Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Automobile electrice

maxente

Postări Recomandate

Acum 4 ore, merck a spus:

Exista sigur, numai ca unii nu vor iar altii nu au voie sa o vada! sau daca o vad, nu au voie sa recunoasca!

Acum 4 ore, validae a spus:

Băi, da mă lași ??? Citez copy/paste din articolu lu pește...

......5 din 10 români (48%)......!!! 

Deci cum s-ar spune, 50 din 100 reprezintă 48% ??? Ăștia prin ce club au învățat ?

Voi încă mai citiți de pe net astfel de rahaturi ? Mare răbdare aveți....

suna mai bine da scria ''4,8'' romani? atunce s-ar fi legat unii de cei 0,8! cred ca exprimarea este in regula.

Editat de Marele Savant
Link spre comentariu

Cred ca aia cu cu 5 din 10 e rotunjirea la 48 %, mai practic si eu, fac raportul free PSA/PSA apoi dau trunc pentru fiecare coloana sa nu le dau rezultate cu 10 zecimale, daca faci raportul dupa ce truchezi va fi putin diferit de varianta faci raportul si apoi trunchezi.

Am vaut motor ars la tesla model 3 noua nici un an.

Umbla vorba ca ar avea un soft care raportreaza mai multa autonomie decat este in realitate, stie cineva desprea asta?

Link spre comentariu

Programe făcute doar ca să fie pe lista obiectivelor realizate. 

Cunosc o mulțime de firme care au accesat pe bune diverse programe de finanțare. 

Ciuciu,!

Fie a trebuit să le facă cu nu știu cine,  să scape niște bani pe lângă,etc.

Una care a vrut să cumpere un teren de la mine,  voia să crească niște capre,  a reușit să acceseze fonduri,  caprele au sfârșit într-un depozit   , banii au ajuns în buzunar și tot așa. 

Link spre comentariu
Acum 50 minute, franzm a spus:

Care noi?

Romanii din diaspora! :rade:

Doar avem vreo 5 milioane plecati.

Acum 7 ore, cdinu332 a spus:

Nu are UE fabrica de bani pe care îi împarte membrilor. 

Nimeni nu sustine asta. Banii se culeg de la toate tarile din UE (normal ca dupa posibilitati). Noi inca nu suntem "rentabili", dar nemtii sau francezii sunt.

Link spre comentariu
Acum 10 ore, franzm a spus:

Care noi? Deocamdata România e pe un loc fruntas la primit, împreuna cu Polonia, Ungaria si Grecia.

Zboara afara anual din tara 200 milarde si ne milogim sa primim 10-15 miliarde, iar in contul la banii astia mai trebuie sa ne distrugem si ceva din economie...ca sa aiba ei piata de desfacere.

A dracu afacere UE asta! Asa se intampla cand esti crescut la coada vacii si esti prost, corupt si santajabil !

Editat de mac01
Link spre comentariu

Pana una-alta, grupul Vag (Wolksvagen, Skoda, Audi) a anuntat ca se intoarce in Rusia. S-or fi saturat si ei de saracia din Europa... si vor sa faca bani. S-au saturat de Itic care toata ziua ii sparge rozeta lui Strul, s-au saturat si de Greta, s-au saturat si de artistul drogat...se duc si ei la o civilizatie normala! 

Editat de mac01
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări