Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Automobile electrice

maxente

Postări Recomandate

Stai un pic. Nu la asta ma refeream.

Vine omu cu rabla, cumpără șpringul cu 10mii si dupa jumate de an il pune la vanzare cu 15.

Cine pica de fraier? Ala care il cumpara in loc sa ia sandero sau statul care tocmai a sponsorizat un bisnitar.

Link spre comentariu

Eu n-aș da 15k pe o cabină din aia. Probabil există piață și pt așa ceva. Mă refeream că tichetele rabla se comercializează. In mod normal, ar trebui cel care preda ruginitura, să foloseasca tichetul, nu să-l vândă. 

Link spre comentariu

Eu te inteleg si sunt de aceeasi parere. In banii aia Sandero.

Din partea mea sa il vanda, ca in felul asta scoate o masina veche din circulatie (ca altfel nu primesti tichet) si cineva se va folosi de acel tichet sa ia o electrica (ca doar un e nimeni prost sa renunte la 10mii mocca de la stat).

Deci e un plus.

Dar daca bisnitarul nostru cumpara springul si peste 2 luni il vinde in Ungaria cu 15k, adica la pretul pietei?

Asta e deranjant!

Uite aici, springuri cu putini km la 15mii.

https://www.ooyyo.com/ungaria/dacia-spring-de-vanzare-second-hand/c=CDA31D7114D38578111B8F6FBA4B355B64BC1D7BA6E5866011146C55BD643544CD831D/

Link spre comentariu
Acum 39 minute, Sharky a spus:

Dar daca bisnitarul nostru cumpara springul si peste 2 luni il vinde in Ungaria cu 15k, adica la pretul pietei?

Asta e deranjant!

Păi de ce ar fi deranjant? In lumina celor spuse, o rabla a fost scoasă din circulație, asta e de bine, și pe drumurile noastre e cu o mașină mai puțin... va rula la unguri. Asta e si mai de bine. Banii vor circula la noi. :rade:

Link spre comentariu

Ziceam inainte ca rabla plus sunt de fapt ajutoare pt oameni bogati.

In cazul cu springurl sunt ajutoare pt bisnitari.

Nici chiar asa sa bagi 5mii din aia 10 in buzunar...

Ar trebui sa te impiedice sa faci bisnita.

Cum faci la rabla local, iti da 3mii pe cazan, dar nu stiu cati ani nu ai voie sa treci pe tine decat minim E6 sau bulectric!

Link spre comentariu

Papagali si nemtii.Puteau sa faca cum e la noi subventionzi doar ce produc ai lor si banii ramaneau in industria lor.

Da probabil mai bine anulat ca si asa o masina de a lor costa dublu cat o tesla

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări