Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Automobile electrice

maxente

Postări Recomandate

Mai sint unele cu incarcare gratuita pe viata masinii la superchargerele Tesla, altele au avut 10 ani garantie, astea pe la inceputuri, acuma nu cred ca mai sint astfel de pomeni.

Intelepciunea aia a englezului a bagat-o la inaintare printul G.V. Bibescu in Parlamentul Romaniei si tras un tun cu avioanele pentru inzestrarea armatei de l-au pomenit de "bine" toti aia ce-au fost implicati in aviatia interbelica a Romaniei.

Link spre comentariu

Asa e.

Si model 3 nici macar nu e o masina scumpa pt o eletrica. Sa nu uitam ca e mai ieftina ca echivalentele de la renault si VW. Care luate la bani marunti nici macar nu sunt echivalente...

Un lucru e clar, povestile nu sunt asa de frumoase in realitate. 

Schimbarile mocca erau la model S, o masina cu pret cel putin dublu.

Link spre comentariu

Stii bine ca am dreptate daca nu scoti din context.

Scump e e class, seria 5, etc.

Model 3 e la pret de arteon, passat, adică gama medie.

Si tot odata e la linie cu pretul unui megane electric sau id4.

Vb de masini noi, ca romanii nu si le permin e alta poveste. Lumea se învârte si fara noi.

Link spre comentariu
Acum 23 minute, Sharky a spus:

Lumea se învârte si fara noi.

Pe naiba... lasă că le arătăm noi cu springul ce înseamnă bulectrica. Nu știu prin alte locuri, dar la noi chiar s-au înmulțit. La tot pasul vezi câte una. 

Link spre comentariu

Tare s curios cat duce petarda aia si ce mai pica la ea inafara de baterie.

Atat ca la autonomia aia de maxim 200km nu stiu cine apuca sa o incarce de o mie de ori.

Si unde circuli atat in oras cu ea...

Faptul ca ajungi la 200k nu e nimic grozav. E chiar trist ca ai umblat atat cu cotețu ala.

Link spre comentariu

Băi da dușmănoasă lume, voi doar la tesle visați.Nu poate chinezul să vândă și el ceva. La banii ăia ce autonomie voiați? Pentru o navetă scurtă e numa bună și aia....

Link spre comentariu

Era vb de cat tine. Tesla model 3 s a dus in 200k de folosire intensa. Sa vedem șpringul...

Plus nu uita, in fiecare pe care o vezi statul a dat 10mii, proprietarul inca 10.

Cat pe un clio.

Link spre comentariu

10000€ e şpringu partea ta?Că văd că e de la 20000€ în sus...Şi dacă circuli zilnic ar trebui să te țină câțiva ani.

Clar maşină de oraş,că nu ştiu câte trasee îți permit încărcare din 200 în 200 km...Să mai duci şi grija stațiilor dacă merg,dacă sunt libere,etc,etc...

La astea nu merge să cerşeşti "un litru" de curent când rămâi în pană de "combustibil"!:rade:

Link spre comentariu

Iti bagi un generator pe benzina in portbagaj. 

Si apoi, aia 200km autonomie, sunt pe hârtie. Am mari îndoieli că se pupă si in trafic. E precum consumul declarat de fabricant la clasice. Rar ajungi să-l atingi in trafic zi de zi. 

Link spre comentariu

Sint multe persoane care au nevoie de masina doar pt naveta in oras iesind rar afara la drumuri lungi iar daca au si cum incarca mai ieftin/usor atunci "lastunul" asta de la Dacia/ciaina este o solutie foarte buna si nici extraordinar de scumpa.

V-ati obisnuit voi doar cu cazane second la pret de fier vechi.

Iar legat de tesla, desi este mai ieftina decit echivalentele europene si asigura si performante mai bune decit ele, uitati ca pretul mai mic este din cauza ca este de unica folosinta - in caz de accident ceva mai serios care se lasa cu ceva mai mult decit niste table usor indoite si/sau zgiriate masina este dauna totala.

Editat de sesebe
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări