Sharky Postat Martie 26, 2023 Partajează Postat Martie 26, 2023 1 oră în urmă, doru3160 a spus: Poți fi sigur ca nu scot chinezii ceva mai scump și mai slab decât ce e acum pe piață... Chinezii sunt mama electronicii si mecanicii in materie de volum, bunuri produse, totusi cele mai avansate chipuri nu se fac la ei, cele mai bune mașini nu se fac la ei, cele mai performante telefoane se fac la ei in stransa legatura cu designerul care nu e la ei. Deci oare scot si mai pot fi sigur? Eu de aia spun ca ramane de vazut... Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 26, 2023 Partajează Postat Martie 26, 2023 E prezumtia de nevinovatie. De ce sa banuiesti ca se straduiesc sa scoata ceva nou pe piata, mai scump, mai prost si mai putin fiabil decat exista? N-or fi cei mai buni, dar nici atat de prosti. Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 26, 2023 Partajează Postat Martie 26, 2023 N am zis ca nu scot. Am zis ca ramane de vazut si in nici un caz nu pot fi sigur. Sa ramanem sceptici la materialele de stiri, in general se exagerează. Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 26, 2023 Partajează Postat Martie 26, 2023 Rămâne de văzut într-adevăr.Da' nu trebuie să uităm că,în Evul Mediu,China a fost la un moment dat cea mai avansată ţară din lume! Au recuperat fantastic la tehnologie şi cercetare... Nu ştiu acum şi viitorul mai îndepărtat de cine va fi dictat,adică competiţie între creiere umane sau între AI-uri,eventual creiere+AI-uri contra creiere+AI-uri... Link spre comentariu
Усилитель Postat Martie 26, 2023 Partajează Postat Martie 26, 2023 https://www.reuters.com/technology/chinas-catl-start-mass-production-delivery-m3p-batteries-this-year-2023-03-24/ Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 28, 2023 Partajează Postat Martie 28, 2023 S-a bătut în cuie restricţia fabricării maşinilor pe combustibili fosili din 1935,la nivel UE! Aia,ca aia,da' se pare că vom fi loviţi puternic la capitolul făbricuţelor de subansamble sau repere auto!Maşinile electrice ar avea mai puţine repere... Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 28, 2023 Partajează Postat Martie 28, 2023 Acum 52 minute, BRANCA a spus: Maşinile electrice ar avea mai puţine repere... Da, dar is mai scumpe... Acum 53 minute, BRANCA a spus: fabricării maşinilor pe combustibili fosili din 1935, Combustibilii sau masinile din 1935? Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 28, 2023 Partajează Postat Martie 28, 2023 Greşii!!2035 fir'ar! Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 28, 2023 Partajează Postat Martie 28, 2023 Putine repere dar unul singur din ele costa mai mult cat celelalte dintr o mașină clasica. Si cred ca e si mai greu... Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 29, 2023 Partajează Postat Martie 29, 2023 Sunt sigur ca un spring e mai greu si mai scump la pret de productie decat una clasica din aceeasi clasa. Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 29, 2023 Partajează Postat Martie 29, 2023 Mere cu pere si posibil niste mișto... Vrei autonomie? Baterie mare. Clasa e alta poveste, una clasica fie ea si cea mai ieftina are autonomie mare. Din moment ce un spring e mai scump ca un Sandero, n are rost sa vb de preturi. Excludem tichetul rabla din ecuație. Altii la grupa mare considera ca model 3 e in a aceeasi clasa cu seria 3. Ce gluma buna, mai ales cand te uiti la pret... Trebuia explicat? Evident ca nu... Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 29, 2023 Partajează Postat Martie 29, 2023 Cand am spus din aceeasi clasa, am crezut ca e clar ca nu vreau comparat mere cu pere. Trebuia explicat? Evident ca nu, dar daca-i musai... Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 29, 2023 Partajează Postat Martie 29, 2023 Ok. Daca cifrele nu te conving, asta e. Te prinzi tu in final de misto uri ieftine n am timp fie ai inteles pe dos ce am scris eu... Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 29, 2023 Partajează Postat Martie 29, 2023 Ai schimbat/editat postarea in timp ce scriam. Nici eu nu am chef sa corectez raspunsul de cate ori editezi tu. Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 29, 2023 Partajează Postat Martie 29, 2023 Irelevant, eu mi am mentinut aceeasi idee. Am doar explicitat mai bine. Ai incercat sa bagi tu niste strambe, nu ti a ieșit... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum