Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Automobile electrice

maxente

Postări Recomandate

Evident ca viitorul stocarii energiei electrice apartine supercapacitorilor, sau a altui dispozitiv cuantic, nu electrochimiei...

Sursa de mai sus e de incredere, ramane de vazut daca se va concretiza...

Link spre comentariu

Puma e pe platforma de fiesta, e un fel de fiesta cu steroizi. Am făcut un test drive acum 2 ani când cautam mașină. Nu as renunța la focus pt o puma. Ca să nu mai zic ca au cam dat-o în fasole cu 1,0 ecobust. Deci clienții de nișă s-au orientat spre alte mărci. 

Link spre comentariu

Am făcut drumuri în toată țara cu fiesta în 10 ani.  Doua persoane pot merge în condiții decente oriunde doresc. Romanul încă nu-și permite mașina de oraș și mașina de exterior. Mare parte a romanilor. Dar să renunți la focus și mondeo pt puma, e într-adevăr o mișcare proastă de marcheting. 

Link spre comentariu

E cam aceeași treabă. Eu nu am dat fiesta pe puma din cauza motorizării, și pt ca preconizez că o sa călătoresc mai mult în anii următori, decât am făcut-o cât am fost în activitate. Cu fiesta plecam max o lună pe an. Nu merita pt asta, să mă plimb cu autobuzul personal prin târg restul anului. Una mica e mai obositoare la drum lung, dar în privința traficului, se descurcă foarte bine. Asta dacă nu te crezi un Schumacher la volan. Pt mers decent e ok, dar repet, e mai obositoare. Puma sau fiesta, e aceeași ținută de drum. Și dacă e s-o zic pe cea dreapta, fiesta mi s-a părut mai stabilă, dar poate e doar impresie. Puma e mai cocoțata, are garda mai mare. În fiesta, pe viraje ești ca pe cale ferată. 

On topic, :)

https://www.facebook.com/share/r/iPMubUT8YR1UKruo/

Link spre comentariu

Partea proastă este că acești indivizi care conduc lumea și impun acum aceste lucruri extrem de anormale, nu sunt de fapt niște păcălici, ci criminali extrem de josnici și odioși.

Adică mult mai rău decât niște simpli ahtiați după averi și putere.

Link spre comentariu

Ați văzut cum e la cursele de ogari?Ca să alerge în fața lor e un "iepure".Cam aşa mi se pare şi povestea cu automobilul electric,e folosit ca iepurele din cursele pomenite.

Partea proastă,aşa cum văd,e că evreii Asiei,adică chinezii,au luat fața vesticilor!Mai ales că monopolizează producția de litiu...De aia Bidonul a cerut ca SUA să-şi asigure singură litiul,până în 2030!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări