merck Postat Aprilie 29, 2023 Partajează Postat Aprilie 29, 2023 Încărcarea conductivă funcționează ca un pad de încărcare pentru smartphone-uri. În loc să conectezi un încărcător, aceste vehicule electrice speciale au un pad sau o placă pe șosea, iar atunci când vehiculul se află deasupra, pad-ul încarcă vehiculul fără fir. Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 29, 2023 Partajează Postat Aprilie 29, 2023 Și eficiența? Iar economic? Link spre comentariu
merck Postat Aprilie 30, 2023 Partajează Postat Aprilie 30, 2023 Eficienta pleaca de la 70% si ajunge pana la 90% (depinde foarte mult de distanta dintre charging pad si baterie). Cum unii erau ingrijorati ca litiul nu ajunge: Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 30, 2023 Partajează Postat Aprilie 30, 2023 Doar ca inca nu sunt gata...si inca mai e. Link spre comentariu
merck Postat Aprilie 30, 2023 Partajează Postat Aprilie 30, 2023 eu vad ca lansarea a avut loc si au deja 10.000 precomenzi: https://insideevs.com/news/663595/byd-seagull-ev-priced-11400-usd-gets-10000-orders-first-day/ Citat BYD has officially unveiled the Seagull subcompact EV and kicked off pre-sales at Auto Shanghai 2023. The B-segment hatchback is shaping up to be a big success, with the automaker already reporting 10,000 pre-orders in the first 24 hours after it made its world debut at the auto show press conference. https://www.arenaev.com/byd_seagull_officially_launches_in_china__starts_from_10600-news-1735.php Citat BYD Seagull falls into the category of micro-electric cars in China although it isn’t actually that small. At 3.78 meters in length, it is longer than Dacia Spring, electric Fiat 500, and Renault Twingo. It beats them at the costs as well since it is priced from RMB 73,800 which translates to just over $10,600 or €9,600. sa vedem daca ambitiile lor vor deveni realitate: Citat The company hopes that Seagull will attract younger buyers as well as families looking for a second vehicle. With the 10,000 units ordered in the first 24 hours of opening sales, Seagull looks to be a hot commodity. BYD has ambitious plans of selling 3 million vehicles this year and becoming China’s No.1 automaker. Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 30, 2023 Partajează Postat Aprilie 30, 2023 Sa le vedem. Ca si cybertruck a avut la precomenzi ca si apartamentele din cartierul smart a lui Udrea si Boc... Link spre comentariu
merck Postat Mai 3, 2023 Partajează Postat Mai 3, 2023 Model Y AWD is the most efficient electric SUV ever built Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 3, 2023 Partajează Postat Mai 3, 2023 Suvul electric....culmea eficientei. lumea tot suv cumpără apoi se mira ca de ce consuma.. Macar astea nu se rastoarna asa usor. Link spre comentariu
eos Postat Mai 3, 2023 Partajează Postat Mai 3, 2023 Electricele ca electricele da ce ti`ie si cu astea clasice de acum te ia durerea de cap Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 5, 2023 Partajează Postat Mai 5, 2023 https://www.facebook.com/supercarblondie/videos/232049872763737/ Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 5, 2023 Partajează Postat Mai 5, 2023 Vand tot ce am si tot n am bani... . imi place de ce face tatuca musk. Trec zielel trecute pe la toyota vad masini sh corolla hibrid 2019 40k 25mii. Altele la 28mii. Pai mai pun un pic si iau tesla noua. Eu astept sa mai scada din preturi ca efectiv e aberant. Eu stiu sigur ca in 2017 sau 2018 un hibrid corolla incepea la 19 si echipat bine batea catre 26 27. Cum mama naibii acum sa fie tot atat? Renault spune ca nu face fata concurenței pe partea electrica. Cotețele lor clar nu se compara cu tesla desi au același pret. Jos pălăria, traiasca concurenta. In alta ordine de idei vazusem pe grupurile de tesla niste costuri de parcurs. Practic 35 40lei pe sita de km. Cat un diesel econom. Pana la urma nu e rau, ca mai prinzi si niste zone mocca sau ai opțiunea de panouri. Dar ca putere sa cumperi 500 cai cu 45mii cu ticket rabla clar n ai concurenta. Link spre comentariu
merck Postat Mai 5, 2023 Partajează Postat Mai 5, 2023 Acum 33 minute, Sharky a spus: Vand tot ce am si tot n am bani... . imi place de ce face tatuca musk. Trec zielel trecute pe la toyota vad masini sh corolla hibrid 2019 40k 25mii. Altele la 28mii. Pai mai pun un pic si iau tesla noua. Eu astept sa mai scada din preturi ca efectiv e aberant. Eu stiu sigur ca in 2017 sau 2018 un hibrid corolla incepea la 19 si echipat bine batea catre 26 27. Cum mama naibii acum sa fie tot atat? Renault spune ca nu face fata concurenței pe partea electrica. Cotețele lor clar nu se compara cu tesla desi au același pret. Jos pălăria, traiasca concurenta. In alta ordine de idei vazusem pe grupurile de tesla niste costuri de parcurs. Practic 35 40lei pe sita de km. Cat un diesel econom. Pana la urma nu e rau, ca mai prinzi si niste zone mocca sau ai opțiunea de panouri. Dar ca putere sa cumperi 500 cai cu 45mii cu ticket rabla clar n ai concurenta. Pai ei fac preturile la SH in functie de preturile masinilor noi. Ai vazut ce scoruri au toyotele noi? Musk i-a spart pe toti nu numai pe Renault si VW nu poate tine pasul cu IDx de Peugeot/Opel sau Fiat nici nu mai vorbim. KIA la fel vine cu preturi prea mari. BMW, Audi si Mercedes incep de la niste preturi de ametesti (dar macar ofera si ceva perfomante). Acum MG vine cu modelul MG4 care este destul de ieftin si arata bine: Available in Standard, Comfort and Luxury trim levels, the MG4 Electric has an entry-level price of €28,420 ($28,530) in Germany and €28,990 ($29,085) in France; Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 5, 2023 Partajează Postat Mai 5, 2023 Pe mine nu ma interesează cat sunt alea noi, ca aia tot veche e si tot cu putini bani s a fabricat. Plus a iesit din garantie si are niste ani si km. Ma rog cand o corolla hibrid sh de 4 ani se vinde cu 5mii mai putin decat o tesla noua...vor avea nevoie de mult noroc sa prinda fraierul Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 7, 2023 Partajează Postat Mai 7, 2023 https://www.facebook.com/gbuhnici/videos/891916398817119/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v Cred ca se poate desprinde ideea de ce se marseaza pe electrice...citat din clip: De câți oameni am nevoie pt o fabrica de motoare cu ardere? Cca 1000. De câți oameni am nevoie pt o fabrica de motoare electrice? Cca 100. Asta da ecologie. Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 7, 2023 Partajează Postat Mai 7, 2023 Ce revelatie. Si motorul ala il pui pe masina asa cum montezi un ventilator de baie. Bagi in priza si merge. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum