BRANCA Postat Aprilie 14, 2023 Partajează Postat Aprilie 14, 2023 Ce sunt alea "daune morale" la accidentul cu trotineta?? Link spre comentariu
merck Postat Aprilie 14, 2023 Partajează Postat Aprilie 14, 2023 Acum 3 ore, Усилитель a spus: https://www.carexpert.com.au/car-news/older-car-parks-could-collapse-under-electric-vehicle-weight Pai fix ce am anticipat: scenariu care ramane valabil doar in teorie! Scrie clar: could collapse! Deci nu s-a intamplat si nu se va intampla. Tu ai scris (de la tine din burta): Acum 7 ore, Усилитель a spus: problemele astea nu eu le am supt din deget.... Deja au fost probleme in Australia. Unde au fost probleme??? Nu mai zic ca: Citat Sales of electric cars across Australia nearly doubled in 2022 to 33,410 vehicles, equal to about 3.0 per cent of the total new vehicle market. Si procentul EV-urilor din totalul masinilor din Australia este mult mai mic. Link spre comentariu
franzm Postat Aprilie 14, 2023 Partajează Postat Aprilie 14, 2023 Nu va faceti probleme. Chiar daca vor fi 100% vehicole electrice, numarul acestora nu va fi suficient de mare pentru a transpune în realitate aceste scenarii. Pe de-o parte, pentru ca vor fi prea scumpe pentru omul de rând si pe de alta, pentru ca nu va fi suficienta energie si nici infrastructura necesara încarcarii unui numar de masini comporabil cu cel de azi. Asa ca ne vom deplasa prin mijloace care încep cu litera T: tren, troleibuz, trotineta si, mai ales, talpi. Bicicletele vor fi rezervate vitezistilor. Link spre comentariu
Усилитель Postat Aprilie 14, 2023 Partajează Postat Aprilie 14, 2023 E problema deja ca se bagă restrictii de greutate, ca se redeseneaza locurile ca sa fie mai putine. Totusi e bine ca se gandesc inainte, nu dupa ce se intampla o catastrofa.... "Remember the Surfside condominium collapse in Miami, Florida, in 2021" Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 14, 2023 Partajează Postat Aprilie 14, 2023 Acum 4 ore, BRANCA a spus: Ce sunt alea "daune morale" la accidentul cu trotineta?? Pai cum, l-a făcut de ras, l-a tavalit prin praf, cum, nu știi? I-a șifonat orgoliul de trotinetist. Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 14, 2023 Partajează Postat Aprilie 14, 2023 doru3160.Aveam un vecin judecător şi ăla avea o zicere:"Daune morale?Ce sunt alea daune morale?La mine actele vorbeşte"! În unele state sunt reglementate ca valoare,da' la noi cred că nu.Putea să ceară 1 milion de euro la o adică! Sincer mi se par nişte tâmpenii,nişte găselniţe pentru avocaţi,ca să umfle "ca lumea" onorariul! Link spre comentariu
franzm Postat Aprilie 14, 2023 Partajează Postat Aprilie 14, 2023 (editat) "Pai cum, l-a făcut de ras, l-a tavalit prin praf, cum, nu știi? I-a șifonat orgoliul de trotinetist. " Înainte sau dupa ce l-a omorât? Nici mie nu-mi plac trotinetele. Si mai ales cei care le lasa pe unde apuca. Dar asta nu înseamna ca-mi plac soferii care ucid din neglijenta. Acum 39 minute, BRANCA a spus: Sincer mi se par nişte tâmpenii,nişte găselniţe pentru avocaţi,ca să umfle "ca lumea" onorariul! În tarile cu apa calda, daca ai noroc, scapi cu plata pensiei alimentare pentru urmasii celui omorât. Pe lânga puscarie. Asa ca e o gaselnita utila. În antichitate, pedeapsa era dupa principiul "ochi pentru ochi, ..." Odata cu civilizatia s-a trecut la pedepse materiale. Pentru ca altfel ar ramâne doua familii fara sustinator material, cea a victimei si cea a faptasului. Dar poate ca ar fi bine sa revenim la sistemul antic. Mai ales acuma, când suntem deja prea multi care fac umbra pamântului. Editat Aprilie 14, 2023 de franzm Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 14, 2023 Partajează Postat Aprilie 14, 2023 Acum 46 minute, franzm a spus: . Dar asta nu înseamna ca-mi plac soferii care ucid din neglijenta. Da de unde știi ca a fost neglijență? Poate l-a văzut cu nevastă-sa. Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 14, 2023 Partajează Postat Aprilie 14, 2023 Tot nu înţeleg... Uite ce spun unii,la accident auto: "În același timp, suma stabilită cu titlu de daune morale pentru vatamarea corporala trebuie să ofere victimei o satisfacție compensatorie adecvată, pentru a o determina să revină la o stare de echilibru după suferința provocată de accident". "Orice persoana care poate dovedi un prejudiciu (rudele apropiate, concubinul, persoane cu care defunctul își împârțea viața) au dreptul la despăgubiri. Temeiul legislativ este articolul 1391 alin.2 din Codul Civil: „Instanţa judecătorească va putea, de asemenea, să acorde despăgubiri ascendenţilor, descendenţilor, fraţilor, surorilor şi soţului, pentru durerea încercată prin moartea victimei, precum şi oricărei alte persoane care, la rândul ei, ar putea dovedi existenţa unui asemenea prejudiciu”. Acu',spuneţi-mi şi mie cum naiba stabileşti aceste "daune morale"?? Dacă e vorba de prejudiciu se menţionează clar "despăgubire"! Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 14, 2023 Partajează Postat Aprilie 14, 2023 Acum 49 minute, BRANCA a spus: Acu',spuneţi-mi şi mie cum naiba stabileşti aceste "daune morale"?? Intrebi un avocat. Are si el cota parte din despagubire. Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 14, 2023 Partajează Postat Aprilie 14, 2023 doru3160.Exact ce spuneam şi eu că e o găselniţă pentru avocaţi!Cum naiba să evaluezi ceva ce nu e prevăzut ca valoare în lege? Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 18, 2023 Partajează Postat Aprilie 18, 2023 Tesla a scazut pretul la model 3. Cu tichet rabla incep de la 30mii. Si se ridica la 45mii pt modelu performance. Practic in gama de pret al unui golf sau civic daca luam puterea si dotarile in calcul. Legat de pret de dai un ochi pe olx românașii noștri cer pret tot cat pt una noua desi a lor are 2 ani de rulaj. Link spre comentariu
eos Postat Aprilie 18, 2023 Partajează Postat Aprilie 18, 2023 Apropo de golf, varu`miu a primit de la munca golf nou diesel.Vai de mama lui baga ulei in motor odata la 2-3mii km ca i se aprinde becu. Probleme la cutia automata- o data dadea in spate asteptand sa il avertizeze senzorii de parcare- canci senzori ca nu au vrut sa mai plece l`a lovit pe ala din spate.MAsina nici macar nu are anu de cand a plecat din fabrica doar vreo 8 luni.Are zile cand se suie in masina si bordu nu se aprinde nici mort S`a dus cu ea in service la reprezentanta sa i`o resofteze si degeaba aceleasi probleme.PArca sunt facute in bataie de joc Link spre comentariu
Усилитель Postat Aprilie 25, 2023 Partajează Postat Aprilie 25, 2023 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02bnFSLETXTmmguzusorv9uWMqVRM2QwGhR8BLBSXPmvZQFbD6eo8sUHVRTY4ziVkul&id=100002996007196&sfnsn=wa Link spre comentariu
merck Postat Aprilie 25, 2023 Partajează Postat Aprilie 25, 2023 (editat) @Усилитель ti-a scapat un amanunt: La 13.04.2023 la 5:42, ratza a spus: Acolo nu e o mașină electrică, ci un transport de butelii. Dar asta denota clar oftica si ura impotriva bulectricului. Editat Aprilie 25, 2023 de merck Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum