Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Automobile electrice

maxente

Postări Recomandate

Si eolienele pot fi folosite pe post de buffer insa trebuie sa fie foarte multe. Am vazut de multe ori n-3 sau n-2 eoliene care mergeau (n>20). Sigur alea 2-3 care erau oprite jucau rol de buffer. Nu mai zic de faptul ca desi sunt la maxim 2-3km distanta unele de altele se vede clar cum unele se rotesc mai incet (toate fiind acelasi model). 

Alea de pe mare cred ca produc nonstop.

In plus, cu cat reteaua este mai mare cu atat variatiile devin mai mici. Cand incepe ala din Bucuresti sa sudeze, la Lisabona doarme toata lumea. 

Editat de merck
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

EV-ul e bun vara, iarna te incalzesti cu curent pe bani, sau conduci in frig.

GPL/GNC e bun iarna, pretul total al energiei mecanice la roata e mai mic decat pe curent, iar caldura e bonus.

Din pacate EV-urile sunt scumpe si nu exista piata SH, daca ai putea lua SH cu 2-3Keur ar fi tentante.

Um motor termic tine cam cat bateria in materie de kilometri si e mult mai ieftin, din experienta nu trebuie nu stiu ce intretinere, merge si ulei ieftin, singura conditie e sa-l schimbi pana se innegreste.

Editat de ionut120v
Link spre comentariu
Acum 17 minute, ionut120v a spus:

Um motor termic tine cam cat bateria in materie de kilometri si e mult mai ieftin, din experienta nu trebuie nu stiu ce intretinere, merge si ulei ieftin, singura conditie e sa-l schimbi pana se innegreste.

Ai avut pana acum  diesel sa vezi in cat timp se inegreste uleiul dupa ce il schimbi? :rzb

Link spre comentariu
Acum 1 oră, merck a spus:

Ai avut pana acum  diesel sa vezi in cat timp se inegreste uleiul dupa ce il schimbi? :rzb

Îți zic eu. Imediat cum băgam uleiul, se făcea la fel de negru ca cel care l-am scos. Doar la menisc era diferența. În 11 ani de diesel nu am văzut decât ulei negru. Mașina e în circulație și acum, chiar dacă nu la mine. Deci motorul nu are nimic. 

Link spre comentariu

Nasol! Ungurii au cam 25% din PIB produs de industria auto ... electrica :scarpin, masini germane: AUDI, MERCEDES, BMW + companii astiatice pentru baterii. :rade:

Inflatia deja este 21-22% la unguri si ei o ard cu constructia de masini electrice :rzb. O sa ramana depozitele pline cu masini electrice nevandute! 

@Усилитель baga si tu o predica pro electrice ca le strici feng shui-ul la unguri!

Editat de merck
Link spre comentariu
Acum 46 minute, Усилитель a spus:

BMW incepe din primavara sa scoata masini pe hidrogen.....

Deja licitez ca va fi un fisco. Masini mult sub bulectrice la aceeasi bani si statii de reincarcare foarte scumpe. 

@doru3160 tare masinuta! interesanta ideea cu ventilatoarele care "imping" masina in asfalt. 

Editat de merck
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări