Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Automobile electrice

maxente

Postări Recomandate

La cazanul meu de 20 de ani am drept scule o cheie de 10, o surubelnita dreapta si un cutter.

Si o sufa de tractare....

Surubelnita e necesara cand trebuie sa deblochez cutia de viteze intrata in avarie, ca sa pot misca masina de pe loc.

Cheia de 10 ca sa demontez o borna la baterie, in ideea resetarii electronicii in caz de nevoie...

Cand niciuna din metode nu da rezultate (si nici sufa) las bani in masina, cheia pe roata, telefon la platforma obisnuita, ii zic de unde sa o ia si unde sa o duca si imi vad de treaba...

Alte scule nu mi-au trebuit pana acum...

Link spre comentariu

A mea are aceeai varsta, nu m-a lasat in drum, dar nu urca la afine, nici e scooterul de 1.5k nu urca, trebuie unul de 3 cel putin achizitie urgenta e scooter de 3 k mimimum.

Editat de ionut120v
Link spre comentariu

Asta nu o pricep nici eu.Daca nu esti in stare sa produci competitiv de ce mai arunci banii aiurea?

Aici ma gandesc ca si vw vrea sa mai spele obrazu cu circu ala fumigen

Link spre comentariu

Ordin de la seful cel mare. Care s-a carat de mult si a lasat în urma un morman de cioburi. Asa le trebuie, daca au pus sef pe unul dat afara la behamveu.

Link spre comentariu

Clasament-mondial-producatori-auto-Nikkei-696x420.jpg

Si unii vb de revolutie electrica. Topul e tinut in continuare de clasice si hibride. Pe plan mondial electricul reprezinta cateva procente.

Cum vor vinde unii doar electrice din 2035, ramane sa vedem.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări