Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Automobile electrice

maxente

Postări Recomandate

Nu cred ca era interzis sa filmezi un cazan arzand.

In rest nu compara masini de unica folosință cu cele facute bine. Ma rog e34 din filme pare cam petarda dar un e39 sau e38 e alta poveste.

Buna observația cu cablul.

Acu ma gândesc ca omul avea casco. Totusi cand se aprinde la supercharger cred ca nu mai au cum sa dreaga busuiocu...

Filmul de pe YouTube,

Povesti si iar povesti, cum a fost cu hyperloop, oameni pe marte si masini care demult se laudau ca circula sigure...

Link spre comentariu
Acum 21 minute, Sharky a spus:

In rest nu compara masini de unica folosință cu cele facute bine. Ma rog e34 din filme pare cam petarda dar un e39 sau e38 e alta poveste.

BMW 330e plug-in sau Mini Cooper S nu-s bulectrice deci nu-s de unica folosinta si aveam pretentia sa fie cat de cat bine facute. La ambele cutia de viteza avea probleme si nu era aceeasi cutie de viteze.  Cand intr-o rampa mica iti aluneca masina inapoi (de ajungi sa te pisi pe tine de frica cand vrei sa faci o parcare laterala in rampa intre doua masini) sau cand la trecerea de pietoni masina zvacneste inainte desi aveam pedala de frana apasata cu piciorul (deci nu era in apasat butonul Hold) sau incepand de la 5 - 6 grade cand bagi in Drive sau Reverse smunceste cutia (si are 19k acum in bord) ori daca nu anulez Start/Stop la plecarea de pe loc (si nu in triomba) auzeam ca si cum as avea masina de gaurit cu impact eu zic ca nu-i ok. 

Nu-s un om norocos, dar cand din 3 masini noi toate 3 au bube => calitatea de astazi este de MARO!!! 

Tu stii ca eu am vrut sa iau initial Audi Q8 e-tron? Si motivul a fost unul simplu: am intalnit in avion o tanti ca mi-a zis ca este pilot de proba la fabrica Audi din Belgia si ea + colegii, conduc fiecare Q8 e-tron (da, fiecare exemplar!!!) pe un circuit fix pentru a vedea daca sunt bube. Crezi ca la Q8 e-tron as mai fi avut zgomotul care il am acum la Mercedes cand intr-un intr-un viraj din oras? Sotia mea a zis ca-i prea mare Q8 si nu-l va putea conduce, acum dupa evenimentul cu Tesla nu va mai conduce masina fara sa fiu eu in dreapta iar de mers sa incarce masina ... Never!

Eu nu cred ca ma insel cand zic ca generatiile care vin din urma nu vor mai produce ceva, un tot unitar, care sa functioneze in ansamblu. Fiecare isi va face partea lui, dar cand vor fi puse impreuna aceste parti vor exista bug-uri. 

Acum 45 minute, Sharky a spus:

Acu ma gândesc ca omul avea casco. Totusi cand se aprinde la supercharger cred ca nu mai au cum sa dreaga busuiocu...

Garantia de la Tesla este facuta de avocati din US.

Uite aici: https://www.tesla.com/ro_RO/support/vehicle-warranty

mai exact in partea de jos:

Screenshot-2025-01-26-at-20-16-58.png

unde apare: expunere la lumina soarelui. 

Tu cum interpretezi asta? 

Sambata era ziua, nu era soare de vara pe cer ca doar este luna ianuarie, dar Tesla aia de a luat foc, era expusa in lumina soarelui (ca deh nu era noapte). Tesla se poate spala pe maini zicand: pai culoarea masinii era neagra, nu era noapte => era expusa la lumina soarelui => Garantia nu acopera incidentul.

Eu stiu ca avocatii americani sunt meseriasi in a spala pacatele companiilor si nu as avea nici o sansa impotriva lor. 

Sunt convins ca omul avea full Casco, insa aia de la asigurare sigur vor zice: masina Tesla care ia foc la incarcare la charger Tesla => Tesla trebuie sa despagubeasca!

Il vor plimba de la Ana la Caiafa pana se va scarbi bietul om. 

Eu cand am citit Garantia Limitata de la Tesla si am vazut ca apare: expunere la lumina soarelui am zis PASS. 

Link spre comentariu

Se refera la vopsea, nu ca ia foc bordul.

In rest ce sa mai zic. Eu raman la cotețele mele ca ma mai duc cativa ani pana le interzic astia. Nu vad vreun rost sa ma grabesc.

In ultimii ani am bagat mai putin decat se de valorizează orice masina.

Daca nici nu exagerez cu mofturile ma duc astea mult si bine.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări