Sharky Postat Octombrie 24, 2023 Partajează Postat Octombrie 24, 2023 Aia era discutie la camioane sa ia km in calcul si probabil camere precum in Ungaria. Pana in 2026 mai e... Si vorba aia cat pot pune. Personal m am scapat de bmw, trag mai departe de Mercedes. M am pus sa antifonez mai departe, cel putin pe scaunul din spate e o liniste...la 160r orice posesor de electrica sau de e class nou devine ofticos. In fata inca aud motorul si un pic de vant si cauciucuri dar e in lucru. Asa ca trăiască cazanele premium spre ciuda hipsterilor. Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 25, 2023 Partajează Postat Octombrie 25, 2023 Acum 6 ore, Sharky a spus: Pana in 2026 mai e... Si vorba aia cat pot pune. Nu atât de mult precum pare...cat despre marire, tocmai de asta mă tem. La ce foame de bani au specialii noștri, nu cred că vor avea o jenă. Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 25, 2023 Partajează Postat Octombrie 25, 2023 Toyota se lauda ca in 2027 vor intra in producție noua generație de baterii mai robuste ca ce avem acum. Intre timp tătuca musk muncește din greu sa ne faca bulectrice si sa ne duca pe Marte... https://www.g4media.ro/dickipedia-elon-musk-ataca-wikipedia-pe-care-o-acuza-de-propaganda-woke.html Link spre comentariu
eos Postat Octombrie 25, 2023 Partajează Postat Octombrie 25, 2023 PApagalu ala e prea bagat in seama si a inceput sa isi atribuie chip de sfant in capu prostilor Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 25, 2023 Partajează Postat Octombrie 25, 2023 A inceput? Pai e asa de cand a aparut tesla. El e Mesia... Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 26, 2023 Partajează Postat Octombrie 26, 2023 https://autolatest.ro/editorial-auto/masinile-electrice-mercedes-eq-sunt-un-esec-rasunator-dealerii-stau-cu-ele-nevandute-chiar-si-6-luni/?fbclid=IwAR2DP8ujHOCii27Yyn55MSS6vNidDaqkONI7I27Lki1M18UhY2V3sydeWFY E Mesia cu bulectrice ca el si inca doi vand, restu e praf. In rest o da cu mucii in fasole cu orice ocazie. Pana la urma si la masini abereaza rau cu ce o sa faca fata de ce face cu adevărat. Link spre comentariu
eos Postat Octombrie 26, 2023 Partajează Postat Octombrie 26, 2023 PAi cat de idiot sa fii sa cumperi troace cu baterii la peste 50 de mii de euro? Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 26, 2023 Partajează Postat Octombrie 26, 2023 Fix de acum ceva timp de cand societatile comerciale nu mai pot deduce masina integral daca nu este bulectrica! Masinile de mai jos nu se adreseaza cetatenilor ci doar societatilor. Oferta nu ar fi bogata daca nu s-ar vinde. Strainii fac tranzitia usor,din aproape in aproape, noi o sa ne trezim ca intr-o zi o sa fim obligati sa ne aliniem (ca doar aia nu-s prosti si ne vor lasa in durerea noastra si iar vom fi prinsi cu chilotii pe vine si o sa strigam Aoleoo! Link spre comentariu
cdinu332 Postat Octombrie 26, 2023 Partajează Postat Octombrie 26, 2023 Acum 24 minute, merck a spus: Fix de acum ceva timp de cand societatile comerciale nu mai pot deduce masina integral daca nu este bulectrica! Unde asta, bre? În România? Eu nu am cunoștință de așa regulă în codul fiscal. Să o întreb pe nevastă-mea, da" îmi e că o apucă rasul. Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 26, 2023 Partajează Postat Octombrie 26, 2023 Acum 13 minute, cdinu332 a spus: Unde asta, bre? În România? Pai am scris: Citat Strainii fac tranzitia usor,din aproape in aproape, noi o sa ne trezim ca intr-o zi o sa fim obligati sa ne aliniem La noi unii inca mai cred ca viitorul va fi asa cum il viseaza ei. Sa vedem cum vor suporta dusul rece . Link spre comentariu
cdinu332 Postat Octombrie 26, 2023 Partajează Postat Octombrie 26, 2023 Scuze, n-am fost atent. Link spre comentariu
Усилитель Postat Octombrie 26, 2023 Partajează Postat Octombrie 26, 2023 Producătorii auto din China pot construi vehicule electrice (EV) cu 10.000 euro mai ieftine decât cele ale companiilor din Europa, . Peste 50% din mașinile electrice vândute în 2022 au fost chinezești Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 26, 2023 Partajează Postat Octombrie 26, 2023 (editat) Conform datelor publicate de Autoritatea Rutieră Română (RAR), la sfârșitul anului 2019, numărul total de vehicule înmatriculate în România era de 8.749.390. Conform datelor publicate de Autoritatea Rutieră Română (RAR), la data de 26 octombrie 2023, numărul total de vehicule înmatriculate în România este de 10.005.408. Nu stiu daca cifrele lui Bard.google.com sunt corecte insa este clar ca numarul masinilor este in crestere. Pana unde poate creste acest numar? Daca in trafic se sta mai mult decat se merge cum este cu poluarea? Nu exista nici o metoda de a departaja omul care are treaba si melteanu' care se grabeste nicaieri si afuma lumea degeaba. Deci ce vom face? Editat Octombrie 26, 2023 de merck Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Octombrie 26, 2023 Partajează Postat Octombrie 26, 2023 (editat) Aveti datele oficiale aici: https://data.gov.ro/dataset/parc-auto-romania Doar pina in 31.12.2022 cind este si cifra aia de 10005408., pina in octombrie 2023 or mai fi citeva sute de mii. Editat Octombrie 26, 2023 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 26, 2023 Partajează Postat Octombrie 26, 2023 Nu. Nu se mai înmatriculează atatea. Din 2019 pana la sf de 2021 toata lumea arunca cu bani inventati. Dupa s a terminat. Cifra va scadea pt ca dupa cum se vede toate s au scumpit. Lumea o duce mai rau. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum