Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Automobile electrice

maxente

Postări Recomandate

Acum 26 minute, merck a spus:

Este vreo lege care sa prevada asa ceva? 

Tu judeci problema prin prisma romanului. 

Da, exista lege prin care producatorii sunt obligati sa asigure piese de schimb 10 ani. Asta presupune ca folosesti masina 10 ani. Normal ca judec prin prisma unui roman. Ce, tu esti turc? 

Si mai lasa abureala asta cu masini casate la 4 ani in vest. Daca tu distrugi o mașină in 4 ani, e problema ta.  Aia in vest sunt mai cumpătați. Altfel de unde ar aduce samsarii masini sh din 2002? In forma de acum, electrica nu are viitor. Daca scot alt model de baterie, poate reevaluam pozitia, dar cu ce e acum, nu prea cred. 

Link spre comentariu

Masinile de 4 ani nu sunt duse la casat dar in majoritatea capitalelor  sau metropole din europa daca nu ai nu stiu ce euro nu mai poti intra. Sub o forma sau alta te strang de boase sa scapi de tigaile care in 7-8 ani au devenit poluante. Eu cred ca  o sa-mi iau o balena de 3 litri ca vehicul istoric (alte legi) sa crape Greta si astia cu motor de drujba de ciuda.

Link spre comentariu

Nu ajunge pana de cauciuc, acum vor disparea de pe masina roase de sobolani...

Xiaomi iese cu propria masina electrica.Sony si Honda ies cu alta. 

Chinezii ies cu ceva peste 1000km autonomie. 

Pretul Litiului creste. Si cererea de cantitati tot mai mari. 

Cercetatorii au marit eficienta electrolizei: lumina are efect benefic, iar ultrasunetele indeparteaza mai repede bulele de pe electrozi.... 

Link spre comentariu
1 oră în urmă, merck a spus:

De ce s-ar complica cu ceva nou despre care nu se stie cat de fiabil va fi? 

Pt ca își permit, pt ca da, pt ca de ce nu? E o nișă în care clienții trebuie sa știe ca exista și marca asta pe piata, chiar dacă nu vor sparge cifra de vânzări. Ii vede lumea.

Link spre comentariu

Bateria, chiar daca nu este folosita masina, se "consuma". Nu prea vad eu prea multi clienti care vor investi in Rolls Royce electric. Lumea cand cumpara un Rolls Royce o face si ca investitie, ori o masina electrica nu se compara ca durata de viata cu una cu motor termic deci ... numai investitie nu este. 

Prin acest pas eu nu vad nici un plus, ca zgomotul motorului nu-l auzi in Rolls Royce. 

Acum 4 minute, Sharky a spus:

electric e la moda!

Pai daca e la moda => o sa isi "traga" toata lumea bulectrica! :rzb

Editat de merck
Link spre comentariu
1 oră în urmă, merck a spus:

Pai daca e la moda => o sa isi "traga" toata lumea bulectrica! :rzb

Daca asta se intampla in 20...30ani, chiar nu are importanță daca va fi toata lumea... sau nu. 

Asta electric de la rolls royce va fi precum becul de frana intr-un magazin de piese auto. Nu faci mare profit din vanzarea lui, dar e rusinos sa te intrebe careva si tu sa spui ca nu ai. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări