franzm Postat Sâmbătă la 08:31 Partajează Postat Sâmbătă la 08:31 Stai a vezi cât costa fara subventii. Dar pâna atunci n-aveti decât sa faceti niste socoteli simple. De ex, ce curent ar trage de la o priza (casnica, de 230V) pentru a încarca bateria aia de 18,67 kWh în 19 minute. Si mai ales, vedeti în ce conditii au fost determinate valorile alea record. Vechitura mea de Passat a mers 1100 km cu un plin. Acu 30 de ani, cu patru persoane în ea si bagajele aferente. Pe vremea aia avea deja 200 mii pe ceas. Link spre comentariu
Alic Postat Sâmbătă la 09:00 Partajează Postat Sâmbătă la 09:00 Acum 2 ore, Усилитель a spus: https://www.stiripesurse.ro/video-a-fost-lansata-masina-care-va-schimba-industria-auto-bate-toate-recordurile-posibile-si-costa-doar-15000-de-dolari_3536767.html Mișto prezentare. Ne arată că e cu butoane și e moale. Link spre comentariu
Sharky Postat Sâmbătă la 20:53 Partajează Postat Sâmbătă la 20:53 Si e90 meu face tipic 1000km cu un plin de 62l cand indicatorul arata zero. Dar am depășit si 1200 la drumuri lungi unde nu m am grabit. Alta chestie buna daca tot face austeritate ar fi programul rabla. Link spre comentariu
doru3160 Postat Sâmbătă la 22:08 Partajează Postat Sâmbătă la 22:08 Daca le baga taxe de export pt europa de 40% cum se zvoneste, s-a dus naibii si programul rabla si pofta de a mai cumpara. Link spre comentariu
Sharky Postat Ieri la 06:06 Partajează Postat Ieri la 06:06 Eu ma refeream sa nu mai dam ajutor oamenilor ce vor sa isi ia masina noua, mai ales electrice scumpe. Dar nici măcar ieftine. Ai bani cumperi, n ai un Megane 2013 e 4 5mii euro si nu e asa poluant si rabla cum vor unii sa ne convinga. Si e decent ca poluare fata de un diesel e4 sau mai rau fara dpf. Taxe de export cui, nu inteleg din context. Chinezariile au deja taxe si ii vor arde clar si mai tare de atat. Vameșul tot timpul văMuiește... Stii ce e interesant? Ca daca am vb de calculatoare aifoane si altele lumea s ar enerva, ca domne ciolacii si ursula nu ne lasa sa ne luam laptopuri si aifonuri bune. Dar la mașini nu zice nimeni nimic. Totul e o isterie generata programat pt folosul altora. Link spre comentariu
doru3160 Postat Ieri la 08:56 Partajează Postat Ieri la 08:56 Acum 2 ore, Sharky a spus: Taxe de export cui, nu inteleg din context. Chinezariile au deja taxe si ii vor arde clar si mai tare de atat. Chinezilor, că doar nu europenii napadesc china cu mașini. Au taxe, și vor să le mărească pana când diferența de preț va fi în favoarea europenelor, deși mă cam îndoiesc să meargă și așa. Europa a pus botul la politica americana și e pe topogan, la vale. Chinezii își vad de treabă, și din câte se pare, le merge. Link spre comentariu
Andrei24 Postat Ieri la 09:48 Partajează Postat Ieri la 09:48 (editat) 4 hours ago, Sharky said: Stii ce e interesant? Ca daca am vb de calculatoare aifoane si altele lumea s ar enerva, ca domne ciolacii si ursula nu ne lasa sa ne luam laptopuri si aifonuri bune. Dar la mașini nu zice nimeni nimic. Totul e o isterie generata programat pt folosul altora. Asa este, pentru ca masina nu are nevoie de update de securitate, aka certificate digitale, etc. Management cu pachete promotionale pregatite, ambalate frumos pentru mai mari din grupul G. China, care produce pentru toti primeste in dar sub forma de pachete fiscale, facilitati pentru asi vinde produsele dezvoltate cu cercetare/tehnologie din eu. Am colegi care au plecat din cercetare si care acum sunt angajati ai lor prin firme eu in ro! La un moment dat cand balanta dezavantajeaza o parte cealalta parte va lua unele masuri tot sub forma de pachete fiscale! Editat Ieri la 10:12 de Andrei24 Link spre comentariu
Усилитель Postat 5 ore în urmă Partajează Postat 5 ore în urmă "" China a fabricat în 2023 atât de multe maşini cât au fabricat Statele Unite ale Americii, Japonia, Coreea de Sud, Germania şi Brazilia împreună"" Link spre comentariu
mihaiaurul Postat 5 ore în urmă Partajează Postat 5 ore în urmă 2 minutes ago, Усилитель said: China a fabricat în 2023 atât de multe maşini cât au fabricat Statele Unite ale Americii Și baterii 777. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum