Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Automobile electrice

maxente

Postări Recomandate

Normal ca si eu sunt cu Trump, mai bine cu el decat cu o armata de incompetenti corupti.

Prefer un om care a stiut sa pastreze averea de la tac-so si sa o sporeasca decat niste lipitori care toata viata au facut politica cu zero rezultate reale, doar de forma, cu bani facuti din spagi si invarteli politice pe spinarea omului de rand.

De bosorog ce sa mai zic, e incredibil cum jumatate din natie era in stare sa voteze un senil sa ii reprezinte. Ca nu e Trump omul ideal, nu o fi, dar clar a dat rezultate si e mai prezentabil.

Si pe Kamal au reciclat-o dupa ce au facut-o cu ou si cu otet acu hopa, e cea mai buna, penibil oricum.

Din toata America, astia sunt candidatii, de noi ce sa zicem.

Dar un cost saving real ar fi bine peste tot de la parlamentul european pana la primaria de cartier. jumate daca ar zbura nici nu le-am simti lipsa. Sigur si la ei e asa. Dar n-o sa vezi un lider pus pe treaba cum e Bolojan in BH.

Si am avea si bani de masini electrice.

Oricum la mine planu e tesla model 3 LR RWD peste 4-5 ani cand o pot gasi SH.

Atinge punctele cheie:

~pret 25k la sub 100kkm

autonomie reala 500

antifonare buna la noul model 3, modelul anterior e slab

suspensie bun compromis intre barca si confort, oricum se poate modifica

O maneta de semnalizare, o perlata sa nu te bata soarele si o tableta dupa volan e pot pune usor.

Pana atunci trag de cazane. Ca noua la 50k nu-s nebun sa iau.

Link spre comentariu
Acum 1 oră, Sharky a spus:

Oricum la mine planu e tesla model 3 LR RWD peste 4-5 ani cand o pot gasi SH.

Atinge punctele cheie:

~pret 25k la sub 100kkm

autonomie reala 500

antifonare buna la noul model 3, modelul anterior e slab

suspensie bun compromis intre barca si confort, oricum se poate modifica

Ai de gand sa te spurci cu bulectrice? 🤣

Personal cred ca este prea devreme in 4-5 ani. Tarile din estul Ioropei vor avea dreptul la un delay destul de generos (as zice macar 2-3 ani). Singura lovitura perversa ar fi din partea guvernantilor care au foame de bani, dar ma indoiesc ca au c_aie sa bage taxe prea mari ca ii sparge lumea!

Editat de merck
Link spre comentariu

De ce nu? Dupa cum am zis noul model 3 e bun, si ma astept in varianta lr si rwd sa fie ok.

Daca gasesc unu la max 100k max 5 ani si sub 30k mi se pare o alegere buna.

Altfel ce?

Sa iau ca un vecin arteon vechi de 7 ani tot cu 30k si sa ma apuc sa ii schimb ba filtre, ba uleiuri in cutii si grupuri, ba crapa ecu din senin, ba discurile de frana, plus manca multa motorina.

Trage nu zic nu la 2l biturbo, dar tot un tractor infect e si reparatiile bat la usa.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări