Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Automobile electrice

maxente

Postări Recomandate

Tatuca musk a scumpit incarcarea la statii. E 1.9 lei pe kwh.

Fara sa luam in calcul randamentul de incarcare si sa zicem ca mergi xa ultimul fomist si scoti consum de 14kwh pe 100km, la bani iesi cat un diesel econom care papa 4 la suta.

Link spre comentariu

Nu-i afecteaza pe bogati, mai ales ca au si oferta pe masura:

3 ani de încărcare gratuită cu Supercharger
Beneficiați de trei ani de încărcare gratuită și nelimitată cu Supercharger achiziționând un vehicul Model S sau Model X nou.

Deci saracii care cumpara Model 3 sa scoata portofelul cand incarca! :rade:

Link spre comentariu

Pe aia nu ii afectează nici daca merg cu pret de v8 american din 70.

Si da sa scoata banii. Puii mei, milogi cu masina de zeci de mii. E penibil cand ii vad.

Link spre comentariu

La cit costa acum o Tesla "entri level" mi-as fi luat si eu daca imi trebuia o alta masina.

Asa-i ca-s acri strugurii la care nu puteti ajunge? E putin peste 30K euro o Tesla, nu mai este chiar asa de scumpa o masina electrica si doar cine nu a condus o electrica poate sa spuna ca-s proaste si greu de condus.

Link spre comentariu

Pot ajunge dar am preferat sa iau alte chestii decat mașini cu care n am ce face. Daca azi vand ap fac 20mii profit.

Si da cu aia de 30mii abia mergi pana la Oradea și te intorci. 

In schimb 45mii performance e altceva, termicu nu ofera asa putere in impuls.

In rest da la cum arata la interior sunt naspa rau. Sincer acum. De zgomot iar n are rost sa vb.

Service la tm si la București...pont nu glumă.

Viitorul inca nu a ajuns in prezent. Si sa nu uitam ajutorul consistent de la stat!

Link spre comentariu
Acum 5 minute, Sharky a spus:

In rest da la cum arata la interior sunt naspa rau. Sincer acum. De zgomot iar n are rost sa vb.

Apai cine te-a pus sa te spurci cu doua nemtzoaice? Da sa fii venit de pe Logan! Era marfa! SF! 

Oricum s-a recunoscut in multe filmari ca nu-s aliniate tablele pe Tesla ca la nemtzoaice. 

Acum 9 minute, Sharky a spus:

Service la tm si la București...pont nu glumă.

Altii pana acum s-au dus in Austria :96

Link spre comentariu

Mai sa fie puse ca la 1300, n am treaba, dar in model 3 e cam galagie, calitatea pe interior nu se compara cu seria 3, lipsa butoane pt functii de baza.

Unii zic ca si puterea aia e de fas, eu n am testat, dar spun ca nu e pe măsură restului masinii.

Iar astia il compara cu un m3. Dar ii inteleg. Pt cultura lor putina sunt echivalente, ca unuia care s a urcat din logan in merțan, dupa el mare diferență nu e...

Iar ce am luat eu n are legatura eu am luat cu bani putini si de distracție.

Plus diesel in 6 cilindi in 10 ani va fi istorie. Acu e momentul sa oftic toti aiuritii care se dau rotunzi că salvează planeta.

Link spre comentariu
Acum 9 minute, Sharky a spus:

dar in model 3 e cam galagie

Pai si ce este vina celor de la Tesla ca altii fac galagie in jur? Masina este galagioasa? NU! :rade: 

Sa vad eu daca in viitor cand vor fi doar electrice daca mai poti zice  ca e galagie in model 3 :57. Si cand va fi limita pe autostrada de 70km nici ca se aude vantul nu ai sa te mai plangi.  Ai rabdare ca esti tinar si (poate da Dumnezeu si nu)  ai sa prinzi! (pana la 70 de ani) :hdgfhgdf

Dom'le este o masina facuta pentru viitor! :96

Editat de merck
Link spre comentariu

Sa dai de la 30 de mii in sus pe un morman de fiare pe 4 roti sau in cazu nostru un morman de baterii pe roti inseamna ca nu e sarac.Poate mai repede e milog

Link spre comentariu

Pai mentalitatea clar e de milog cand vezi pe cate unu cu masina scumpa ca se cearta cu altu cu spring pe tema care a fost primul la încărcarea mocca.

Imi si imaginez scenariul lui merck.

Sa cad un convoi de tesle care merg cu 90 si blochează autostrada. Numai sa mai am bmw si sa ajung in fata lor...ca asa as da drumul la fum...

Link spre comentariu

Ati observat ca e plin de tesle la vanzare cu preț de nou fara rabla?

Oare unde se oprește specula la noi?

Adica e mai ieftin sa o iei noua fara rabla.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări