cdinu332 Postat Noiembrie 1, 2023 Partajează Postat Noiembrie 1, 2023 Acum 49 minute, Spitfire a spus: si 10 euro/litru pentru persoane fizice. Pentru persoanele juridice cât să fie? Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 1, 2023 Partajează Postat Noiembrie 1, 2023 Acum 45 minute, cdinu332 a spus: Pentru persoanele juridice cât să fie? Dublu! Tu'le muma in cor de parveniti! Sa aiba dom'le sa dea la speciali pensii speciale! Link spre comentariu
cdinu332 Postat Noiembrie 1, 2023 Partajează Postat Noiembrie 1, 2023 Atunci dublu să plătești când îți pui termopane. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Noiembrie 1, 2023 Partajează Postat Noiembrie 1, 2023 Acum 6 ore, Sharky a spus: O mare companie de inchiriat masini renunta la tesla pt ca pur si simplu costurile sunt prea mari iar devalorizarea lor e prea mare. hmmm nu se poate. Masinile alea care nu se strica si nu au nevoie de schimb de ulei sa nu fie chiar asa? E bun asta, am "publicul" meu, o s-o pun pe Softpedia...da cred ca vineri sa le stric weekendul! nu de alta da aia nu stiu de gluma! Link spre comentariu
Усилитель Postat Noiembrie 1, 2023 Partajează Postat Noiembrie 1, 2023 Ieri am reparat oglinda la un Audi e-tron GT.....de 8 luni " vechime " Arata mult mai bine ca o Tesla ,si exterior si interior....(ca si pretul...) M - a frapat multitudinea de tevi cu lichide, pt racire are nevoie de antigel special.... ,si gramada de cutiute care nu sunt numai jumatate cu electrice....in fața avea un radiator cat la un diesel ... Cauciucurile erau imense .....cu inscriptia " electric "....la 520CP...trebuie.. Cu incarcatorul optim se incarca in 23 min la 80%...-data fabricii... Doar un far costa o caruta de bani.... Link spre comentariu
d2134 Postat Noiembrie 1, 2023 Partajează Postat Noiembrie 1, 2023 (editat) Eu cind o sa vad asa ceva cu motor electric si baterii traversind zona numita Nullarbor o sa imi pun problema ca dispare benzina: Editat Noiembrie 1, 2023 de d2134 Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 1, 2023 Partajează Postat Noiembrie 1, 2023 Acum 39 minute, Усилитель a spus: Ieri am reparat oglinda la un Audi e-tron GT.....de 8 luni " vechime " Arata mult mai bine ca o Tesla ,si exterior si interior....(ca si pretul...) Si ce ma rog ai reparat tu la oglinda aia? Proprietarul l-a castigat la loz in plic sau cum, de a venit la tine cu masina in garantie sa ii repari tu oglinda? Cand ai o masina scumpa si este in garantie => automat doar in reprezentanta calci cu ea daca ai vreo problema, altfel ... bye bye garantie! Acum 41 minute, Усилитель a spus: Cauciucurile erau imense .....cu inscriptia " electric "....la 520CP...trebuie.. Altul este motivul pentru care era inscris pe ele "electric". Sunt masini mult mai puternice de 520cp si au pneuri fara inscriptia electric. Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 1, 2023 Partajează Postat Noiembrie 1, 2023 Producătorii cer gume speciale pt anumite modele. Iar inscripțiile apar pe cauciucuri. Nimic nou. In rest ca apar electrice? Normal daca le sponsorizeaza statul. Altfel spuneti ce om normal alege spring in loc de sandero pe gpl? E mai scump, mai mic, autonomie mai mica. E mai ieftin doar ca da statul pomeni... Link spre comentariu
eos Postat Noiembrie 1, 2023 Partajează Postat Noiembrie 1, 2023 Chair si cu pomenile de la stat tot costa o gramada de bani si nu merita sa cumperi tampeniile astea de mashinutze teleghidate.Bashca iti mai da foc si la coshmelie daca nu esti atent unde o parchezi Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 1, 2023 Partajează Postat Noiembrie 1, 2023 https://www.facebook.com/groups/teslainromania/permalink/3499023830320138/?mibextid=oMANbw uite aici milogii cu electrice. Dupa opinia lor statul trebuie sa le dea bani sa salveze planeta. Cine e impotriva asta e comunist :)) Link spre comentariu
Усилитель Postat Noiembrie 1, 2023 Partajează Postat Noiembrie 1, 2023 Acum 3 ore, merck a spus: Si ce ma rog ai reparat tu la oglinda aia? Proprietarul l-a castigat la loz in plic sau cum, de a venit la tine cu masina in garantie sa ii repari tu oglinda? Cand ai o masina scumpa si este in garantie => automat doar in reprezentanta calci cu ea daca ai vreo problema, altfel ... bye bye garantie! masina a fost avariata in mic accident si cumparata de o cunostinta din germania unde presupun ca proprietarul a fost despagubit....adio garantie....am reparat carcasa de plastic ....eu sunt Dr Plastician... Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 1, 2023 Partajează Postat Noiembrie 1, 2023 Pai de ce nu scrii corect: am reparat carcasa. Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 1, 2023 Partajează Postat Noiembrie 1, 2023 Acum 24 minute, merck a spus: Pai de ce nu scrii corect: am reparat carcasa. Si acum ca ți-a explicat, la ce te ajută? Omul a postat in cu totul alta idee, nu ca să dea amanunte ce a făcut la mașină... Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 2, 2023 Partajează Postat Noiembrie 2, 2023 Acum 16 ore, Sharky a spus: https://www.facebook.com/groups/teslainromania/permalink/3499023830320138/?mibextid=oMANbw uite aici milogii cu electrice. Dupa opinia lor statul trebuie sa le dea bani sa salveze planeta. Cine e impotriva asta e comunist :)) Am mai agitat un pic spiritele pe acolo. Imi place mentalitatea asta de spalat pe creier, gen eu salvezi planeta, ar trebui statul sa imi dea totul gratis. Unii urlau ca e discriminare sa nu dai la unu care cumpara tesla dar sa dai la altul care cumpara spring. Sau ca e ura de clasa, cei care nu isi permit tesla vor pe astia cu tesla morti! Va zic clar e tipic parvenitilor, s-a urcat scroafa in copac... Ion_bumbu, imi poti da link-ul de pe softpedia? Ca vreau sa ma amuz cu aberatii electrice. Link spre comentariu
eos Postat Noiembrie 2, 2023 Partajează Postat Noiembrie 2, 2023 SA il puna aici ca si eu am chef azi sa rad de niste papagali. Or mai vrea si altii ca noi :)) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum