Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Automobile electrice

maxente

Postări Recomandate

Aia era discutie la camioane sa ia km in calcul si probabil camere precum in Ungaria.

Pana in 2026 mai e... Si vorba aia cat pot pune.

Personal m am scapat de bmw, trag mai departe de Mercedes.

M am pus sa antifonez mai departe, cel putin pe scaunul din spate e o liniste...la 160r orice posesor de electrica sau de e class nou devine ofticos.

In fata inca aud motorul si un pic de vant si cauciucuri dar e in lucru.

Asa ca trăiască cazanele premium spre ciuda hipsterilor.

Link spre comentariu

https://autolatest.ro/editorial-auto/masinile-electrice-mercedes-eq-sunt-un-esec-rasunator-dealerii-stau-cu-ele-nevandute-chiar-si-6-luni/?fbclid=IwAR2DP8ujHOCii27Yyn55MSS6vNidDaqkONI7I27Lki1M18UhY2V3sydeWFY

E Mesia cu bulectrice ca el si inca doi vand, restu e praf.

In rest o da cu mucii in fasole cu orice ocazie. Pana la urma si la masini abereaza rau cu ce o sa faca fata de ce face cu adevărat.

Link spre comentariu

Fix de acum ceva timp de cand societatile comerciale nu mai pot deduce masina integral daca nu este bulectrica!

Masinile de mai jos nu se adreseaza cetatenilor ci doar societatilor. Oferta nu ar fi bogata daca nu s-ar vinde. 

Strainii fac tranzitia usor,din aproape in aproape, noi o sa ne trezim ca intr-o zi o sa fim obligati sa ne aliniem (ca doar aia nu-s prosti si ne vor lasa in durerea noastra si iar vom fi prinsi cu chilotii pe vine si o sa strigam Aoleoo!

Screenshot-2023-10-26-at-18-22-31.png

Screenshot-2023-10-26-at-18-22-40.png

Screenshot-2023-10-26-at-18-22-46.png

Link spre comentariu
Acum 24 minute, merck a spus:

Fix de acum ceva timp de cand societatile comerciale nu mai pot deduce masina integral daca nu este bulectrica!

Unde asta, bre? În România?

Eu nu am cunoștință de așa regulă în codul fiscal.  

Să o întreb pe nevastă-mea,  da" îmi e că o apucă rasul.

Link spre comentariu
Acum 13 minute, cdinu332 a spus:

Unde asta, bre? În România?

Pai am scris:

Citat

Strainii fac tranzitia usor,din aproape in aproape, noi o sa ne trezim ca intr-o zi o sa fim obligati sa ne aliniem 

La noi unii inca mai cred ca viitorul va fi asa cum il viseaza ei. Sa vedem cum vor suporta dusul rece :rzb

Link spre comentariu

Conform datelor publicate de Autoritatea Rutieră Română (RAR), la sfârșitul anului 2019, numărul total de vehicule înmatriculate în România era de 8.749.390.

Conform datelor publicate de Autoritatea Rutieră Română (RAR), la data de 26 octombrie 2023, numărul total de vehicule înmatriculate în România este de 10.005.408.

Nu stiu daca cifrele lui Bard.google.com sunt corecte insa este clar ca numarul masinilor este in crestere. Pana unde poate creste acest numar? Daca in trafic se sta mai mult decat se merge cum este cu poluarea? Nu exista nici o metoda de a departaja omul care are treaba si melteanu' care se grabeste nicaieri si afuma lumea degeaba. Deci ce vom face?

Editat de merck
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări