Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Automobile electrice

maxente

Postări Recomandate

Acum 12 ore, sesebe a spus:

Papa cam mult bicicletele alea. Cred ca iesi mai ieftin cu o masina chiar daca platesti si combustibilul separat.

Nu-ţi imagina că bag atît în fiecare an. În plus, ambele îmi aduc mai multă satisfacţie decît maşina şi, ca fapt divers, anul ăsta am consumat 2107 litri de benzină.

Acum 12 ore, merck a spus:

si garantez ca fix asa o exploateaza si el. 

Fiind asistate (au motor) poti sa te cateri mult mai usor. 

Confirm ambele.

Link spre comentariu

doru3160.Simpatică remarca!La consumul ăla sunt peste 20.000 km,ceea ce e destul de mult.

Aş zice că 5000-10000 km pe an ar fi un consum normal,dacă nu foloseşti maşina pentru deplasări cu serviciul.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, ratza a spus:

Nu-ţi imagina că bag atît în fiecare an. În plus, ambele îmi aduc mai multă satisfacţie decît maşina şi, ca fapt divers, anul ăsta am consumat 2107 litri de benzină.

Confirm ambele.

Glumeam. Si eu mai bag bicicleta dar nu kilometraje de genul acesta. Cel mai mult m-am apropiat de 2000Km intr-un an dar acum nu cred ca mai bag mai mult de 500-700km/an. Obligatiile si cred ca si virsta - nu-mi mai permit sa merg pe vreme prea rece sau ploaie. Inca resimt urmarile de la o otita facuta acum vreo 5-7 ani cind mergeam inclusiv iarna (dupa ce se curata zapada).

Link spre comentariu
Acum 5 ore, doru3160 a spus:

Și mai stai și acasă, sau esti doar pe drumuri? 

Nu prea stau acasă. Viaţa e scurtă şi am pe listă multe chestii de făcut şi locuri de vizitat.

Link spre comentariu
Acum 3 ore, BRANCA a spus:

doru3160.Simpatică remarca!La consumul ăla sunt peste 20.000 km,ceea ce e destul de mult.

Aş zice că 5000-10000 km pe an ar fi un consum normal,dacă nu foloseşti maşina pentru deplasări cu serviciul.

21200km, mai exact, iar 5000 din ei au fost au fost doar prin Grecia.

Link spre comentariu

S-a lansat un proiect de lege sa se termine cu pomenile pt oameni bogati. Tichet rabla electric redus la 2mii euro.

Plus cazanul sa fie in posesia ta de 3 ani.

La cata bisnita se facea era cazul.

Link spre comentariu

Ion_Bumbu.Dau ăia care au salarii de peste 3000€ sau fac bani la negru!

Şi apropo de salarii de Bucuresti.Vorbeam cu un taximetrist zilele trecute.Se cam săturase de muncă şi zicea că prinde un post de şofer la o fabrică de pâine,lângă oraş.Spunea că dau ăia 5000 lei pt o muncă de la ora 4 la ora 11,îi mai rămâne timp să facă şi ceva la negru.Hmm...Am uitat să întreb dacă e net,da' mai ştii?Aici până şi măturătorii fumează străineze şi se uită la tine de sus,dacă te miroase că nu eşti bucureştean!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări