Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Automobile electrice

maxente

Postări Recomandate

Ard și sub apă, am incercat la CSTA Suceava, in urma unor discuții am testat pe un pachet Li-ion, am legat bateriile de o bicată de metal, să fim siguri că nu plutesc, am înfipt un cui in pachetul ăla și l-am aruncat intr-o găleată cu apă. Au ars bine dar bateriile au rămas relativ intregi. Pachetul și-a păstrat cat de cat forma. Acumulatorii ard mult mai violent in prezența aerului, se desfac complet. Asta știu tot din teste.

Link spre comentariu

Diferenta intre combustibil si baterii e ca primul are nevoie de aer ca sa arda. Bateria are tot ce trebuie in ea ca sa se manifeste violent.

Asta e problema, enuntata de nspe ori pe aici.

Link spre comentariu

Daca intri pe grupurile de electrice se lauda lumea ca sunt mai sigure si nu iau foc ca si cele clasice.

Ai impresia ca e haos cu ele noroc ca vine salvarea electrica.

Link spre comentariu
Acum 5 ore, validae a spus:

Dar mult le-a mai trebuit să se gândească s-o ia pe aia de lângă ea.....

Cine mai are azi instructaj PSI la zi?

Link spre comentariu

Mai e mult ... pana departe 😇:

Vodafone România SA a fost singura companie care a depus o ofertă pentru acest contract, în valoare de până la 224,68 milioane de lei (fără TVA), finanțat prin PNRR. Durata contractului este de 84 de luni, din care 24 de luni sunt destinate dezvoltării și implementării soluției informatice și furnizării echipamentelor și programelor necesare.

https://www.realitatea.net/stiri/actual/noi-taxe-in-romania-taxa-pe-kilometru-pe-autostrazi-ce-a-declarat-seful-cnair-despre-sistemul-electronic-de-tarifare_665e210ab117bf091774f827?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR3-RIUG6RJDDot6WdELVW8yOwFEraHTuPcrH_wMNFW2QIPLsOawAoQQyTU_aem_AWgHtPOYEZjHG_42TXGUc2lUCy5x0O1_yBSA_e3HeSIS4pMHsEiuWNp23a8dktZJ-LlcsLXQX6S2OrL9G_RjNLAZ

Deci 7 ani va fi liniste si apoi se poate prelungi linistea daca sunt bug-uri in implementare. 

Link spre comentariu

Asta mai lipsea. Noi taxe...

Ma tem ca ne vor dubla costurile de deplasare.

Vad ca in articolul referentiat in articol pt masini personale taxa va fi tot pe perioada de utilizare nu per km.

Sa nu le vina idei sa bage si norma de poluare si alte mizerii.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări