sesebe Postat Luni la 07:09 Partajează Postat Luni la 07:09 Dacă ii da mina libera la nebun, da. Producția de armament în Europa este destul de redusa comparativ cu nevoile în caz de conflict major. Pe de alta parte le-ar da de lucru la fabricile de mașini care acum o duc rău. Link spre comentariu
merck Postat Luni la 08:48 Partajează Postat Luni la 08:48 https://www.facebook.com/reel/591061067026179 Link spre comentariu
Sharky Postat Luni la 09:15 Partajează Postat Luni la 09:15 Citat .doresc sa achizitionez o tesla 3 si as curios de niste recomandari din partea detinatorilor de telsa eu o sa parcurg in jur de 300km zilnic si as dori sa achizitionez modelul long range tractiune spate .voi ce imi recomandati din propria experinta si ce aplicatii folositi pentru statile de incarcare si la ce sa am grije.specific ca o sa incarc masina la o statie de incarcare din oras care este facuta cu fonduri europene si este gratuita incarcare. Mentalitate de milog cu electrica. Cumpara tesla ca sa faca bolt si spera sa prinda incarcare mocca. Mai sunt si dinastia... Nu imi fac mari griji ca nu se baga tatuca musk peste armata ca rad si curcile de el, deocamdata. Ideea e ca un pic se mai infige mai tare cu aberatiile lui tehnologice sa mai sifoneze niste bani. Dar clar ca omul o sa incerce sa se bage tot mia adanc in politica. Link spre comentariu
merck Postat Luni la 14:35 Partajează Postat Luni la 14:35 https://www.facebook.com/reel/662251369468049 Link spre comentariu
antonvasileeee Postat Marți la 13:30 Partajează Postat Marți la 13:30 Tesla dual motor cu prconditionare baterie pentru charger 240kW . https://postimg.cc/rD81CW6n https://postimg.cc/5QdvHQqm La rece ,fara preconditionare 20kW . Foto facute azi la testul unei statii de 120 kW . Link spre comentariu
Sharky Postat Ieri la 08:17 Partajează Postat Ieri la 08:17 Preconditionarea asta e mama ecologiei. kWh arsi ca sa incarci mai repede ca sa pierzi si mai multi kWh. Link spre comentariu
merck Postat Ieri la 08:28 Partajează Postat Ieri la 08:28 (editat) BMW M3 se pare ca va fi bulectric in viitor. In viraje si mai ales in conditii de iarna se pare ca va excela fata de alte masini: Ramane sa vedem cum va arata varianta pentru productia de serie. Editat Ieri la 08:30 de merck Link spre comentariu
merck Postat Ieri la 10:15 Partajează Postat Ieri la 10:15 (editat) Pun aici link-ul ca e cu self driving: https://www.facebook.com/reel/2713353745522354 Waymo LLC, formerly known as the Google Self-Driving Car Project, Editat Ieri la 10:15 de merck Link spre comentariu
Sharky Postat Ieri la 11:10 Partajează Postat Ieri la 11:10 M3 e una, fiind o masina exclusivista prin prisma bugetului. Dar ia sa vad daca BMW o sa reziste doar cu bulectrice. INclusiv vanzarile Tesla au scazut acum ca nu mai au monopol, plus piata s-a cam saturat. Darmite sa se schimbe tot. Pana una alta se pastreaza ideea, cat timp nu sunt subventii sau taxe sa te oblige sa schimbi, nu merita inca. In rest singurele masini care merg singure sunt cele din povestile lui Elon Musk. Peste 3 ani se va implini un deceniu de cand papagalul ala s-a laudat ca masinile vor conduce singure de oriunde pana oriunde. Acest fapt ii va trezi la realitate pe unii. Cam asa si cu tranzitia asta electrica. Un mare fas alimentat de un papagal. Realitatea e mult in urma viselor. Link spre comentariu
antonvasileeee Postat Ieri la 11:11 Partajează Postat Ieri la 11:11 Acum 2 ore, Sharky a spus: kWh arsi ca sa incarci mai repede ca sa pierzi si mai multi kWh. Risipa , comert , etc . . . >capitalism sau j. .. . Link spre comentariu
Alic Postat Ieri la 12:57 Partajează Postat Ieri la 12:57 Acum 1 oră, Sharky a spus: Peste 3 ani se va implini un deceniu de cand papagalul ala s-a laudat ca masinile vor conduce singure de oriunde pana oriunde. #&^%#@@UI ........ Voiam doar sa zic... Oare nu se gaseste nimeni sa-l scuipe intre ochi? Cum puii mei sa stai la masa sau sa te intalnesti cu un asemenea dobitoc? Sa vorbesti cu el de parca ar fi om... ; ; Link spre comentariu
roadrunner Postat Ieri la 17:45 Partajează Postat Ieri la 17:45 (editat) Acum 6 ore, Sharky a spus: Peste 3 ani se va implini un deceniu de cand papagalul ala s-a laudat ca masinile vor conduce singure de oriunde pana oriunde. cam asta se intampla cand rezolvi probleme inexistente, adica nu se intampla. (vezi alte industrii create arificial, legatura directa prin satelit de pe masina, telefon celular care face un videocall direct prin satelit - mama ce o sa mai vanda, ca painea calda) Mergem pe Marte dar s-au scumpit ouale-le (USA). IoT, o industrie in cautarea unei probleme de rezolvat... RR Editat Ieri la 17:48 de roadrunner Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ieri la 18:09 Partajează Postat Ieri la 18:09 (editat) Astea cu legatura sol-satelit-"masina" s-au facut si au utilitate limitata deoarece masina era tank...si era pentru afisare harta live a cimpului tactic. Vestitul integrat SL1451 de la Plessey pentru asta s-a nascut, legatura date satelit sol. Editat Ieri la 18:10 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
roadrunner Postat Ieri la 18:12 Partajează Postat Ieri la 18:12 (editat) Eu vorbesc de automobilele din ziua de azi, conduse de 99% din populatie. RR Editat Ieri la 18:12 de roadrunner Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ieri la 18:49 Partajează Postat Ieri la 18:49 Si eu va spun de unde a aparut ideea, SL1451 e produs de pe la sfirsitul anilor 70 pentru avortonul MBT70... de atunci s-a folosit in alte tancuri pe cimpul tactic si ideea a fost preluata in "civilie". Cit se va folosi si cind...habar n-am insa e ceva testat si se poate folosi desi la ora asta un link pe 4G este superior ca si capacitate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum