dan-a2 Postat Marți la 17:11 Partajează Postat Marți la 17:11 1 oră în urmă, Alic a spus: Tot ăla de vreo 20 de ani. Link spre comentariu
merck Postat Marți la 17:40 Partajează Postat Marți la 17:40 (editat) Acum 4 ore, Ion_Bumbu a spus: La ei musca e cea mai mica problema, trompeta e pe val! Care-i problema? Ca trompeta nu mai vrea ca smecherii sa ii mulga pe americani? Fiecare cu muschii lui, nu te incordezi cu banii trasi de la americani! Mi-as dori ca presedintele Romanie sa faca macar un sfert din ce a facut si va face trompeta! Deja s-a retras de la WHO unde plateau jumate de miliard de $ pentru o populatie de 350 de milioane si China cu 1,4 miliarde plateste 39 de miliarde. De ce sa-l condamn pentru asta? Daca nu-i echitabilitate atunci are tot dreptul sa retraga US. Ca tot suntem la bulectrice (si am pus primul infromatia) a zis sau nu trompeta ca renunta la obligatia de a trece pe bulectrice? Si totusi Musk nu s-a ofticat! A zis sau nu omul ca vor fi doar doua genuri? A transat sau nu ca langa steagul US in locurile oficiale nu va mai fi steagul lgbt+-,<>? Eu bag seama ca deranjeaza un om care incearca sa puna ordine si sa traga pentru tara lui! Acum 5 ore, Sharky a spus: Incepe lumea sa se prinda ca tatuca musk le-a dat teapa. Nu Musk le-a tras teapa, ei l-au creditat si apoi ca toti smecherii au vrut sa vanda in castig finantarea. Practic au cumparat actiuni ale platformei X cu un pret si au vrut sa le vanda in profit la scurt timp dupa creditare, doar ca Musk le-a stricat shusta prabusind pretul per actiune prin ce a facut el pe platforma X. Sa stii ca Elon este un mare bandit! (ii chiar pervers). Charlie Munger a spus clar ca nu ar paria niciodata short actiunile Tesla! Tu practic acum ii plangi pe finantatori care au luat-o in freza. Societe Generale = BRD, deci n-am mila de BRD! Editat Marți la 17:40 de merck Link spre comentariu
merck Postat Marți la 17:47 Partajează Postat Marți la 17:47 Acum 2 ore, Alic a spus: Musca face figuri si pe la tanti Europa. Cam fura curent, saracul. Nu l-am agreat niciodata, indiferent cat de genital pare sa fie, din spusele unora. Sunt total de acord cu ce am pus in bold! Pentru mine geniu este unul ca slovacul Andrej Karpathy (taticul sistemului Autopilor si AI-ului de la Tesla) nu perversul/parsivul/golanul de Musk! Asa de genial este Musk ca nici nu reuseste sa vorbeasca cursiv! Tot auzi a .. a .. a si tot se poticneste si sare de la o idee la alta! Link spre comentariu
mihaiaurul Postat Marți la 17:51 Partajează Postat Marți la 17:51 Pe lângă lovitura dată cu mașinile electrice, China a făcut publică de ceva zile și aplicația lor AI. DeepSeek. Link spre comentariu
merck Postat Marți la 17:54 Partajează Postat Marți la 17:54 Acum 2 ore, Alic a spus: Am o jaghina la birou cu care se mai duc fetele prin oras cu acte, etc. A patit maro E drept ca e de oras si e condusa de doua tute. Daca in trafic masina mai mult sta decat merge, poate sa fie la volan si Ayrton Senna ca masina tot acelasi deznodamant va avea! Orasul a ajuns killer de masini! Bulectrica este singura solutie. Link spre comentariu
Alic Postat Marți la 18:00 Partajează Postat Marți la 18:00 Cred că problema e între scaun și volan. N-am mers în dreapta să văd cum e condusă. O să le impun traseu Ploiești-Câmpina , tur retur. Link spre comentariu
merck Postat Marți la 18:24 Partajează Postat Marți la 18:24 Acum 15 minute, Alic a spus: Cred că problema e între scaun și volan. N-am mers în dreapta să văd cum e condusă. Dar traficul din Ploiesti il cunosti, deci stii daca se merge bara la bara sau nu. Acum 17 minute, Alic a spus: O să le impun traseu Ploiești-Câmpina , tur retur. Si daca din vina unui idiot vor avea un accident? Toti impotentii au in cap numai sa sicaneze femeile la volan! Uite ceva super proaspat! https://imgur.com/tTX6OC5 Link spre comentariu
Alic Postat Marți la 18:29 Partajează Postat Marți la 18:29 Legal nu am voie să le fac traseu în timpul programului dacă nu au treabă în zonă. Uneori e cam aglomerat. Sunt anumite ore. Dimineața și cam pe la sfârșitul programului. Și când plouă..... Atunci ies toți șoferii de duminică care mai rău încurcă traficul că nu calcă pedala. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Marți la 19:48 Partajează Postat Marți la 19:48 Acum 2 ore, merck a spus: Fiecare cu muschii lui, nu te incordezi cu banii trasi de la americani! Doar la Groenlanda si Panana cu armata... P.S. oare pe ce lume traiti?? Link spre comentariu
dragostalpau Postat Marți la 20:03 Partajează Postat Marți la 20:03 Discutiile despre trumputin sunt offopic, omul ala e tot un fel de becali ... bani multi minte putina si face/spune atat ce-i trece lui prin cap dar mai ales ce-l consiliaza consilierii, fiecare din astia cu grupul lui de interese in spate; Intre timp, un gunoi de om de la dacia s-a gandit ca masinile "vechi" (fara sa spuna ce inseamna asta) si "poluante" ( la fel fara sa spuna ce insemana asta) ar trebui taxate mai mult ... de ce ? Nu ca l-ar durea undeva de poluare ci ca sa creasca vanzarile de masini (gunoaie) noi, care sunt taxate prea putin zice el, si la care 5000 de euro pomana de la stat a zis el ca a fost prea putin ... pentru niste gunoaie facute in china vrea el subventie mai mare Link spre comentariu
Alic Postat Marți la 20:10 Partajează Postat Marți la 20:10 (editat) Și făcute în China, și subvenții.... Și export... Mai vor si altceva? Ei ce dau în schimb, niște locuri de muncă + taxe și impozite? Să mai deschidă o fabrică și le dau eu subvenții. Banii ăștia sun ai noștri, nu pică din cer. Editat Marți la 20:11 de Alic Link spre comentariu
Sharky Postat Marți la 23:07 Partajează Postat Marți la 23:07 Nu plâng de mila nimanui. Musk e doar un șmecheraș care s a prins ca lumii ii place sa fie mințită. Asta combinat cu tot felul de teluri marete a creat o ideologie la care adera toti astia slabi de inger. Se mai leaga alti bișnițari de el sa scoata profit. Atata tot. Mi a placut ca fondul Norvegiei au fost printre cei care au votat împotriva pachetului/bonus de 56 miliarde de dolari pt musk. Link spre comentariu
franzm Postat Ieri la 04:35 Partajează Postat Ieri la 04:35 Acum 5 ore, Sharky a spus: Musk e doar un șmecheraș care s a prins ca lumii ii place sa fie mințită. Asta combinat cu tot felul de teluri marete a creat o ideologie la care adera toti astia slabi de inger. Elonia e un fel de predicator modern, adaptat cerintelor actuale. Nu mai vinde locuri de veci în rai ci raiul pe pamânt. Si unde putea face cel mai bine acest lucru daca nu în tara tuturor posibilitatilor? Link spre comentariu
merck Postat 22 ore în urmă Partajează Postat 22 ore în urmă Bune si bulectricele astea de ceva : https://www.facebook.com/reel/630578822817182 Link spre comentariu
merck Postat 19 ore în urmă Partajează Postat 19 ore în urmă https://www.facebook.com/reel/620635717145358 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum