Усилитель Postat Iunie 20, 2023 Partajează Postat Iunie 20, 2023 (editat) " Mașinile electrice par să creeze tot mai multe probleme proprietarilor. Pe autostrăzile și drumurile din Germania apar ambuteiaje tot mai dese, cauzate de mașinile electrice rămase cu bateriile descărcate... ". " Explozie urmată de incendiu, din cauza unei biciclete electrice. Incidentul s-a produs într-un apartament de la etajul doi al unui bloc din Reşiţa. Proprietarul a pus bateria bicicletei la încărcat şi apoi a mers în vizită la un vecin. În scurt timp, bateria s-a supraîncălzit şi a explodat. Deflagraţia a fost foarte puternică, a smuls ușa apartamentului și a spart geamurile." Editat Iunie 21, 2023 de Усилитель Link spre comentariu
BRANCA Postat Iunie 21, 2023 Partajează Postat Iunie 21, 2023 Usiliteli.Mă bagi in ceaţă cu stocarea hidrogenului!Sunt douâ metode,ori la mare presiune,ori la temperaturi f joase.Cum naiba să fie un rezervor cu hidrogen la fel de uşor ca unul cu benzină?? Iar instalaţia de încărcat biciclete e posibil sâ fi fost defectă.Nu-mi vine să cred că bateriile n-au monitor încărcare,inclusiv senzor temperaturâ! Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 21, 2023 Partajează Postat Iunie 21, 2023 @Усилитель rău au ajuns și nemții dacă nu mai au bandă de urgență pe autostrăzi. Despre a doua știre nu știu ce să zic. Știu că acumulatorii cu Lithium au o reacție violenta in primele secunde de contact cu oxigenul dar să smulgă o ușă e cam mult, înseamnă că un acumulator auto distruge tot blocul. Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 21, 2023 Partajează Postat Iunie 21, 2023 Na bine. Povesti vânătorești... Usa de carton s a spart cand a aruncat trotineta prin ea. Link spre comentariu
iuliantv Postat Iunie 21, 2023 Partajează Postat Iunie 21, 2023 Acum 4 ore, Усилитель a spus: " Mașinile electrice par să creeze tot mai multe probleme proprietarilor. Pe autostrăzile și drumurile din Germania apar ambuteiaje tot mai dese, cauzate de mașinile electrice rămase cu bateriile descărcate... ". " Explozie urmată de incendiu, din cauza unei biciclete electrice. Incidentul s-a produs într-un apartament de la etajul doi al unui bloc din Reşiţa. Proprietarul a pus bateria bicicletei la încărcat şi apoi a mers în vizită la un vecin. În scurt timp, bateria s-a supraîncălzit şi a explodat. Deflagraţia a fost foarte puternică, a smuls ușa apartamentului și a spart geamurile." in niciun caz explozie,daca era un singur element da ma ziceam ,poate era posibila o ,,bubuiala,, acolo cred ca ori se ,,infloreste,, ori cauza a fost alta,o scurgere de gaze,sau vre.un recipient pe langa trotineta cu ceva ,brnzina,acetona,sau cine stie ce mai are omul prin casa,combustibil de avion Link spre comentariu
Усилитель Postat Iunie 21, 2023 Partajează Postat Iunie 21, 2023 Acum 3 ore, BRANCA a spus: Cum naiba să fie un rezervor cu hidrogen la fel de uşor ca unul cu benzină?? Se fac in mare parte din fibra de carbon... Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 21, 2023 Partajează Postat Iunie 21, 2023 Acum 25 minute, Усилитель a spus: Se fac in mare parte din fibra de carbon... E prima data cind aud asa ceva. Link spre comentariu
BRANCA Postat Iunie 21, 2023 Partajează Postat Iunie 21, 2023 O fi fibră de carbon da...Stocarea la presiune cere câteva sute de bari!Stocarea la temperaturi scăzute e sub - 250⁰ C,la presiune atmosferică! Chiar sunt curios ce variantă adoptă ăştia... Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 23, 2023 Partajează Postat Iunie 23, 2023 https://electromobilitate.com/experienta-saptamanii-bucuresti-udine-italia-cu-model-3-sr/?fbclid=IwAR1PzhuLZJHKDxknk-F2aCzWaApsnKxNGViLThpqgy1zDmxuAmQ0Dvv5fS0 Experienta saptamanii, cum sa mergi cu o electrica la pret de ford diesel. 160 minute pierdute la incarcare. Cam nasol, ca sa nu zic ca ar trebui pus si ocolul, ca doar n-au incarcat fix la marginea autostrazii. Viitorul suna bine. Eu unul ma bucur ca inca ma lasa cu bmw-ul pe drum, pe langa cele 160 minute sigur mai economiseam inca vreo ora pt ca mergeam mai repede, pastrand tot o limita legala. 4h in minus la un traseu de 20, se simte. Sau luam avionul si gata. Asta comparand o coaja veche de 22 ani luata la 1300 euro. Link spre comentariu
BRANCA Postat Iunie 23, 2023 Partajează Postat Iunie 23, 2023 Sharky.Hai că ne mai bagă ăştia un "fumărit"!Au de gând sâ umfle rovignieta,ca să ţină cont şi de poluare.O mărire substanţială...Ma ieri era 100 lei şi va ajunge peste 200.O să mai fie şi alte creşteri de taxe,doar ne-au crescut salariile şi pensiile,nu-i aşa?? Bagă km cât timp mai poţi.Bagă şi şaormărie tot aşa,că văd că se accelerează şi carnea de laborator.O să ajungi să zici câ greierele e lux pe lângă aia! Link spre comentariu
franzm Postat Iunie 24, 2023 Partajează Postat Iunie 24, 2023 La 21.06.2023 la 5:53, BRANCA a spus: ... stocarea hidrogenului!Sunt douâ metode,ori la mare presiune,ori la temperaturi f joase. A treia metoda fiind stocarea sub forma de hidruri. Si sa nu neglijam nici amoniacul. Rezultatele testelor sunt promitatoare. Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 24, 2023 Partajează Postat Iunie 24, 2023 Am sursele mele de mancare. Pana se baga si pe aia in curand, ca nu respecta normele. De parca toate carnurile astea injectate cu saramura si hormoni respecta ceva. De aia am luat si fumigena, ca e ultima strigare. Va urma ca pe vremea comunismului, dai avans, faci rate si platesti la o dacie, cu livrare cand a da Domnul. Si asta nu pt ca electrica e mai buna economic sau alte povesti care toti le-am demontat pe aici inca din primele posturi. Ci pt ca ne va fi impusa prin lege sau alte metode. Economic inca nu prea are sens decat daca ai f multi bani de spart pe asa ceva. Plus mai era aberatia aia cu BYD si alte tehnologii revolutionare cu electrica care se incarca cat pocnesti din degete si o sa revolutioneze iar domeniul. Deocamdata dupa cum am postat sunt mii de masini noi care zac abandonate. Vezi filmul din posturile anterioare. Deci le-au facut chinezii ca sa le iasa norma de masini si acu nu le cumpara nici dracu. Revolutionar, nu gluma. ASa ca nu va agitati ca nu se schimba nimic peste noapte. Si as pune pariu ca nici peste 5 ani! Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 24, 2023 Partajează Postat Iunie 24, 2023 1 oră în urmă, Sharky a spus: Deocamdata dupa cum am postat sunt mii de masini noi care zac abandonate. Vezi filmul din posturile anterioare. Deci le-au facut chinezii ca sa le iasa norma de masini si acu nu le cumpara nici dracu. In toata lumea sunt mii de masini noi, nevandute. Acuma, sa zicem ca la chineji a fost sarcina de partid, da la americani, ca astia sunt virgini in materie de comunism, ce sa mai zicem? Ca verosii capitalisti nu produc pe stoc... aiurea. Daca scot o mașină la 3 min, zi de zi, an de an, ce speranta de vanzare sa mai fie? Ca banii ij gestionează cativa bogatani ai planetei si sistemele lor bancare. Pulimea de unde sa mai aiba de cumparat mașină in fiecare 5 ani, cum se practica in vremurile bune? Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iunie 24, 2023 Partajează Postat Iunie 24, 2023 Acum 2 ore, franzm a spus: A treia metoda fiind stocarea sub forma de hidruri. Si sa nu neglijam nici amoniacul. Rezultatele testelor sunt promitatoare. Sub forma de hidruri au inceput testele de cind eram eu copil si a iesit fix pix... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum