Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Automobile electrice

maxente

Postări Recomandate

Acum 8 minute, PacMan a spus:

... Și apropo - dacă nu ați înțeles încă - CO2 este elementul de creștere pentru natura noastră. ...

Stim. Am învatat despre ciclul carbonului în natura. Si despre circuitul apei. Si al azotului. Începând cu scoala primara. Dar acuma se trece cu viteza peste aceste teme eretice si se prefera sa se numeasca codoiul un gaz toxic pentru mediul înconjurator.

Link spre comentariu
Acum 11 minute, antemir a spus:

Foarte interesant de lungă postarea ta.
Dar, te-ai intrebat dacă nu cumva este un MARE FAKE ?
Povestea este din 2010. Si altul era profesorul si universitatea.
Repet, ai avut curiozitatea sa vezi cine este acest Robert Imberger si daca la Universitatea din Aachen se studiaza asa ceva ?

Și eu tot așa.

Ok, atunci intozrce-te de unde ai venit si iti va fi mai bine.

Link spre comentariu
Acum 14 minute, antemir a spus:

, ai avut curiozitatea sa vezi ... daca la Universitatea din Aachen se studiaza asa ceva ?

Actualmente nu. Pe net apar diverse variante, cu universitati din Ulm si Dresden. Dar indiferent daca si unde o fi studiat, spusele care i se atribuie, sunt cât se poate de adevarate.

Editat de franzm
Link spre comentariu

@adydep

M-ar îngrijora dacă aș trăii veșnic,dar atâta timp cât sunt muritor mă doare la bască." 

Poate ai plăcerea să vezi câteva filme clasice din categoria western spaghetti, mai ales trilogia Clint Eastwood și apoi Inspector Harry. 

" Prietene, pe lumea asta există 2 categorii de oameni, cei care țin în mână un pistol încărcat și cei care sapă. 

Tu!! începe să sapi!" 

Motto :

" Când viața unui om nu mai are nici o valoare, moartea are prețul ei!" 

https://m.youtube.com/watch?v=hnFdTXtFdSE&pp=ygUOdHVjbyBzaG9vdG91dCA%3D

Vizionare plăcută! 

Link spre comentariu

PacMan.Elemente din ce ai prezentat tu sunt peste tot pe net.Chestia e că nu ştim care sunt cele reale şi ce interese sunt în spate!

Nico_2010.Nepotul stă în Viena de peste 20 de ani...De la el am aflat de politica locală "maşinile out din Viena"!Mi-a plăcut aia cu "Adolf von der Leyen",în fapt omul americanilor 100%!

antemir.Big like pentru "rutiera" din Bucale.Cei ce trăiesc acolo sau învăţat cu traficul infernal şi li se pare perfect "firesc"!!

Eu le doresc să distrugă în continuare spaţiile verzi că e mai plăcut să respiri "dampf" de motor auto decât de verdeaţă!Şi să continue ocuparea tuturor spaţiilor dintre blocuri,că de,nu-i aşa că nu poţi împiedica proprietarul să facă ce vrea??

Vă sugerez o vizită în betonville din sudul Bucureştiului!

Link spre comentariu

sesebe.Văd că-ţi place aglomeraţia rutieră...Pe unde circuli?Prin atmosferă?

Ultima oară când am fost în Iaşi acu' an buni mi-am pus mãinile în cap!Sunt zone unde e mai rău ca prin Bucureşti şi se circulă mult mai mârlăneşte!

Link spre comentariu

@antemir

Ceva îmi spune că esti total offtopic si mult pe lângă regulament.
Dar te bazezi tu pe ceva cănd tot repeți să faci asta. Eu nu. Așa că nu pot să-ti răspund cu aceași monedă.
Eventual pot să aplaud aplicarea regulamentului :aplauze"

Topicul este despre mașini electrice și am postat la subiect. 

Mașinile electrice moderne sunt puțin studiate din multe puncte de vedere, se preferă să fie aruncate pe piață și clienții pe banii lor să efectueze testele și să descopere erorile de proiectare și fiabilitate. 

Impactul în viața fiecăruia și tendințele de viitor ale producătorilor sunt alte fațete ale acestui subiect. 

Ca să - ți dau motiv de off topic, să - mi dai avertisment, vot de blam și apoi să-mi fac " demascarea" și autocritica. 

In Vodă Lăpușneanu există 2 replici pe care le spune Moțoc. 

Mulți, mulți dar..... ( gladiator)! 

( gladiator) .......,......  dar mulți! 

În orice categorie alegi, AI DREPTATE! 

Opțiunea este personală pentru fiecare. 

Vreau să - mi cer scuze anticipat pentru un singur lucru, uneori mă simt confuz și nu scriu ideile prea clar și trebuie făcut un efort de a citi printre rânduri. 

Matrix, alegerea este personală, pilula roșie sau cea albastră. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări