Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Automobile electrice

maxente

Postări Recomandate

Acum 9 ore, maxente a spus:

Ai scos parnos din crypto ?

Nu.

Acum 3 ore, Alic a spus:

90k pe o teslă  e asa când n-ai ce face cu banii și ai locuri libere în garaj.

🤣

90k este pretul de catalog, eu am platit 76k si nu am garaj.

Link spre comentariu

De la mașini electrice ajungem sa vb de pacanele...

Deci până la urmă sticla e chioara la eqe?

Asa i?

Se aude prin ea fasaitul de roti generat de tine (peste 80 la ora) sau de masinile din contrasens?

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Sharky a spus:

Deci până la urmă sticla e chioara la eqe?

In prezent sunt blocat in Iasi. Zborul de pe 31 decembrie a fost anulat si abia maine am alt bilet.

Acum mai am o tarsa: se descarca bateria aiurea fiind parcata. Eu o incarc la Tesla charger care este la 40km de mine. Sper sa mai am zeama in baterie sa ajung pana acolo. 

Cacarii de la Mercedes nu mi-au acceptat in aplicatie un card Visa prepaid deci nu pot sa incarc la alte borne. Fix acelasi card a mers pe aplicatia Tesla fara probleme si (pentru cine are nevoie) da si factura. E clar ca prefer sa le fac p.la mare la Tesla. Trebuie penalizate gainariile.

Link spre comentariu

La masini nu ai posibilitatea ca daca nu esti multumit sa dai inapoi si ei sa dea banii , ca la orice produs , parca 2 saptamani ,....?

Link spre comentariu

""Garantie legala

Conform normelor UE, dacă bunurile pe care le cumpărați se dovedesc a fi defecte sau nu arată sau nu funcționează așa cum este anunțat, vânzătorul trebuie să le repare sau să le înlocuiască fără costuri . Dacă acest lucru este imposibil sau vânzătorul nu poate face acest lucru într-un timp rezonabil și fără inconveniente semnificative pentru dvs., aveți dreptul la o rambursare totală sau parțială . Aveți întotdeauna dreptul la o garanție de minim 2 ani din momentul în care ați primit marfa. Cu toate acestea, normele naționale din țara dumneavoastră vă pot oferi protecție suplimentară.

Perioada de garanție de 2 ani începe de îndată ce primiți bunurile dvs.

Dacă un defect devine evident în termen de 1 an de la livrare, nu trebuie să dovediți că a existat în momentul livrării . Se presupune că a făcut-o, cu excepția cazului în care vânzătorul poate dovedi contrariul. În unele țări UE, această perioadă de „sarcina inversată a probei” este de 2 ani.""

S-ar putea scrie si la Tesla , ce parere au....poate le dau peste bot la germani...sau macar o solutie...

Link spre comentariu

Pai scrie clar in ce ai citat tu:

"vânzătorul trebuie să le repare".

Buba este ca nu este mentionat un numar de reparatii maxim pe an dupa care vanzatorul este obligat sa inlocuiasca produsul. Poti sa pupi service-ul saptamanal si tot nu iti schimba masina. 

Link spre comentariu

Pe lângă factura fiscală, la cumpărarea auto de la un dealer autorizat se semnează și un certificat de garanție.
Nu știu câți sunt cei care chiar l-au citit cu atenție sau au luat de bune doar vorbele vânzătorului.

Link spre comentariu
Acum 3 ore, Усилитель a spus:

La masini nu ai posibilitatea ca daca nu esti multumit sa dai inapoi si ei sa dea banii , ca la orice produs , parca 2 saptamani ,....?

Nu si daca produsul a fost fabricat la comanda, personalizat. Si asta e cazul la fiecare automobil pe care-l comanzi prin configurator.

Link spre comentariu
Acum 41 minute, franzm a spus:

Nu si daca

Scheiße.....

in rest cred ca merita asteptat putin, toate firmele scot anul acesta masini cu noile baterii , cica..... si mercedes a facut cu o colaborare coreana ,5 minute incarcare asigura 300km....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări