Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Automobile electrice

maxente

Postări Recomandate

eu vad ca lansarea a avut loc si au deja 10.000 precomenzi:

https://insideevs.com/news/663595/byd-seagull-ev-priced-11400-usd-gets-10000-orders-first-day/

Citat

BYD has officially unveiled the Seagull subcompact EV and kicked off pre-sales at Auto Shanghai 2023.

The B-segment hatchback is shaping up to be a big success, with the automaker already reporting 10,000 pre-orders in the first 24 hours after it made its world debut at the auto show press conference.

https://www.arenaev.com/byd_seagull_officially_launches_in_china__starts_from_10600-news-1735.php

Citat

BYD Seagull falls into the category of micro-electric cars in China although it isn’t actually that small. At 3.78 meters in length, it is longer than Dacia Spring, electric Fiat 500, and Renault Twingo. It beats them at the costs as well since it is priced from RMB 73,800 which translates to just over $10,600 or €9,600.

sa vedem daca ambitiile lor vor deveni realitate:

Citat

The company hopes that Seagull will attract younger buyers as well as families looking for a second vehicle. With the 10,000 units ordered in the first 24 hours of opening sales, Seagull looks to be a hot commodity. BYD has ambitious plans of selling 3 million vehicles this year and becoming China’s No.1 automaker.

Link spre comentariu

Vand tot ce am si tot n am bani...

.

imi place de ce face tatuca musk. Trec zielel trecute pe la toyota vad masini sh corolla hibrid 2019 40k 25mii.

Altele la 28mii.

Pai mai pun un pic si iau tesla noua.

Eu astept sa mai scada din preturi ca efectiv e aberant. Eu stiu sigur ca in 2017 sau 2018 un hibrid corolla incepea la 19 si echipat bine batea catre 26 27. Cum mama naibii acum sa fie tot atat?

Renault spune ca nu face fata concurenței pe partea electrica. Cotețele lor clar nu se compara cu tesla desi au același pret.

Jos pălăria, traiasca concurenta.

In alta ordine de idei vazusem pe grupurile de tesla niste costuri de parcurs. Practic 35 40lei pe sita de km. Cat un diesel econom. Pana la urma nu e rau, ca mai prinzi si niste zone mocca sau ai opțiunea de panouri.

Dar ca putere sa cumperi 500 cai cu 45mii cu ticket rabla clar n ai concurenta.

Link spre comentariu
Acum 33 minute, Sharky a spus:

Vand tot ce am si tot n am bani...

.

imi place de ce face tatuca musk. Trec zielel trecute pe la toyota vad masini sh corolla hibrid 2019 40k 25mii.

Altele la 28mii.

Pai mai pun un pic si iau tesla noua.

Eu astept sa mai scada din preturi ca efectiv e aberant. Eu stiu sigur ca in 2017 sau 2018 un hibrid corolla incepea la 19 si echipat bine batea catre 26 27. Cum mama naibii acum sa fie tot atat?

Renault spune ca nu face fata concurenței pe partea electrica. Cotețele lor clar nu se compara cu tesla desi au același pret.

Jos pălăria, traiasca concurenta.

In alta ordine de idei vazusem pe grupurile de tesla niste costuri de parcurs. Practic 35 40lei pe sita de km. Cat un diesel econom. Pana la urma nu e rau, ca mai prinzi si niste zone mocca sau ai opțiunea de panouri.

Dar ca putere sa cumperi 500 cai cu 45mii cu ticket rabla clar n ai concurenta.

Pai ei fac preturile la SH in functie de preturile masinilor noi. Ai vazut ce scoruri au toyotele noi? :dffe

Musk i-a spart pe toti nu numai pe Renault si VW nu poate tine pasul cu IDx de Peugeot/Opel sau Fiat nici nu mai vorbim. KIA la fel vine cu preturi prea mari. BMW, Audi si Mercedes incep de la niste preturi de ametesti (dar macar ofera si ceva perfomante). 

Acum MG vine cu modelul MG4 care este destul de ieftin si arata bine:

MG_MG4_Electric_2022-02.jpg

mg4_slideshow19.png?fit=768,511&ssl=1

Available in Standard, Comfort and Luxury trim levels, the MG4 Electric has an entry-level price of €28,420 ($28,530) in Germany and €28,990 ($29,085) in France;

Link spre comentariu

Pe mine nu ma interesează cat sunt alea noi, ca aia tot veche e si tot cu putini bani s a fabricat.

Plus a iesit din garantie si are niste ani si km.

Ma rog cand o corolla hibrid sh de 4 ani se vinde cu 5mii mai putin decat o tesla noua...vor avea nevoie de mult noroc sa prinda fraierul

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări