BRANCA Postat Decembrie 16, 2022 Partajează Postat Decembrie 16, 2022 Am trăit s-o văd şi pe asta cu chinezu care merge 500 km deoarece nu poate opri maşina! Ăştia n-au auzit de întrerupător?Care naiba e algoritmul de funcţionare al maşinii de nu are posibilitatea de a intrerupe alimentarea manual?? Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 16, 2022 Partajează Postat Decembrie 16, 2022 A luat-o pe ulei... Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 16, 2022 Partajează Postat Decembrie 16, 2022 (editat) Acum 45 minute, BRANCA a spus: Am trăit s-o văd şi pe asta cu chinezu care merge 500 km deoarece nu poate opri maşina! Ăştia n-au auzit de întrerupător?Care naiba e algoritmul de funcţionare al maşinii de nu are posibilitatea de a intrerupe alimentarea manual?? Te-ai urcat vreodata la volanul unei masini non TDI? Una care sa sa aiba mai putin de 2 ani decind a fost fabricata? Povestim povesti, ca asa ne este obiceiul, fara sa avem nici o ideie despre ce se vorbeste. Editat Decembrie 16, 2022 de sesebe Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 16, 2022 Partajează Postat Decembrie 16, 2022 Ce sa fie, un rahat de masina facuta cu picioarele. In rest daca e mai ieftin sa crachezi metan decat panouri, treaba e clara. Link spre comentariu
Усилитель Postat Decembrie 16, 2022 Partajează Postat Decembrie 16, 2022 Acum 2 ore, merck a spus: performante modeste vis-a-vis de electrice . Viritech Apricale pe hidrogen are 1000kg 1000CP autonomie 800km ,cu baterie nici macar imita nu se poate ,ajungi la 2 tone.... Link spre comentariu
maxim_sedilec Postat Decembrie 16, 2022 Partajează Postat Decembrie 16, 2022 Acum 12 minute, Усилитель a spus: Viritech Apricale pe hidrogen are 1000kg 1000CP autonomie 800km ,cu baterie nici macar imita nu se poate ,ajungi la 2 tone.... NU INSEAMNA ABSOLUT NIMIC!!!! e doar o aberatie de 2 miloane de euro fara absolut nici o utilitate practica, e fix ca BOTOXU-n $ul@! Link spre comentariu
merck Postat Decembrie 16, 2022 Partajează Postat Decembrie 16, 2022 Acum 36 minute, Усилитель a spus: Viritech Apricale pe hidrogen are 1000kg 1000CP autonomie 800km ,cu baterie nici macar imita nu se poate ,ajungi la 2 tone.... Si care este pretul? Eu m-am uitat la Toyota Mirai, pret vs performante si ... dezamagitor de scumpa (68.600 euro si face 0-100km/h in 9.2 sec). O tesla Model 3 este in jur de 50k si face 0 - 100km/h in 6.1sec. La aproape aceeasi bani (66.000 euro) iei versiunea Performance cu 3.3sec si o autonomie pe hartie de 547km. Laser frate! Link spre comentariu
Усилитель Postat Decembrie 16, 2022 Partajează Postat Decembrie 16, 2022 (editat) Nu este vorba de pret, ci de performante, si că.... se poate. O cunostinta a fost la mine cu un Peugeot iON, era de vanzare, 4300 euro. Avea autonomie cat o trotineta. Baterie se gaseste foarte greu si la pret *fantastic* Peugeot Ion Replacement Battery Pack May Cost €23,335.53: Say What? Editat Decembrie 16, 2022 de Усилитель Link spre comentariu
merck Postat Decembrie 16, 2022 Partajează Postat Decembrie 16, 2022 (editat) Acum 18 minute, Усилитель a spus: Nu este vorba de pret, ci de performante, si că.... se poate. Toyota Mirai a aparut prin decembrie 2014. H2 se produce si eco, deci .... cum de nu e plin de masini si camioane pe H2, daca cu adevarat se poate? Tu crezi ca daca iese ceva la cheie, gata, bati din palme si se baga si pe piata? Cel mai important lucru pentru ca sa penetreze piata este PRETUL! Editat Decembrie 16, 2022 de merck Link spre comentariu
Усилитель Postat Decembrie 16, 2022 Partajează Postat Decembrie 16, 2022 Acum 2 ore, merck a spus: piata este PRETUL! Da ,la cat de ieftine sunt bateriile ...afacere curata.Stiu cativa care dupa ce au avut nu mai vor sa auda de masinute pe baterii.... Dupa cativa ani nu vei gasi baterie care sa potriveasca in masina ,fabricile de baterii vor fabrica pt productia de serie actuala. Nici la laptop ,nici telefon nu gasesti. Ultima data am luat 3 baterii noi pt telefon ,nu a mers niciuna ,se strica daca stau in depozit. Am scris inainte ,pana nu vor fi baterii cu capacitate mare ,viata lunga,incarcare rapida ,usoare si ieftine ,( cam greu de realizat ,si daca reusesc tot nu vor sa vanda ieftin....) Nu merita..... Deja este scump sa cumperi baterii AA in masinuțe.... Link spre comentariu
ionut120v Postat Decembrie 16, 2022 Partajează Postat Decembrie 16, 2022 Acum 7 ore, BRANCA a spus: Am trăit s-o văd şi pe asta cu chinezu care merge 500 km deoarece nu poate opri maşina! Ăştia n-au auzit de întrerupător?Care naiba e algoritmul de funcţionare al maşinii de nu are posibilitatea de a intrerupe alimentarea manual?? Se poate intampla si in cazul unui WWtransporter de pe vremuri daca se blocheza cablul ala lung de acceleratie, ai senzatia ca esti intr-o racheta pe combustibil solid. Am mai patit una din astea cu o turbina ce pierdea ulei, nu-l mai poti opri. La ale vechi este ambreiaj daca na-ai alta solutie alegi sa spargi motorul. La electrice exista un strap de siguranta pe bateria principala, doar ca nu poti ajunge la el de pe scaunul soferului. La trenuri exista deja locomotiva cu reactor nuclear, e probata. Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 16, 2022 Partajează Postat Decembrie 16, 2022 Multe masini au clapeta, cu aerul taiat e usor de oprit. Link spre comentariu
BRANCA Postat Decembrie 17, 2022 Partajează Postat Decembrie 17, 2022 Poate n-am fost înţeles bine,eu vorbeam de oprire de siguranţă.În industrie enorm de multe utilaje acţionate electric au aşa ceva.E un buton mare roşu,gen pară,pe care se apasă şi "îngheaţă" tot. La proiectarea unei maşini se iau în considerare toate situaţile de avarii posibile,de aceea am pomenit de algoritm... Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 17, 2022 Partajează Postat Decembrie 17, 2022 Nu isi bate nimeni capul. Dar ar fi trebuit pus cumva un intrerupator general care sa fie comandat complet separat. Link spre comentariu
ionut120v Postat Decembrie 17, 2022 Partajează Postat Decembrie 17, 2022 Din cate stiu nici la unele rame de metrou nu este. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum