Ion_Bumbu Postat Octombrie 8, 2024 Partajează Postat Octombrie 8, 2024 O spuneti asta si posesorilor de Tesla? Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 8, 2024 Partajează Postat Octombrie 8, 2024 Au spus-o altii pe net. E plin tik-tok-ul si facebuci de filmulete in care se arata din ce sint facute masinile chinezesti si Tesla. Nu prea spun ei ca acolo n-au ce cauta componente de televizoate si tablete dar asta e..... Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Octombrie 8, 2024 Partajează Postat Octombrie 8, 2024 Eu stiu dar se pare ca pe altii nu-i intereseaza, este Tesla, Sfintul Graal al tehnologiei, modelul de urmat, frine sport, aceleasi discuri si aceleasi etriere doar ca vopsite rosu si niste bani in plus! Cam asa e succesul in constructia auto si uite ca merge! Link spre comentariu
franzm Postat Octombrie 9, 2024 Partajează Postat Octombrie 9, 2024 Acum 6 ore, Ion_Bumbu a spus: O spuneti asta si posesorilor de Tesla? Si mai ales clownilor ce-si zic politicieni si care ni le baga pe gât cu forta. Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 9, 2024 Partajează Postat Octombrie 9, 2024 (editat) Acum 6 ore, Ion_Bumbu a spus: Eu stiu dar se pare ca pe altii nu-i intereseaza, este Tesla, Sfintul Graal al tehnologiei, modelul de urmat, frine sport, aceleasi discuri si aceleasi etriere doar ca vopsite rosu si niste bani in plus! Cam asa e succesul in constructia auto si uite ca merge! https://shop.tesla.com/product/model-s-plaid-track-package Carbon Ceramic Brake Kit: 2x 410 x 40mm carbon-silicon carbide front rotors 2x 410 x 32mm carbon-silicon carbide rear rotors 2x 6-piston one-piece, forged front calipers with high-performance brake pads 2x 4-piston one-piece, forged rear calipers with high-performance brake pads 2x integrated, caliper-mounted parking brakes Track-ready brake fluid Updated firmware tuned for peak performance si preturile: stock vine cu: Rotor Diameters (ventilated)Front: 395 mm Rear: 365 mm Front Rotor thicknessNew: 32 mm Rear Rotor thicknessNew: 28 mm Editat Octombrie 9, 2024 de merck Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 9, 2024 Partajează Postat Octombrie 9, 2024 https://www.facebook.com/reel/1254140438940413?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v Scăpăm de baterii? Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 9, 2024 Partajează Postat Octombrie 9, 2024 https://www.facebook.com/reel/2274000292953441 https://www.facebook.com/reel/432354359464756 Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Octombrie 9, 2024 Partajează Postat Octombrie 9, 2024 "Comisia Europeană a respins propunerea Beijingului pentru ca automobilele fabricate în China să aibă un preț de vânzare de minimum 30.000 de euro – surse Reuters" https://www.economica.net/comisia-europeana-a-respins-propunerea-beijingului-pentru-ca-automobilele-fabricate-in-china-sa-aiba-un-pret-de-vanzare-de-minimum-30-000-de-euro-surse-reuters_778709.html 30kE pe o coja chinezeasca! Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 10, 2024 Partajează Postat Octombrie 10, 2024 Ora tarzie m-a ajutat sa pot sa urmaresc tot clipul (ca altfel treceam instant peste el): https://www.facebook.com/reel/558613243342548 Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 11, 2024 Partajează Postat Octombrie 11, 2024 La 09.10.2024 la 11:14, Ion_Bumbu a spus: "Comisia Europeană a respins propunerea Beijingului pentru ca automobilele fabricate în China să aibă un preț de vânzare de minimum 30.000 de euro – surse Reuters" https://www.economica.net/comisia-europeana-a-respins-propunerea-beijingului-pentru-ca-automobilele-fabricate-in-china-sa-aiba-un-pret-de-vanzare-de-minimum-30-000-de-euro-surse-reuters_778709.html 30kE pe o coja chinezeasca! Este pt protectia pietei europene. Cojile alea chinezesti sunt ieftine. Cojile europene sunt scumpe. Vezi si tu ca ne apropiem de faliment. Faliment de demult prevazut. Noi, oamenii de rand, cheltuind in plus pe masini electrice, pe taxe de carbon si alte prosti vom scoate economia din faliment si vom putea pastra la conducere aceeleasi capuse incompetente. Merck, mama ce iit place de Sosoaca. Dar are dreptate dansa in anumite privinte, sunt multe masuri luate fara cap. Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 11, 2024 Partajează Postat Octombrie 11, 2024 1 oră în urmă, Sharky a spus: Merck, mama ce iit place de Sosoaca. Am spus clar ca daca nu ar fi fost ora tarzie, as fi sarit peste clip instant insa as fi pierdut o informatie. Stii bine ca am combatut masinile cu hidrogen (am pus mai sus si opiniea lui presura) dar cand am auzit de masini cu hidrogen din gura focii am zis: stai Bobitza sa vedem ce vomita! E clar ca foca mi-a confirmat si arhiconfirmat parerea mea personala in privinta ei si ca tot timpul face din tantar armasar, dar totusi motivul pentru care am pus aici clipul este ca nu exlud ideea din clipul ei ca ioropenii vazand ca au pierdut lupta cu bulectricele chinezesti sa schimbe macazul pe masinile cu hidrogen. Sa vedem apoi daca si astea vor fi la fel de hulite ca bulectricele sau nu si sa vedem cati romani isi vor cumpara masina pe hidrogen. Link spre comentariu
roadrunner Postat Octombrie 11, 2024 Partajează Postat Octombrie 11, 2024 (editat) @merck la un moment dat o sa-i prinda din urma legile fizicii si legile economice (realitatitle economice) si pe politicienii asta cu planuri marete. dar cum zice @Sharky in nenumarate postari, noi cetatenii o sa inghitim niste taxe si reguli tampite in tot procesul asta de tranzitie verde. E o gramada de "wishful thinking" in mintea politicienilor vin asa cu niste profetii si sper sa se si intample. (self fulfilling prophecy). Daca cineva ii contrazice cu argumente automat te catalogheaza ei cumva (extrema dreapta, trumpist, tembel si ce-o mai gasii ei) Problema e ca pana se clarifica natural lucrurile o gramada vor fi pagubiti. RR Editat Octombrie 11, 2024 de roadrunner Link spre comentariu
Усилитель Postat Octombrie 11, 2024 Partajează Postat Octombrie 11, 2024 Acum 15 ore, merck a spus: Ora tarzie m-a ajutat sa pot sa urmaresc tot clipul (ca altfel treceam instant peste el): https://www.facebook.com/reel/558613243342548 o gramada de lume este deficitara rau la cultura generala...cunostinte tehnico stintifice de baza= nici atata.....Sosoaca tremura de explozia hidrogenului.... Dirijabilul Hindenburg a luat foc la 60m inaltime....avea imensa cantitate de 190 000 metri cubi .....din 90 persoane mai mult de jumatate au scapat..... De cand exista internet aveam impresia ca lumea va fi mai desteapta.....doar relativ putini si au imbogatit cunostintele...lumea multa care se informeaza de pe retzele sociale chiar s a prostit.... ex : Pamantul este plat ; este acoperit de un dom sau firmament ....deasupra este apa ..... Luna este ba holograma ba plasma....marginea pamantului este un zid impenetrabil de ghiata ....pazit de americani si NASA ( care este o organizatie criminaloa....ba chiar serveste reptilienii ) ....dincolo sunt continente " ascunse " Asgard...Atlantida si altele ale reptilienilor ...ba unele sunt ale bogatanilor... ( nu am inteles atunci ei cum se duc acolo ..daca e impenetrabil si ultrasecret...)... omul nu are voie sa iasa in spatiu.... omul nu a iesit in spatiu.....ba nu este tehnologie ba al omoara centura Van Alen....omul nu a fost pe Luna.... nu exista sateliti...cateva sunt doar suspendate ...de baloane.... etc.... https://www.noobz.ro/2024/10/08/aceasta-inventie-a-lui-edison-are-peste-100-de-ani-dar-redescoperirea-ei-promite-sa-revolutioneze-productia-de-hidrogen/ Link spre comentariu
roadrunner Postat Octombrie 11, 2024 Partajează Postat Octombrie 11, 2024 Acum 44 minute, Усилитель a spus: De cand exista internet aveam impresia ca lumea va fi mai desteapta.....doar relativ putini si au imbogatit cunostintele...lumea multa care se informeaza de pe retzele sociale chiar s a prostit.... poti sa duci calul la apa dar nu poti sa-l faci sa bea. RR Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 11, 2024 Partajează Postat Octombrie 11, 2024 (editat) Acum 3 ore, roadrunner a spus: @merck la un moment dat o sa-i prinda din urma legile fizicii si legile economice (realitatitle economice) si pe politicienii asta cu planuri marete. dar cum zice @Sharky in nenumarate postari, noi cetatenii o sa inghitim niste taxe si reguli tampite in tot procesul asta de tranzitie verde. E o gramada de "wishful thinking" in mintea politicienilor vin asa cu niste profetii si sper sa se si intample. (self fulfilling prophecy). Daca cineva ii contrazice cu argumente automat te catalogheaza ei cumva (extrema dreapta, trumpist, tembel si ce-o mai gasii ei) Problema e ca pana se clarifica natural lucrurile o gramada vor fi pagubiti. RR Stii foarte bine ca nu politicienii stabilesc directia ci bogatii. Rolul politicienilor este sa transpuna in realitate interesul bogatilor. Nu o data ai vazut ca un politician sa zica astazi ca bila este alba si peste o saptamana revine si spune ca este neagra (si asta nu doar in RO). Eu am mai frunzarit internetul si am vazut ca Franta s-a sucit de putin timp si vrea sa produca hidrogen eco. Am zis Franta dar mai corect este sa fi scris niste bogatasi/borfasi. Cum se pot trage bani frumosi de la buget cand vii cu chestii eco normal ca nu pot dormi noaptea daca nu sug acesti bani de la buget. Problema este (cum bine o stii si tu) ca degeaba produci ceva daca nu-l vinzi. Bucla se inchide cand ai vandut produsul nu cand l-ai produs. Cu productia nu-i inca pus totul la punct, dar la o privire generala ar fi ok (atentie cu bani multi luati de la buget ca este eco dom'le). Problema ramane transportul (am zis deja ca nu se produce in Franta) si cu vanzarea hidrogenului iar masinile pe hidrogen i-ar ajuta sa nu produca hidrogen pe stoc deci s-ar inchide bucla si s-ar incasa banutzii. Cum deja toata lumea stie, China a bagat ghebu' puternic si a impins carunta bulectrica si astazi nici o marca din Ioropa nu se poate pune cu ei. Cum am mentionat mai sus, daca deja Ioropa a pierdut lupta bulectricelor in fata chinezilor, eu cred ca acum se va incerca de catre bogatii ioropeni o "alunecarea" spre masinile cu hidrogen ca altfel bat din buze in viitor la capitolul masini . Am pus clipul cu foca/balena pentru ca noi romanii avem o vorba: nu iese fum fara foc. Daca nu auzea ea ceva despre masinile cu hidrogen pe la Bruxelles nu se apuca sa faca circ (ca si la nivelul ei foarte scazut stie ca nu poti sa vorbesti despre falsificarea unei bancnote de 103 lei care nu exista ca si ultimul prost iti da cu flit!). Deci ceva ceva sunt convins ca se incearca in aceasta directie a hidrogenului. Eu mi-am spus parerea si o spun din nou: nu avem astazi nivelul intelectual si financiar sa putem sa schimbam directia. Chestia asta cu ECO este o ultima bagabonteala din care unii vor sa mai suga niste bani pana vine marele tunami. Tu pana acum nu ai fost asa de senzitiv la ce vomitau politicienii pentru ca politicienii de ieri erau mult mai buni la palavragit si aburit lumea decat astia de astazi. Urmaresc de exemplu acum un fost prim ministru francez si ma oftic cand vad ca e batran dar inca verde la minte si bag mana in foc ca daca il pun in tabara adversa discursul este la fel de imbatabil. Astazi ajung toti papagalii la unele butoane (adica ajung politicieni) si se vede flagrant chiar de la 1km cat sunt de prosti (si asta o realizeaza inclusiv paturile de jos ale populatiei), insa lipsa unei alternative le garanteaza perpetuitatea. P.S. Stii ca in US lobby-ul este perfect legal si ca magnatul Dorel, daca incropeste un plan si scoate portofelul la inaintare platind politicienii care trebuie are sanse sa obtina legea sau cadrul legal pentru ce ii trebuie lui in Geschäft-ul lui. Deci nu-ti fa sperante ca legile fizicii sau economice ii vor prinde din urma pe politicieni, basca ca ei sunt in doua tabere si daca prin absurd ii prind legile fizice sau economice pe unii politicieni, vine tabara adversa la butoane si se continua tot dupa aceeasi linie melodica. Editat Octombrie 11, 2024 de merck Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum