Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Automobile electrice

maxente

Postări Recomandate

Acum 8 ore, iuliantv a spus:

unul ca ORBAN nu e decat un alt Dictator in devenire daca e lasat sa faca ce vrea de cetatenii Unguri,in niciun caz nu e patriot cu adevarat

Perfect adevărat. 

Link spre comentariu

Orice conducator daca i se da frau liber suficient timp devine dictator.

Nu degeaba in tarile cu apa calda sunt limitate mandatele.

Parca respect mai mult un om ca dansul decat altii care tac ca mutii si sunt de acord cu orice aberatie venita din vest.

Suntem vasali catre UE, dar un pic trebuie sa tragem si pentru noi.

Link spre comentariu
Acum 9 minute, merck a spus:

Cu vremea asta ... e mai bine sa n-ai masina! 😆

Deocamdată mai bine ai mașină , decât să aștepți în stație CTP ul sau uber cu tarif dinamic, pe vremea asta. 

Screenshot-20240614-124357-edit-41422799

Link spre comentariu

Raportat la perioada unui an, sau 10 ani, fenomene din astea se întâmplă de la rar la foarte rar. Dacă pt asta vindem casa și mașina, și ne băgăm capul în nisip, e nașpa. 

Link spre comentariu

Inainte au fost rare, de acum inainte vor fi din ce in ce mai dese aceste episoade si din ce am vazut nu este doar intr-o zona restransa de pe glob. Un lucru este cert: polita casco va fi din ce in ce mai scumpa pentru masini. Cei care nu au casco vor trebui sa scoata portofelul pentru a plati reparatiile. Cand apa pe strada are 60-70cm, cum era in video de mai sus, sigur trebuie bagata mana in buzunar. 

Am vazut si eu in video de mai jos "de unde ni se trage" 🤣

https://www.facebook.com/reel/1197405818342632

Editat de merck
Link spre comentariu

Pai nu pune link-ul pe topic! Da-mi intai pe mesagerie privata si apoi dupa ce "ma adaptez" si eu se poate pune pe topic!

Asa, uite:

Screenshot-2024-06-14-at-13-25-01.png

S-au adaptat altii inaintea mea si eu am ramas neadaptat!

P.S. Macar la ce pret era? (ca sa am un reper)

Editat de merck
Link spre comentariu
Acum 2 ore, merck a spus:

P.S. Macar la ce pret era? (ca sa am un reper)

Aia era la 466 lei, dar am găsit și la 570.

Nu am verificat disponibilitatea. S-a epuizat după ce am postat. Probabil a crescut cererea. Unde parchez eu, este un copac cu coroana generoasă care ar mai atenua din lovituri, în caz de grindina normala, nu cât oul de găină . Dar dacă fenomenul se va repeta mai des, am în vedere o protecție din asta. Deocamdată, la noi nu au fost fenomene deosebite, a plouat, mult, dar liniștit. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări