roadrunner Postat Octombrie 24, 2024 Partajează Postat Octombrie 24, 2024 1 oră în urmă, Sharky a spus: Zboru ca zboru, ca ala e moft. daca stai pe insula nu e chiar moft. Citat Faceti frigul tovarăși! eh vine incalzirea globala si da cancel la frig. RR Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 24, 2024 Partajează Postat Octombrie 24, 2024 (editat) 1 oră în urmă, roadrunner a spus: daca stai pe insula nu e chiar moft. Tu ai ales sa stai pe insula => deci pentru tine este moft! Poti sa dai si la vasle sau sa sufli in panze pana pe continent ca nu-i chiar la capatul pamantului. 1 oră în urmă, roadrunner a spus: eh vine incalzirea globala si da cancel la frig. 2-3 grade in plus nu o sa faca minuni la factura de caldura, "doar" ravagii gen inundatii babane. Acum 2 ore, Sharky a spus: Zboru ca zboru, ca ala e moft. Dar urmeaza imediat taxa pe încălzirea cu gaz! Faceti frigul tovarăși! Urmeaza taxa pe carbon! Nu stiu tu, dar eu cand expir elimin ceva CO2 , deci o sa am de platit ceva banutzi. P.S. Ma incalzesc electric de ani buni! Editat Octombrie 24, 2024 de merck Link spre comentariu
roadrunner Postat Octombrie 24, 2024 Partajează Postat Octombrie 24, 2024 Acum 15 minute, merck a spus: Poti sa dai si la vasle sau sa sufli in panze pana pe continent ca nu-i chiar la capatul pamantului. am windsurf. RR Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 24, 2024 Partajează Postat Octombrie 24, 2024 Te-ai scos! Ai backup! Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 24, 2024 Partajează Postat Octombrie 24, 2024 https://www.facebook.com/reel/467435052998238 Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 25, 2024 Partajează Postat Octombrie 25, 2024 Cu noul dric electric Mercedes-Benz, te duci eco pe ultimul drum: Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 25, 2024 Partajează Postat Octombrie 25, 2024 https://piataauto.md/Stiri/2024/10/VIDEO-Seful-Ford-conduce-o-masina-electrica-chinezeasca-de-jumatate-de-an-si-nu-vrea-sa-renunte-la-ea-spunand-ca-o-adora/ Link spre comentariu
ionut120v Postat Octombrie 26, 2024 Partajează Postat Octombrie 26, 2024 Dricul e bun, cu ala cu siguranta vom merge (in spate), electrice decente nu sunt pentru buzunarul oricui, iar sh sunt tot scumpe, as fi dorit, dar electrica merge in masura in care poate fi incarcata acasa doar cu un string de panouri fara alte complicatii, nu ca nu se poate, adaugarea uni MPPT charger ar fi cea mai ieftina extraoptiune, dar nu e nimeni interesat din moment ce electricele sunt pentru bogati care i-si permit. Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 26, 2024 Partajează Postat Octombrie 26, 2024 Trebuie sa găsească modalități de a scade prețul. Potențialul de producție e prea mare ca să înghită bogații tot. Și pe stoc nu are rost să producă. În fiecare domeniu e asa. La început sunt pârliți cei cu dare de mână. Când ăștia nu mai cumpără, se scade prețul și vine rândul pulimii să cumpere. După câte se pare, încă sunt cu dare de mână care să cumpere la prețul actual. Noi avem răbdare și mai ardem gaz între timp. Link spre comentariu
DjOhms Postat Octombrie 26, 2024 Partajează Postat Octombrie 26, 2024 (editat) La 25.10.2024 la 12:31, merck a spus: https://piataauto.md/Stiri/2024/10/VIDEO-Seful-Ford-conduce-o-masina-electrica-chinezeasca-de-jumatate-de-an-si-nu-vrea-sa-renunte-la-ea-spunand-ca-o-adora/ Pentru ca doar am spicuit articolul in romana pentru ca acesta este si pe YT eu nu inteleg de ce nu au pus in articol si solutia cu, care a venit seful ala de la Ford in competitia cu chinezii?? E de noaptea mintii, adica comunici lumii ca raspandac ce esti.. ce zice nu's ce celebritate.. sef, "w-atever".. dar nu spui cum si care e solutia ca tot el explica ce si cum. E vorba ca zice la un moment dat (si parca insista la fel, ar fi culmea sa nu stie) ca noi muritorii se rand nu stim cat de repede se fac masinile conventionale adica chiar ICEurile... Cat de complexe si precise sunt, dar ce usor se fac", ca, ghici ce le putem face si noi in vest repede, lasand sa se inteleaga ca si destul de ieftin. De parca ai spune ca robotii nu lucreaza in industria auto decat de vreo 65 de ani. Iar oameni sunt acolo din ce in ce mai putini. Ce chestie.. La minutul 34 incepe sa zica de hibride.. ca si englezii si-au dat seama ca "hybrids are the obvious answer.." zice interlocultorul.. La 38:35 explica vezi Doamne ca tocmai a gasit "sensul comun" bunu simt pe romaneste, DE FAPT logica care batea CU BAROSU' (deja) in usa esafodului pe care unii sunt urcati, ...a sinucigasilor elitisti, salvatori ai planetei.., EVangelistilor.. care au descoperit (sau afla..) ca e mai de bun simt sa ai de fapt un motor cu ardere interna, ca bateria prea te lasa in drum.. la EV. Si ce chestie, nu mai depinzi de fake-ul din China.. ca aia nu's prosti.. pot, si vor sa faca pe altii dependenti de produsele facute de ei. Ce chestie Dom'le.. Editat Octombrie 26, 2024 de DjOhms Link spre comentariu
franzm Postat Octombrie 26, 2024 Partajează Postat Octombrie 26, 2024 Amu se da si el pe partea unui posibil viitor mr. president. Ca s-ar puté sa nu se stie. Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 26, 2024 Partajează Postat Octombrie 26, 2024 1 oră în urmă, DjOhms a spus: E de noaptea mintii, adica comunici lumii ca raspandac ce esti.. ce zice nu's ce celebritate.. sef, "w-atever".. dar nu spui cum si care e solutia ca tot el explica ce si cum. Din ce ai scris => ca eu sunt raspandac. Ai gresit cand ai scris? Link spre comentariu
DjOhms Postat Octombrie 26, 2024 Partajează Postat Octombrie 26, 2024 (editat) Acum 48 minute, merck a spus: Din ce ai scris => ca eu sunt raspandac. Ai gresit cand ai scris? Nu m-am referit deloc la tine. Cum as putea sa ma refer la tine? Tu ai pus linkul. Nu ma asteptam nici sa il comentezi. Eu m-am referit la cei care au scris articolul citat pe site ul ala.. Tocmai pentru ca au explicat in romana aproape tot interviul.. iar finalul, care de obicei e cel mai important, au uitat sa zica ce a mai zis ala de la Ford pana la capat.. raspandacii sunt aia care au putere si mai mare sa distribuie, sugereze trenduri.. (ca omu' care trebuie convins, e si mai usor convins cand aude, vede, citeste ce zice sefu al mare de la Ford.. "tre'ca stie ce zice.." iar asta are influienta asupra altora mai nestiutori.. si de ce nu neinteresati dar poate dusi in eroare.. ..De nuante ne ocupa noi restul, pe forumuri. Dar nu stiu/stim.. cati intra pe forumul acesta sa se informeze si mai aproape despre posibilele dificultati, ..limitari si chiar pierderi in valoare dupa ce ai avut un EV.. Linkul din video care e nou despre trendul prin care dealerii in Anglia se straduie sa vanda EV uri.. costul pe luna creste dramatic daca potentialii cumparatori decid sa plateasca in 5 ani EVul. Asta inseamna ca dealerii stiu ceva despre bateriile acestor masini prin care tu platiind masina in 5 ani.. ceva se intampla... incat vor sa se asigure ca au suficiente fonduri.. pentru eventualele plangeri ale clientilor despre baterie, probabil.. Editat Octombrie 26, 2024 de DjOhms Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 29, 2024 Partajează Postat Octombrie 29, 2024 https://www.automotive-technology.com/news/mercedes-benz-opened-europes-first-battery-recycling-plant Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 29, 2024 Partajează Postat Octombrie 29, 2024 luna septembrie, vanzari masini noi: sursa: https://www.acea.auto/pc-registrations/new-car-registrations-6-1-in-september-2024-year-to-date-battery-electric-market-sales-5-8/?fbclid=IwY2xjawGNQ5BleHRuA2FlbQIxMAABHRN94-DOKpUyNCNT09fIf4mtUMC2H9_CeM1yXsskRkQE8EkwcX8A-tmWkg_aem_DEvRLuiVZ3nRCpyOlqRW-A Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum