Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Automobile electrice

maxente

Postări Recomandate

Am folosit osciloscopul cu un sistem de masura cu antena si amplificator cu iesire pe 50 ohm, in casa cu sistemul solarm nivelul e cam la limita, in masina electrica n-am masuratm posibil sa fie asemanator.

Am uitat sa pecizez ca am bagat izolatoare de ferita pe cabluri si e mult mai bine acum, in prealabil am schimbat toate invertoarele monofazice pe modulatie bipolara acum 7 ani.

Link spre comentariu

Antenele de telefonie mobila nu sunt foarte nocive? Poate ne spui tu cati V/m sau W/m2 ai masurat ca ai lucrat in domeniu si nu a murit nimeni, dar acum vor muri oamenii care conduc Tesla (al dracu' ca si nemtii au inceput cu prostia asta cand au vazut ca nu au nici o sansa cu bulectricele lor impotriva Tesla). Toate dumele apar doar la adresa celor de la Tesla, dar in randul posesorilor de bulectrice Ford, VW, Audi, Mercedes sau BMW totul este perfect, alea au masuratorile = 0! Crapa pipota de invidie in concurenta ca nu au cum sa mai ajunga din urma Tesla! 

Masinile astea cand sunt fabricate, respecta niste norme "UL/CSA and similar EU regulatory compliance for a consumer appliance", deci ce scriu prostii este gargara. Nu este interzis sa faca masuratori si apoi sa ii dea in judecata pe cei de la Tesla daca sunt incalcate reglementarile ioropene sau hamericane, dar ma indoiesc ca sunt incalcate. 

Link spre comentariu
Acum 1 minut, Ion_Bumbu a spus:

Parca 2mW/cm2 este limita de expunere la RF.

Ok si aia de la ultimul etaj care aveau antene desupra nu aveau cu mult peste aceasta valoare? 

Prin vest n-am vazut antenele montate pe blocuri, deci e clar ca la noi s-au incalcat niste reglementari. 

Link spre comentariu
Acum 28 minute, merck a spus:

Ok si aia de la ultimul etaj care aveau antene desupra nu aveau cu mult peste aceasta valoare? 

Prin vest n-am vazut antenele montate pe blocuri, deci e clar ca la noi s-au incalcat niste reglementari. 

Sigur nu aveau. 

Cei de peste drum posibil sa o aiba.

Antenele alea nu radiaza in jos deloc ci doar in fata si deci cei direct expusi chiar daca la o distante de zeci de ori mai mare sint mult mai expusi.

Link spre comentariu
Acum 46 minute, sesebe a spus:

Sigur nu aveau. 

Cei de peste drum posibil sa o aiba.

Antenele alea nu radiaza in jos deloc ci doar in fata si deci cei direct expusi chiar daca la o distante de zeci de ori mai mare sint mult mai expusi.

Pe net eu vad asta:

Radiation-Pattern-of-a-typical-Mobile-To

Radiation Pattern of a typical Mobile Tower Antenna.

Radiation-Pattern-of-Mobile-Antenna.jpg

Link spre comentariu

N-au nici aia de peste drum, nu le aproba ANCOM-ul locatiile.

Si au destule si dincolo pe blocuri dar trebuie sa stii unde sint si dupa ce sa te uiti, sint destule si la noi asa.

Link spre comentariu
Acum 8 ore, Ion_Bumbu a spus:

N-au nici aia de peste drum, nu le aproba ANCOM-ul locatiile.

Si au destule si dincolo pe blocuri dar trebuie sa stii unde sint si dupa ce sa te uiti, sint destule si la noi asa.

Si daca mai punem la socoteala antenele 5g care vin puse ca firele de iarba una langa alta poi ne ducem in padure

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări