicem ca trebuie sa alimentez de 3 ori. Cat timp pierd? Link spre comentariu
maxente Postat Mai 3, 2019 Autor Partajează Postat Mai 3, 2019 Depinde cat de mult vrei sa incarci bateria. De ex. la o tesla (parca si model 3) in 30 de minute poti incarca cu aproape 50% bateria adica asta inseamna aproape 250km autonomie. Asta la un incarcator rapid, binenteles. Link spre comentariu
daniels Postat Mai 3, 2019 Partajează Postat Mai 3, 2019 Sa zicem ca 1,5 ore nu sunt o problema, dar cei 250km vor trebui parcursi foarte cuminte, alfel nu se poate. Tot prost ies cu timpul. 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 3, 2019 Partajează Postat Mai 3, 2019 Acum 48 minute, daniels a spus: Sa zicem ca 1,5 ore nu sunt o problema, dar cei 250km vor trebui parcursi foarte cuminte, alfel nu se poate. Tot prost ies cu timpul. Exact...de timpul pierdut se vaita si nemtii Link spre comentariu
gica70 Postat Mai 3, 2019 Partajează Postat Mai 3, 2019 Sa fie o infrastructura serioasa asa ca pentru troleibuze, in toata tara, si fiecare cu firobusul lui! Link spre comentariu
C.D. Postat Mai 3, 2019 Partajează Postat Mai 3, 2019 Toate bune și frumoase dar..... peste 10 ani s-ar putea să nu mai putem cumpăra decât mașini 100% electrice. https://www.capital.ro/lovitura-totala-pentru-soferi-masinile-pe-benzina-si-motorina-interzise-definitiv-se-intampla-in-ue.html Așa că să ne bucurăm de motoarele termice acum cât încă mai putem..... mai târziu doar la muzeu.... Link spre comentariu
dan-a2 Postat Mai 3, 2019 Partajează Postat Mai 3, 2019 Chiar crezi in prostia asta ?? Link spre comentariu
C.D. Postat Mai 3, 2019 Partajează Postat Mai 3, 2019 (editat) De ce nu ? Olanda este mică, totuși. Dacă rămâne Macron la putere (puțin probabil) și Franța o va lua pe același drum. Iar Germania dă trendul - Industria auto germană are capacitatea de reconversie pe auto electrice. Daca și Germania marșază la așa ceva atunci toata Europa va fi electrică. Editat Mai 3, 2019 de C.D. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum