Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Automobile electrice

maxente

Postări Recomandate

Acum 48 minute, franzm a spus:

N-ar fi rău.  Știi cum se liniștesc bombardierii din trafic? Mintenaș.

......

Înainte să-mi iau Land Cruiser,  am avut un Tucson,  ultimul model Înainte de varianta hibridă.  

Când am fost cu el la una dintre revizii,  îmi spune dealerul că,  cu puțin noroc,  îl dau în  aceeași bani.  

I-am zis să se ocupe și primește câteva procente.  

În nici o lună l-am dat.   Se pare că unii nu vor altă baterie pe mașină în afară de aia pe care o știm și e de când lumea. 

Încă mirosea a fabrică...:rade: De altfel,  mașină foarte bună,  tracțiunea era super si urcam cu ea oriunde,  știam că poate și nu se lăsa. 

Link spre comentariu

Precum ne-au obisnuit politicienii nostri, au crescut taxele la combustibil. Nu ne puteam noi bucura ca pe piata internationala petrolul a scazut in ciuda razboiului si a dumelor ca ajunge 20 lei litru.

Facut plinul sa stiu o treaba, in rest traiasca electrica si GPL!

Link spre comentariu

Nenorocitii astia au mancat banii de la buget si acum trebuie astupate gaurile.De unde bani daca nu din taxe si impozite?

Link spre comentariu

Daca astia isi permit acum cand suntem in an electoral, nu vreau sa ma gandesc ce vor coace pe viitor...

Editat de AlpHs00
Link spre comentariu

E simplu si s-a mai intamplat.

Noi dam pana aducem tara la marginea prapastiei, vin altii care incearca sa repuna lucrurile la locul lor, actiune resimtita negativ de populatie, apoi revenim si dam din nou.

Si tot asa...  roata se invarte, pe electric sau nu, ca tot suntem pe un topic despre masini.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări