mihaiaurul Postat Joi la 17:40 Partajează Postat Joi la 17:40 La miile de amperi și sutele de volți, nu cred că este indicat să ai ceva metalic pe tine dacă ești prin zonă. Nici măcar fermoarul de la pantaloni. Link spre comentariu
validae Postat Joi la 18:09 Partajează Postat Joi la 18:09 N-avea grijă că bornele metalice sunt bine mascate de manșoane de protecție, la o stație de încărcare nu te poți curenta nici pe ploaie.... Link spre comentariu
roadrunner Postat Joi la 18:31 Partajează Postat Joi la 18:31 Nu era vorba de curentat era vorba ca la 50KWh ca sa transferi in 5min ai o putere de varf de 600KW (0.6MW) RR Link spre comentariu
Усилитель Postat Joi la 18:33 Partajează Postat Joi la 18:33 1 oră în urmă, roadrunner a spus: si cum trage 50KWh in 5 minute? cu ce sarme? RR intreaba pe ei...eu doar am transcris....dar e si posibil sa amâni cumpărarea de mașina de la concurenta prin promisiuni.....cam cum fac si politicienii...in lumea de azi totul e posibil.... Link spre comentariu
Усилитель Postat Joi la 19:00 Partajează Postat Joi la 19:00 https://www.facebook.com/share/r/15VW7wdu9Q/ Link spre comentariu
Sharky Postat Joi la 19:11 Partajează Postat Joi la 19:11 Ei nu spun cat consuma. Poate ei spun ca mergi incet vara pe drept, fara ac si consumi doar 130w/km. Si scazi aia 600kw la 300 plus pierderile. Link spre comentariu
merck Postat Joi la 19:29 Partajează Postat Joi la 19:29 (editat) Acum 4 ore, mihaiaurul a spus: Pe lângă factura fiscală, la cumpărarea auto de la un dealer autorizat se semnează și un certificat de garanție. Nu știu câți sunt cei care chiar l-au citit cu atenție sau au luat de bune doar vorbele vânzătorului. Masina este cumparata de la dealer, am factura, dar certificat de garantie ... p.la! Ei ca sa vanda, iti spun verbal ca masina are 3 ani garantie si bateria are 8 ani sau nu stiu cati km. La Tesla scrie clar pe site:4 ani garantie si nu esti conditionat sa faci vreo revizie la ei. E clar ca Mercedes vinde pielea ursului din padure. Nu ma doare mana sa le scriu si la firma mama Mercedes din Germania dar stiu ca nu imi vor raspunde. Eu de asta prezint istoria aici ca sa se vada unde a ajuns golaneala astazi la o firma cu staif. Editat Joi la 19:49 de merck Link spre comentariu
Усилитель Postat Joi la 19:31 Partajează Postat Joi la 19:31 Acum 1 minut, merck a spus: Nu ma doare mana sa le scriu si la firma mama Mercedes din Germania dar stiu ca nu imi vor raspunde. nu ar trebui sa te lasi....incearca direct la Tesla...poate ..poate ...sare ceva...bate fierul pana e ... Link spre comentariu
merck Postat Joi la 19:32 Partajează Postat Joi la 19:32 Acum 3 ore, franzm a spus: Nu si daca produsul a fost fabricat la comanda, personalizat. Si asta e cazul la fiecare automobil pe care-l comanzi prin configurator. Masina era pe stoc, dar nici 1% nu cred sa am sanse sa o returnez. Nu-mi ramane decat sa povestesc situatia la cat mai multa lume. Vor fi unii care vor trage niste invataminte. Acum 1 oră, mihaiaurul a spus: La miile de amperi și sutele de volți, nu cred că este indicat să ai ceva metalic pe tine dacă ești prin zonă. Nici măcar fermoarul de la pantaloni. Daca ajungi la Vidraru la hidrocentrala ai sa vezi cablurile care pleaca de la grupuri (acolo trece ceva energie prin ele) pe care poti pune mana! Izolatia din cauciuc a fost facuta de Pirelli. Lucrau intr-un cort ca sa nu se vada ce si cum, dar eu personal am pus mana pe unul din cabluri pentru ca este safe! Link spre comentariu
merck Postat Joi la 19:39 Partajează Postat Joi la 19:39 (editat) Acum 8 minute, Усилитель a spus: nu ar trebui sa te lasi....incearca direct la Tesla...poate ..poate ...sare ceva...bate fierul pana e ... Eu am cumparat Mercedes Benz EQE 350, de ce sa scriu la Tesla? Daca scriu la Tesla cel mult imi raspund ca am fost un dobitoc si ca m-am dus dupa fenta! Editat Joi la 19:40 de merck Link spre comentariu
Усилитель Postat Joi la 20:39 Partajează Postat Joi la 20:39 Acum 59 minute, merck a spus: Eu am cumparat Mercedes Benz EQE 350, de ce sa scriu la Tesla? Daca scriu la Tesla cel mult imi raspund ca am fost un dobitoc si ca m-am dus dupa fenta! sunt eu prost si am inteles gresit...deh , eu umblu cu benzinar si motocicleta..."" Acum mai am o tarsa: se descarca bateria aiurea fiind parcata. Eu o incarc la Tesla charger care este la 40km de mine. "" Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Joi la 20:58 Partajează Postat Joi la 20:58 (editat) La ora asta la SUC Tesla pot incarca toti cei care pot, pretul e mai mare pentru neposesori. Editat Joi la 20:59 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
Alic Postat Vineri la 08:28 Partajează Postat Vineri la 08:28 Acum 12 ore, merck a spus: Eu am cumparat Mercedes Benz EQE 350 De asta luasi, bre? Nu e bun... Sa-l stapanesti sanatos!!! Cica tine mai mult daca pui Duracell Link spre comentariu
Усилитель Postat 20 ore în urmă Partajează Postat 20 ore în urmă https://www.stiripesurse.ro/video-a-fost-lansata-masina-care-va-schimba-industria-auto-bate-toate-recordurile-posibile-si-costa-doar-15000-de-dolari_3536767.html Link spre comentariu
dragostalpau Postat 20 ore în urmă Partajează Postat 20 ore în urmă Stai sa vezi cand ajunge in UE cu toate rahaturile pentru "siguranta", care tripleaza pretul, cresc greutatea masinii si se duce dracu si autonomia si consumul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum