Alic Postat Ianuarie 1 Partajează Postat Ianuarie 1 A dat cu lopata unde trebuie sau a frecat lampa fermecată. 90k pe o teslă e asa când n-ai ce face cu banii și ai locuri libere în garaj. Eu cred că doar glumește. Link spre comentariu
merck Postat Ianuarie 1 Partajează Postat Ianuarie 1 Acum 9 ore, maxente a spus: Ai scos parnos din crypto ? Nu. Acum 3 ore, Alic a spus: 90k pe o teslă e asa când n-ai ce face cu banii și ai locuri libere în garaj. 90k este pretul de catalog, eu am platit 76k si nu am garaj. Link spre comentariu
Alic Postat Ianuarie 1 Partajează Postat Ianuarie 1 Trebe să-ți faci. De fapt nici eu n-am garaj la o mașină de aceeași valoare. O țin în frig, dă-o în mă-sa. Link spre comentariu
maxente Postat Ianuarie 1 Autor Partajează Postat Ianuarie 1 Acum 2 ore, merck a spus: Nu. Eu ma chinui cu niste bonk, nici de al drecu nu vrea sa creasca. Sta numai pe minus Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 2 Partajează Postat Ianuarie 2 De la mașini electrice ajungem sa vb de pacanele... Deci până la urmă sticla e chioara la eqe? Asa i? Se aude prin ea fasaitul de roti generat de tine (peste 80 la ora) sau de masinile din contrasens? Link spre comentariu
merck Postat Ianuarie 2 Partajează Postat Ianuarie 2 1 oră în urmă, Sharky a spus: Deci până la urmă sticla e chioara la eqe? In prezent sunt blocat in Iasi. Zborul de pe 31 decembrie a fost anulat si abia maine am alt bilet. Acum mai am o tarsa: se descarca bateria aiurea fiind parcata. Eu o incarc la Tesla charger care este la 40km de mine. Sper sa mai am zeama in baterie sa ajung pana acolo. Cacarii de la Mercedes nu mi-au acceptat in aplicatie un card Visa prepaid deci nu pot sa incarc la alte borne. Fix acelasi card a mers pe aplicatia Tesla fara probleme si (pentru cine are nevoie) da si factura. E clar ca prefer sa le fac p.la mare la Tesla. Trebuie penalizate gainariile. Link spre comentariu
Усилитель Postat Ianuarie 2 Partajează Postat Ianuarie 2 La masini nu ai posibilitatea ca daca nu esti multumit sa dai inapoi si ei sa dea banii , ca la orice produs , parca 2 saptamani ,....? Link spre comentariu
Alic Postat Ianuarie 2 Partajează Postat Ianuarie 2 Ba da. O trimiți cu Fan Curier înapoi . Link spre comentariu
Усилитель Postat Ianuarie 2 Partajează Postat Ianuarie 2 ""Garantie legala Conform normelor UE, dacă bunurile pe care le cumpărați se dovedesc a fi defecte sau nu arată sau nu funcționează așa cum este anunțat, vânzătorul trebuie să le repare sau să le înlocuiască fără costuri . Dacă acest lucru este imposibil sau vânzătorul nu poate face acest lucru într-un timp rezonabil și fără inconveniente semnificative pentru dvs., aveți dreptul la o rambursare totală sau parțială . Aveți întotdeauna dreptul la o garanție de minim 2 ani din momentul în care ați primit marfa. Cu toate acestea, normele naționale din țara dumneavoastră vă pot oferi protecție suplimentară. Perioada de garanție de 2 ani începe de îndată ce primiți bunurile dvs. Dacă un defect devine evident în termen de 1 an de la livrare, nu trebuie să dovediți că a existat în momentul livrării . Se presupune că a făcut-o, cu excepția cazului în care vânzătorul poate dovedi contrariul. În unele țări UE, această perioadă de „sarcina inversată a probei” este de 2 ani."" S-ar putea scrie si la Tesla , ce parere au....poate le dau peste bot la germani...sau macar o solutie... Link spre comentariu
merck Postat Ianuarie 2 Partajează Postat Ianuarie 2 Pai scrie clar in ce ai citat tu: "vânzătorul trebuie să le repare". Buba este ca nu este mentionat un numar de reparatii maxim pe an dupa care vanzatorul este obligat sa inlocuiasca produsul. Poti sa pupi service-ul saptamanal si tot nu iti schimba masina. Link spre comentariu
mihaiaurul Postat Ianuarie 2 Partajează Postat Ianuarie 2 Pe lângă factura fiscală, la cumpărarea auto de la un dealer autorizat se semnează și un certificat de garanție. Nu știu câți sunt cei care chiar l-au citit cu atenție sau au luat de bune doar vorbele vânzătorului. Link spre comentariu
franzm Postat Ianuarie 2 Partajează Postat Ianuarie 2 Acum 3 ore, Усилитель a spus: La masini nu ai posibilitatea ca daca nu esti multumit sa dai inapoi si ei sa dea banii , ca la orice produs , parca 2 saptamani ,....? Nu si daca produsul a fost fabricat la comanda, personalizat. Si asta e cazul la fiecare automobil pe care-l comanzi prin configurator. Link spre comentariu
Усилитель Postat Ianuarie 2 Partajează Postat Ianuarie 2 Acum 41 minute, franzm a spus: Nu si daca Scheiße..... in rest cred ca merita asteptat putin, toate firmele scot anul acesta masini cu noile baterii , cica..... si mercedes a facut cu o colaborare coreana ,5 minute incarcare asigura 300km.... Link spre comentariu
roadrunner Postat Ianuarie 2 Partajează Postat Ianuarie 2 Acum 12 minute, Усилитель a spus: 5 minute incarcare asigura 300km.... si cum trage 50KWh in 5 minute? cu ce sarme? RR Link spre comentariu
flomar60 Postat Ianuarie 2 Partajează Postat Ianuarie 2 Cablu trifazat 3x240+120mmp.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum