Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Automobile electrice

maxente

Postări Recomandate

Acum 1 oră, Ion_Bumbu a spus:

Injectia directa s-a aplicat la benzina prin 1935... bineinteles cu supraalimentare.

Reinventam apa calda ....dronele astea care au cazut in Odessa si au facut pagube si agitatie au fost folosite 8n al ll lea razboi mondial,adevarat ,fara GPS....atunci trageau in ele cu mitraliere antiaeriene cu 4 tevi ...

Vine benzina artificiala ,hidrogenul si bateriile minune....viitorul suna bine.....

Bani si sanatate sa avem...

Link spre comentariu
Acum 10 ore, Sharky a spus:

Propune ceva mai bun.

Ah...nu este.nasol.

PAi nu trebuie sa propun eu.SA faca ei ceva nou ca ei au bani si ingineri

Un pas inainte e sa nu mai cheltuie banii pe reinventarea rahatului si sa il lasea sa cum e

Link spre comentariu

No offence, dar dronele din ww2 (v1/ fi-103) foloseau un motor argus, pulsoreactor, aveau o viteza mult mai mare, incarcatura exploziva (cam 850kg) mai mare si puteau fi doborate de aviatie (aparate modificate) sau de bofors-urile de 37mm (modificate) , dar sa nu le dam idei ....

Link spre comentariu
Acum 15 ore, antemir a spus:

Incendiul este in desfășurare. Cine a stabilit că ăsta este motivul ? Nu urmează o investigație ?
Poate a luat foc de la o brichetă de la un o mașină pe GPL.
Sau a aruncat un marinar un chiștoc de țigare aiurea. :)

Cum, inca nu esti convins ca orice boala afectiune ai capatat in ultimii 2-3 ani este din cauza ca te-ai vaccinat sau din cauza ca nu te-ai vaccinat!

Eu sint sigur ca incendiul a fost din cauza ca au trimis masinile deja vaccinate.

Link spre comentariu

Voi si cand vedeti o electrica in fata voastra ca se aprinde si ia foc tot nu credeti...spuneti ca focul a fost provocat intentionat.

De parca sunteti tamplari si nu electronisti.

N-ati vazut niciodata pana acum baterii cu litiu umflate si care se pot aprinde usor... asa-i? Nu mai eu stiu la cate telefoane am schimbat bateriile ca se umfla capacul si mai avea putin si pocnea. 

D'aia si suntem unde suntem...tocmai datorita faptului ca refuzati cu stoicism sa priviti realitatea si adevarul in fata! Va e frica de ele!

Editat de mac01
Link spre comentariu

Daca aia asa au declarat...

Stii tu mai bine ca ei?

Ai fost acolo?

Pana una alta sa vedem telefonul ala care are baterie buna dupa 15 ani.

Ca masini care merg dupa 30 sunt destule.

Plin de hispsteri care se oftica cand se vb de rau despre masinile lor care (nu) salveaza planeta.

https://theloadstar.com/li-ion-batteries-pose-a-risk-to-freight-ro-ro-services/

Ia uite sa se oftice in continuare.

Cat despre masinile normale, nu le trimite nimeni cu plinul facut.

Cat au in ele mare lucru nu au ce păți, mai ales daca e motorina.

Nimh clar erau mai stabile dar imposibil de folosit pt un full electric. Prea grele.

Link spre comentariu

Cele de productie recenta nu prind sigur 15 ani! :rzb 

Poate cu indulgenta sa ajunga la 10 ani, dar nu cred. 

Argumente: ulei de motor cu vascozitate foarte mica (0W20), plastice foarte multe (capac chiuloasa/culbutori, baie de ulei, etc), filtre pentru particule si pe benzinare si nu in ultimul rand taxele pentru poluare care vor creste. La cele care au cutii automate se mai adauga si subturarea in vederea obtinerii unui consum cat mai mic. 

P.S. In numele ecologiei si trenul de rulare are foarte mult de suferit cand pneurile la un Fiat 500 sunt la 2.7 bari. Sub aceasta valoare te scoate din minti martorul din bord :rade:

362937054_6611668238855440_4234233132219

Editat de merck
Link spre comentariu

Merge si cu uleiul ala. Nu s asa petarzi. Hondele si toyotele merg cu ulei subtire si inca duc.

Am capac de plastic la 1.9 ajm, la be am veu. Ambele sunt trecute de 20 ani. Normal ca ai ce schimba la garnituri si furtunuri. Pe de alta parte la mercedes am inlocuit degeaba furtunurile. Sunt f gumoase inca. La passat iar sunt cele originale.

Semn clar că daca vrei, se poate. 

Taxele nu sunt din vina masinilor. Adica de te iei dupa psihopatii ecologisti si un e6 provoaca cancer si mori cu zilele si daca stai la 1km departare de el.

Si oricum ecologia e un pretext, vor cu orice pret sa tina economia de consum in functiune. Că e eco, ca nu e.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări