Ovidanie Postat 5 ore în urmă Partajează Postat 5 ore în urmă 1 oră în urmă, merck a spus: @roadrunner ce zici, este un pas inainte? Chiar dacă întrebarea nu-mi este adresată, mă bag și eu în seamă. Motocicleta aia este exact ca inteligența artificială. Habarniștii își vor permite să iasă pe șosea. Dacă până acum selecția naturală sorta rapid motocicliștii, ei bine, de acu' înainte va fi exact ca pe forum: semidocții îmtreabă AI apoi copy-paste pe forum, să pară deștepți. Link spre comentariu
mihaiaurul Postat 5 ore în urmă Partajează Postat 5 ore în urmă 7 minutes ago, Ovidanie said: semidocții îmtreabă AI apoi copy-paste pe forum, să pară deștepți. Cam deplasată exprimarea ! După mine, a interoga AI este o dovadă de inteligență. Poți spune cu vorbele tale, fără să întrebi AI, ce consideri că este AI ? Te rog să dai o definiție fără să faci copy-paste. Link spre comentariu
Ovidanie Postat 3 ore în urmă Partajează Postat 3 ore în urmă Acum 1 oră, mihaiaurul a spus: ...După mine, a interoga AI este o dovadă de inteligență.... ... ...Te rog să dai o definiție fără să faci copy-paste. Nu trebuia să te autosesizezi, nu am țintit către tine. "A interoga AI este o dovadă de inteligență"... da, este adevărat că inteligența artificială poate ușura mult munca cuiva. DAR, avem colegi care nu postează nimic constructiv, folosesc AI doar să genereze răspunsuri care să le susțină punctul de vedere în veșnicele discuții în contradictoriu. Ce este inteligența artificială? Este o unealtă pe care proștii o folosesc în scopul de a crea aparența suficienței, iar oamenii inteligenți o folosesc pentru a-și ușura munca și a învăța permanent lucruri noi. 2 Link spre comentariu
mihaiaurul Postat 3 ore în urmă Partajează Postat 3 ore în urmă 24 minutes ago, Ovidanie said: Este o unealtă pe care proștii o folosesc în scopul de a crea aparența suficienței, iar oamenii inteligenți o folosesc pentru a-și ușura munca și a învăța permanent lucruri noi. Teoretic și practic, nu prea mai poți diferenția un prost de un inteligent ? Link spre comentariu
Ovidanie Postat 1 oră în urmă Partajează Postat 1 oră în urmă Acum 13 minute, mihaiaurul a spus: Teoretic și practic, nu prea mai poți diferenția un prost de un inteligent ? Din păcate nu toți proștii sunt neinstruiți, unii chiar au beneficiat de o educație consistentă. Cu proștii neinstruiți este mai ușor, fiindcă nu ascultă, doar vorbesc. Câteodată nici nu au nevoie de interlocutor. Au idei fixe, sunt inflexibili, nu au îndoieli, au doar certitudini. Vorbesc doar prin prisma propriei experiențe, experiență care de multe ori este înlocuită de poveștile altora sau vizionările de pe net. Nu pot discuta idei, principii, concepte. Unii încep propoziția cu o desconsiderație, cum ar fi: "s-o crezi tu", "părerea ta", "kakat", etc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum