Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Automobile electrice

maxente

Postări Recomandate

Acum 7 ore, doru3160 a spus:

Se poate, mai ales la noi. Doar ca funcționând pe domeniu public, agregatul de ridicat intra sub incidenta ISCIR. Dacă era în apartament, nu avea nici o problema. 

Sigur are nevoie de autorizatie, dar multi nu cunosc legea. Daca nu pica in capul cuiva, nu o sa aiba probleme.

Agregatul este in balcon, nu este vizibil din strada. Amicul meu a scos tot cablu de pe mosor si l-a inlocuit cu doua sfori  "cordelina", de vreo 4mm grosime, foarte rezistente.  Cordelina circula prin doua tevi "superpipes", din alea cu insertie de Al. Aceste tevi ghideaza cordelina in exteriorul balconului, pe langa barele metalice ce sustin sforile de rufe. Are si telecomanda, de pe telefonul mobil.

Editat de Ovidanie
Link spre comentariu

În sfârșit se apucă sa vb serios și niște oameni cu scaun la cap.

Până acum tot felul de puțangutani ne explicam că ne luăm câte o tesla de 60mii si salvăm planeta.

Traim din solar, bagam pe baterii si traim fericiti totodată accelerand de la 0 la 100 in 3s.

Oare ce ne oprește?

Realitatea...

Link spre comentariu
Acum 12 minute, morocanosul a spus:

Sunt de acord cu masinile electrice,reducerea poluarii

Oare? Problema încă nu e tranșata. Nu scăpam de poluare nici cu electricele. Deocamdată e doar o bula comercială, care prinde tot deocamdată. Sa zicem ca ai scăpat de autoturisme, dar ce faci cu transportul maritim, feroviar, aerian? Aia poluează cât toate autoturismele la un loc și ceva în plus. 

Link spre comentariu
Acum 25 minute, doru3160 a spus:

ca la noi locomotivele încă fumega

Ai dreptade doar daca te-ai gândit ca iau foc, pe ici pe colo. Nu am mai vazut locomotive pe abur tractând ceva, de vreo 15 ani! Nu fac referire la trenul de parodie, cu care se deplaseaza custodele coroanei si actorasul, pe post de sot.

Link spre comentariu
Acum 6 minute, icar a spus:

Nu am mai vazut locomotive pe abur tractând ceva, de vreo 15 ani! 

Cred ca de mai multa vreme nu se mai mișcă nici una pe aburi la noi. Dar sa vezi drăcie, ca cele diesel asa scot câte o dara de fum negru, de mai mare dragul, mai ales la plecarea de pe loc. 

Link spre comentariu

@doru3160 vorbea de dizăl! :rzb

La noi doar spre Pascani este linie electrica, spre Vaslui - Tecuci ... nema, spre Botosani la fel .... nema. 

Acum 2 minute, doru3160 a spus:

Dar sa vezi drăcie, ca cele diesel asa scot câte o dara de fum negru, de mai mare dragul, mai ales la plecarea de pe loc. 

Semn bun! Inseamna ca nu au infundat DPF-ul :d!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări