doru3160 Postat Decembrie 15, 2024 Partajează Postat Decembrie 15, 2024 Acum 3 minute, Sharky a spus: Nu incurajez mersul cu mașina ca moft. Exista bus. Acum câțiva ani am avut permisul suspendat 30 zile. Am scos abonament pe toate liniile indiferent de mijlocul de transport. O fi existând în alte părți bus, dar eu nu as repeta experienta. Timpul de mers la și de la serviciu a crescut la 60...70 min. În tot acest timp mă gândeam cum ajungeam cu mașina personala în 15 min, deci de 4 ori mai repede. Nu mai amintesc de alți factori cum ar fi confortul. Nu sunt un tip mofturos, dar când ești nevoit să stai în miros de transpirație 40 min, parca nu-ți mai vine în cap gândul la Greta. Norocul meu a fost ca era în luna martie și nu era caniculă, că cine știe ce condiții mai erau. În loc sa se ocupe de infrastructură, ca să fluidizeze traficul, ei dau vina pe oameni ca și-au cumpărat mașini. Pai nu asta era ideea? Altfel am împușcat degeaba de Crăciun cuplul de la vârful fostei puteri. Ca și aia ne limitau la circulație cu 20l benzina pe lună, și ne sfatuiau să mai punem o pătură pe noi dacă ne este frig. Să plătim ca proștii impozite, taxe și asigurări, dar să mergem cu bus-ul, să ținem mașina parcată cu plata, cum altfel, și să salvăm planeta... in timp ce alții au de sute de ori mai multe mașini ca noi, o ard cu motoare de 8...12l, iar noi cu drujbele noastre de 1l poluam și distrugem planeta. Culmea e că se găsesc și adepți. Link spre comentariu
ionut120v Postat Decembrie 15, 2024 Partajează Postat Decembrie 15, 2024 (editat) In afara de disconfort exista si alte probleme, talhari, hoti de buzunare cu care nu ia nimeni masuri corespunzatoare, cu toate camerele instalate. in plus alte probleme inerente oraselor, noroc ca se gasesc destui sa dea pe un cotet la oras banii de un teren pe care se poate face o fabrica, iar pe 2-3 ai si fabrica inclusa, de la 3 in sus ai panourile solare instalate pe ea. Editat Decembrie 15, 2024 de ionut120v Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 16, 2024 Partajează Postat Decembrie 16, 2024 Asa e nasol si nu se încadrează la moft. Cat am stat mai in oras aveam transport in comun mult mai bun. Odata ce urcam in bus ajungeam mai repede ca masina gratie benzilor dedicate. In rest cat am stat la părinți sau in zona mergeam pe jos la lucru. 15 20min la vale 20 la deal. Imi e dor de mersul pe jos la serviciu. Ma tinea in formă si imi limpezea creierul. Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 17, 2024 Partajează Postat Decembrie 17, 2024 https://observatornews.ro/auto/lovitura-pentru-soferii-din-bucuresti-care-au-masini-hibrid-a-fost-frumos-cat-a-fost-603208.html Gata cu gratuitățile pt hibride. Scade și interesul l.. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Decembrie 17, 2024 Partajează Postat Decembrie 17, 2024 (editat) Pai nu prea are unde sa scada ca aproape toate astea noi sint hibride, ma refer la modele noi. Editat Decembrie 17, 2024 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
Усилитель Postat Decembrie 17, 2024 Partajează Postat Decembrie 17, 2024 o noua moda in state ,tot mai multi pun pe masina inscriptia : https://qubit.hu/2024/12/13/egyte-tobb-tesla-tulajdonos-ragasztja-az-autojara-hogy-mit-gondol-elon-muskrol Link spre comentariu
Усилитель Postat Decembrie 18, 2024 Partajează Postat Decembrie 18, 2024 Ce idei circula pe la Bruxelles...: cica vreau sa scumpeasca masinile termice noi ...ca cele electrice sa fie mai atractive..... Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 18, 2024 Partajează Postat Decembrie 18, 2024 Asta seamănă cu bancul cu cel care voia o sula până in pământ, si i-au tăiat picioarele. Nu ieftinesc electricele, dar scumpesc termicele, problemă rezolvată. Link spre comentariu
merck Postat Decembrie 20, 2024 Partajează Postat Decembrie 20, 2024 La 16.12.2024 la 1:51, Sharky a spus: Cat am stat mai in oras aveam transport in comun mult mai bun. Odata ce urcam in bus ajungeam mai repede ca masina gratie benzilor dedicate. Pusca si cureaua lata, Ce transport era odata! Acum: https://www.facebook.com/reel/1307490463489167 Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Decembrie 20, 2024 Partajează Postat Decembrie 20, 2024 Ala parca-i 105-ul din Gara de Nord pe vremuri! Link spre comentariu
Spitfire Postat Decembrie 21, 2024 Partajează Postat Decembrie 21, 2024 La 13.12.2024 la 11:54, Sharky a spus: Dubele si camioanele goale se duc cu un scop. Norvegia isi permite. Ca sa nu zic ca aveau oricum taxe mari. https://evz.ro/prima-tara-care-interzice-masinile-pe-benzina-si-motorina-ue-amana-decizia-pana-2035.html Pare cea mai progresista comunitate de pe continentul european...au renuntat la radio-ul analogic(AM si FM), au investit masiv in educatie si sanatate...si, da, isi permite, au multa energie electrica hidro. Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 21, 2024 Partajează Postat Decembrie 21, 2024 Termenul asta de progresist are o conotație negativă mai nou. Sunt bogati, într-adevăr, din petrol si gaze. Isi permit. Link spre comentariu
ionut120v Postat Decembrie 22, 2024 Partajează Postat Decembrie 22, 2024 Exporta fumul la altii, dar incazirea se manifesta si la ei, o fi un feedback negativ in treaba asta, vremuri mai calde mai putin combustibil ars pentru incalzire. Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 25, 2024 Partajează Postat Decembrie 25, 2024 Tot e mai ok. Altii exporta fumul dar produc fum si pt ei. Intre timp noi biruri ascunse. Taxe pt termice ca sa facem reduceri ot bulectrice. https://www.facebook.com/share/v/15cofD3srw/ Si asta nu e totul. Se propun iar ajutoarele pt oameni bogati, adică bonus la rabla electric. Să plătim noi toti ca electricele sa devina atractive. Asadar e clara treaba. Ideea e s a terminat huzureala, mergem spre numere pare si impare in masina electrică de multe zeci de mii de euro noua. Ca sh oricum piata regleaza prețul. Următoarele pe lista, masinile vechi. Ce acu 10 15 ani era la pas cu moda, diesel promovat tot de UE ca si reducător de co2 acum este hulit. Link spre comentariu
Усилитель Postat Decembrie 26, 2024 Partajează Postat Decembrie 26, 2024 https://autoblog.md/video-fostul-sef-vw-declara-ca-este-imposibil-ceea-ce-poate-face-noul-nio-et9-prin-suspensia-sa/ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum