Sharky Postat Februarie 23, 2023 Partajează Postat Februarie 23, 2023 Majoritatea sunt 3 si y. Alea nu sunt lux. Iar S vs S e iar o glumă proastă. Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 20, 2023 Partajează Postat Martie 20, 2023 Milogii cu electrice au iesit la plimbare. Dau si eu o tura prin țară, ajung la lacul de acumulare de la Bicaz trec pe drumul de a lungul lacului. Mai, un prius plugin, un model 3, un kona. Mergeau toti ca melcul la mega consum, nu in coloana, i am prins separat. Mai ales priusul urca cu 30 40 max inafara localitatii pe portiuni cu curbe mici. Ba inca tesla mi a ingreunat depasirea, dupa ce l am depasit iar a accelerat puternic sa imi arate ca poate băiatul si ca l am sfidat depășind. Sau nu stiu ce avea in cap, dar am tinut stangul pe frana si dreptul ful gaz ca sa iasa norul de fum de la softul arăbesc... Am stiut ca il ating la sentiment, lucru confirmat de blițurile date dupa. Asta le uram la pățească. Astia sunt noii cocalari... https://www.facebook.com/reel/165241522990958?s=yWDuG2&fs=e Link spre comentariu
Barbaro Postat Martie 20, 2023 Partajează Postat Martie 20, 2023 (editat) Va salut ! Aș sugera când mai ajungeți la Bicaz să continuați drumul spre Poiana-Largului și apoi spre Vatra-Dornei vă puteți opri pentru o masă copioasa la terasa Orizont la Fărcașa apoi continuând, în localitatea Chiril virați la dreapta pe Trans-Rarau și coborâți la Pojorata în Bucovina după opririle de cuviință. Primăvara după ce au inflorit florile și pana în octombrie, cu soare destul și nu numai, peisajele sant de vis. Scuze pentru of topic. Editat Martie 20, 2023 de Barbaro Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 20, 2023 Partajează Postat Martie 20, 2023 Pe toate le am vazut si acum si cu alte ocazii, din masina sau pe bicicleta. Inclusiv Pietrele Doamnei. Link spre comentariu
merck Postat Martie 21, 2023 Partajează Postat Martie 21, 2023 E mai bine asa, nu? https://www.facebook.com/reel/1161356161193335 Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 21, 2023 Partajează Postat Martie 21, 2023 Cica se plănuiește o noua metoda de verificare tehnica Rar care sa masoare PM. Va fi jale pt cei cu dpf off. Deocamdată sunt doar zvonuri, până se implementează mai e un an doi. Link spre comentariu
merck Postat Martie 21, 2023 Partajează Postat Martie 21, 2023 Nu rad, dar cauta sa vezi cate masini detin tarile alea in albastru . Link spre comentariu
hpavictor Postat Martie 26, 2023 Partajează Postat Martie 26, 2023 Petrolul este inepuizabil . CO2 este hrana plantelor , alături de energia soarelui . De ce am vrea să renunțăm la petrol ( o tehnologie matura si ieftină ) în favoarea mașinilor electrice ? https://www.contributors.ro/o-stafie-bantuie-prin-lume-stafia-hidrocarburilor-regenerabile/ Link spre comentariu
Elservius Postat Martie 26, 2023 Partajează Postat Martie 26, 2023 D-nule hpavictor, mi se pare foarte interesant articolul din linkul d-voastră. Poate că am mai scris vreodată, la noi în țară din subsol sondele de petrol aduc la suprafață apă sărată care conține un procent mai mare sau mai mic de titei; de-asemenea mai ajunge și o foarte mică cantitate de nisip foarte fin (cel care trece de filtrele instalate jos la adâncimea putului forat) și unele sonde de titei mai aduc și o anumită cantitate de gaze. Ca adâncime de foraj să considerăm în mare (și aproximativ) un interval cuprins intre 1000 și 2000 de metri. Link spre comentariu
Усилитель Postat Martie 26, 2023 Partajează Postat Martie 26, 2023 Chinezii de la Catl incep fabricarea bateriei ,dezvoltare proprie,tip M3P ,care are densitate mai mare ,nu necesita Nichel si Cobalt ,este mai ieftin,masinile vor putea merge uzual 700km. Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 26, 2023 Partajează Postat Martie 26, 2023 1 oră în urmă, Усилитель a spus: masinile vor putea merge uzual 700km. Asta da știre. Dacă din 700 km declarați, reușești 500km tot e bine. Dar când vorbim de autonomii sub 200km, deja par o gluma proasta, știind ca aia 200 ii atingi rar, și în anumite condiții ce nu pot fi îndeplinite mereu. Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 26, 2023 Partajează Postat Martie 26, 2023 Contează la ce preț si densitate. Acestea sunt limitările actuale. Link spre comentariu
eos Postat Martie 26, 2023 Partajează Postat Martie 26, 2023 Acum 5 ore, hpavictor a spus: Petrolul este inepuizabil . CO2 este hrana plantelor , alături de energia soarelui . De ce am vrea să renunțăm la petrol ( o tehnologie matura si ieftină ) în favoarea mașinilor electrice ? https://www.contributors.ro/o-stafie-bantuie-prin-lume-stafia-hidrocarburilor-regenerabile/ Interesant articolul Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 26, 2023 Partajează Postat Martie 26, 2023 Acum 58 minute, Sharky a spus: Contează la ce preț si densitate. Acestea sunt limitările actuale. Poți fi sigur ca nu scot chinezii ceva mai scump și mai slab decât ce e acum pe piață... Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 26, 2023 Partajează Postat Martie 26, 2023 Bani să ai!...O rudă şi-a luat o Corola hibridă de vreo 26000€,122 CP,cu transmisie automată.Zice că-i ia sub 5 l/100 km! Omul are peste 1,5 milioane km făcuţi şi afirmă că nu s-ar mai întoarce la una clasică nici plătit!Ultima lui maşină a fost o Toyota dizelară,care în peste 10 ani a avut zero defecţiuni!Cine a luat-o a făcut o afacere,maşina arăta impecabil,nu ziceai că a fost rulată numai în RO. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum