Shambala Postat Iulie 24, 2024 Partajează Postat Iulie 24, 2024 La 24.07.2024 la 11:56, doru3160 a spus: Si eu ma bazez pe modelul ala Pt ca acelea aveau fiecare contact format din doua lamele de bronz otelit legate cu un arc inelar de otel. Link spre comentariu
sesebe Postat Iulie 24, 2024 Partajează Postat Iulie 24, 2024 Foarte bune prizele astea, păcat cu nu se mai fac asa. Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 24, 2024 Partajează Postat Iulie 24, 2024 S ar face daca ar fi cerere. Dar romanu tot timpu stie undeva unde gaseste mai ieftin. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 24, 2024 Partajează Postat Iulie 24, 2024 Lasa ca importam ieftin si bun. Ale noastre erau naspa...rezistau si 60 ani in perete. Pai nu dai faliment cu asa produse? Link spre comentariu
Shambala Postat Iulie 24, 2024 Partajează Postat Iulie 24, 2024 Acum 3 ore, Sharky a spus: S ar face daca ar fi cerere. Dar romanu tot timpu stie undeva unde gaseste mai ieftin. Ma tem ca gresesti. Cerere ar fi dar producatorii nu vor sa faca prize cu adevarat bune Eu "m-am jucat" de mai multe ori cu prize de 6-7 milioane si am desfacut chiar si una de 50 de mil (5000 lei), marci celebre - Oyaide, Furutech, si nici una nu era facuta bine. Poate lamelele contactelor sa fi fost cu materiale de calitate - cum se laudau in reclame, dar lamelele de contact nu aveau acel arc atat de util. PS - Am pastrat toate prizele [ramase intregi] din perioada comunista. Din pacate insa la multe a crapat sau s-a ciobit carcasa. Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 24, 2024 Partajează Postat Iulie 24, 2024 Marcile ale sunt pt fraierii care arunca cu bani. Nu au nimic special si e de așteptat. Uite ce papagali imping revoluția electrică. Link spre comentariu
ionut120v Postat Iulie 24, 2024 Partajează Postat Iulie 24, 2024 Tot ce vine de dincolo pe invertore si UPS sunt cupru nichelat, nu se compara cu alamurile ce se gsesc la noi in comert. Link spre comentariu
roadrunner Postat Iulie 24, 2024 Partajează Postat Iulie 24, 2024 Acum 1 oră, Sharky a spus: Uite ce papagali imping revoluția electrică. m-am adus aminte de o vorba a unui tablagiu din armata: "va tin in soarele asta pana la miezul noptii" RR Link spre comentariu
merck Postat Iulie 24, 2024 Partajează Postat Iulie 24, 2024 Acum 1 oră, Sharky a spus: Uite ce papagali imping revoluția electrică. Un idiot!!! Link spre comentariu
eos Postat Iulie 24, 2024 Partajează Postat Iulie 24, 2024 (editat) Acum 2 ore, Sharky a spus: Marcile ale sunt pt fraierii care arunca cu bani. Nu au nimic special si e de așteptat. Uite ce papagali imping revoluția electrică. DEcat sa pierdeti vremea cu niste analfabeti functional in materie de tehnica mai bine cititi articole de felul asta https://scitechdaily.com/game-changing-discovery-chinese-scientists-have-discovered-a-secret-hidden-structure-in-perovskite-solar-cells/ Editat Iulie 24, 2024 de eos Link spre comentariu
sesebe Postat Iulie 24, 2024 Partajează Postat Iulie 24, 2024 Acum 2 ore, Sharky a spus: Marcile ale sunt pt fraierii care arunca cu bani. ......................... Da dar cei ce le produc se imbogatesc. Link spre comentariu
franzm Postat Iulie 25, 2024 Partajează Postat Iulie 25, 2024 Acum 10 ore, roadrunner a spus: "va tin in soarele asta pana la miezul noptii" Cica The Don, în programul MADA, ar vrea sa trimita o nava spatiala care sa aterizeze pe soare. La obiectia unui reporter, ca acolo ar fi foarte cald, ar fi raspuns: Atunci va ateriza noaptea. Link spre comentariu
dragostalpau Postat Iulie 25, 2024 Partajează Postat Iulie 25, 2024 Chinezii au masina electrica la care acumulatorul este lasat sa cada la un accident cu viteza peste 30 km/h https://www.instagram.com/reel/C9rYdvKglC8/?igsh=MWo3MGw3eG12aXMwcw%3D%3D&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR0hxN_A1bOID1lfbRuGLlL0yUZm2lBF00tDGTcb1s-vtSb7eIxC9K8ui28_aem_m0OBpyafumCykcAD2XbYqg Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 25, 2024 Partajează Postat Iulie 25, 2024 Sa cada, sa zboare torpila in altul. Link spre comentariu
dragostalpau Postat Iulie 25, 2024 Partajează Postat Iulie 25, 2024 sau sa ia foc capra vecinului de trafic cu benzinara Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum