merck Postat 5 ore în urmă Partajează Postat 5 ore în urmă Este un scuipat in apa oceanului. Citat A small part of the decarbonization strategy The center is located on the premises of a partner workshop with a total area of 2,200 square meters. The facility also has a parking lot for 600 vehicles waiting for maintenance. In a first phase, 3,600 cars per year will be modernized that have a gasoline, hybrid, electric or diesel engine. An increase to 5,000 cars per year is planned for 2025. The center employs 30 people. si apoi Citat By comparison, the Dacia plant in Mioveni, Romania, which covers more than 60,000 square meters and employs 6,800 people, has a capacity of around 350,000 vehicles. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat 4 ore în urmă Partajează Postat 4 ore în urmă (editat) Da macar stiti citi "scuipati" sint sau doar scuipam in vint fara sa ne asiguram de unde bate??? Editat 4 ore în urmă de Ion_Bumbu Link spre comentariu
merck Postat 4 ore în urmă Partajează Postat 4 ore în urmă Nu am vazut sa scrie in articol cati scuipati sunt. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat 4 ore în urmă Partajează Postat 4 ore în urmă Mno, mai cautati, mai va puneti la punct si cu nisa asta de refactory... momentan doar la Renault sint 3 centre, nu stiu daca si in Turcia au dar probabil urmeaza si la Dacia, poate le trimit Loganul! Link spre comentariu
merck Postat 3 ore în urmă Partajează Postat 3 ore în urmă Pai 3 centre dar unul Spania, unul in Franta si unul in Turcia. In Polonia nu este decat unul si eu nu imi pierd timpul sa ma pun la punct cu scuipatii, pe mine ma intereseaza oceanul! Eu in functie de el iau deciziile. Scrie clar in articol: Citat Dieses Geschäftsfeld von Renault ist somit aufgrund seiner geringen Größe nur ein Nischensegment des Herstellers, das politisch wichtig ist, aber für die Geschäfte bislang keine allzu große Bedeutung hat. Acum na fiecare intelege cat poate. Link spre comentariu
doru3160 Postat 3 ore în urmă Partajează Postat 3 ore în urmă Acum 4 ore, merck a spus: Viitorul electric: https://www.facebook.com/reel/588207763766216 Trebuie sa ai multe tigle lipsa pe casa, sa mergi cu 100km/h cu o tiripleasca din aia. Link spre comentariu
merck Postat 2 ore în urmă Partajează Postat 2 ore în urmă Din pacate am vazut multi cu asa ceva (bine, erau toti tineri). Nu rulau cu 100km/h dar 70-80km/h tot aveau. Link spre comentariu
doru3160 Postat 1 oră în urmă Partajează Postat 1 oră în urmă Am văzut și eu, dar măcar pe ăia scria că donează organe. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum