Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Automobile electrice

maxente

Postări Recomandate

Normal, nu de prost cel mai mare producator auto a ales hibrid in loc de full electric.

La cum evolueaza lucrurile se ajunge la scihmburi de ulei la 50k, consumuri mici daca nu faci curse, autonomie electrica de 30 40km cat sa ajunga in oras si incarcare la priza normala cand dormi, consum la drum lung de 3 4 la suta ca un diesel. Fiabilitatea bateriilor la hibrid e deja demonstrata

Ce poti dori mai mult?

Link spre comentariu

Galati:

LIVE FM LIVE TV MAI MULTE

Stațiile de încărcare pentru mașini de la Galați n-au putut fi activate pentru că au fost aruncate cutiile în care au venit

26.07.2022 10:57
statie de incarcare electrica masini Foto: Ionuț Pucheanu/ Facebook

Primarul Galațiului, Ionuţ Pucheanu, a declarat că stațiile de încărcare pentru mașini electrice care au fost montate în oraș nu au putut fi activate deoarece constructorul a aruncat cutiile în care au venit. Edilul a precizat că situația a fost remediată în cele din urmă, transmite publicația locală Viața Liberă.

„Am să fiu de o sinceritate nedemnă de un om politic şi de administraţie. Pentru că au fost primele incarcatoare  montate în Galaţi şi nimeni nu a ştiut care, cum şi cu ce se mănâncă, după ce le-am dat la Electrica, ne-am lovit de o altă problemă, pe care într-o oarecare mare măsură am remediat-o. Pentru că nu era problema Primăriei, ci a constructorului, cel care le-a montat.

Evident, după ce au fost montate aparatele, cutiile în care au venit aceste dispozitive au fost aruncate. În aceste cutii erau însă şi codurile de activare, pentru fiecare în parte. Aceste coduri de activare au dispărut odată cu cutiile. Pentru că n-a ştiut nimeni, fiind primele, că, odată montat şi băgat cablul în el, ai nevoie de cod de activare”, a povestit primarul la Pro Lider FM.

Edilul-şef s-a arătat înţelegător faţă de constructori, dând de înţeles că nici el nu păstrează ambalajele sau cărţile tehnice ale echipamentelor pe care şi le cumpără.

Ionuţ Pucheanu speră ca într-o săptămână staţiile de încărcare să devină funcţionale: „Au codurile - într-un târziu - de la producător. Le-au identificat, au fost trimise, urmează activarea lor”.

Link spre comentariu
Acum 1 oră, Rammstein a spus:

Oricum...... în Oslo nu ai nevoie de mașină, orașul este destul de mic și transportul în comun este ceas. 

Asta e soluția. Când va prinde și la noi, atunci va fi și trafic scăzut. Dacă eu ajung la serviciu în același timp cât fac și cu masina, cu siguranță las mașina acasă. În varianta actuala, timpul pierdut este de 3 ori mai mare, iar la orele de vârf, ți se apleacă din cauza aglomerației, cu toate efectele colaterale...vizuale, olfactive, fizice, șamd. 

Link spre comentariu
Acum 30 minute, Rammstein a spus:

O să fie și la noi această "soluție", cred că în anul 2357. 

Romanul daca nu duce gunoiul cu masina, daca nu se duce cu masina sa ia doua cepe de la piata aflata la 100m departare,  daca nu merge cu masina la cafeluta, nu-i roman.
Multi pleaca la jogging in parcul din apropiere cu masina, ar duce copilul pana la catedra clasei daca ar putea.
F*tere de vant in general, dar auto.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Ce va mai place shaorma cu de toate. Or fi și din ăștia, dar te asigur ca la 7 dimineața nu se scoală nici un bombardier sa frece menta în trafic. Sunt oameni activi, care țin la timpul lor, și de ce nu, la confortul lor. Una e sa ajungi la o ședință fresh, alta e sa ajungi nadusit și plin de năduf după o experienta cu transportul în comun. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări